Zvonae 0 Posted November 14, 2015 Kao što naslov kaže auto cuka, kao da motor trokira točno na 2000 okretaja u četvtroj i petoj brzini. Ne cukandra kad se ubrzava ili koči motorom već kad se gas drži na miru. Motor je TDI 96 kw BLT Inače pali na prvu, ujednačeno vuče u svim brzinama, poteže preko dvije glave samo što cukandra oko 2000 kad mu ustabilim gas. Ako se nekom događalo nešto slično? Naravno da ću prvom prilikom otić na dijagnostiku. Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
Emir Pipic 0 Posted November 15, 2015 moguce da je do dizne tako je meni malo tako na nekih 2000 obrtaja i na leru malo nemirno radio ali tesko za primjetit audija a4 b7 1.9tdi 85kw i u cetvrtak majstor skino diznu i poslo sam je na reparaciju ali zvao servis ne mogu napraviti i evo dva dana drugu diznu trazim ne mogu naci... Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted October 30, 2016 Vozio sam se nekih godinu dana, dijagnostika nije nikakvu grešku pokazivala i onda neki dan na autoputu pri nekih 215 ode u safe mod, što me ponukalo da ga dijagnosticiram. Nije gad zabilježio nikakvu nepravilnost, hm. Usput softverski začepili EGR i gle čuda auto više ne trza. Zašto nemam pojma ali cukandranje kao rukom odnešeno. Prijedlog za remap, na koliko KS uz postojeću turbinu. Ljuti me kad auto dimi, nek ide i dlaku slabije al da ne čađi previše. Pozz! Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted October 30, 2016 moguce da je do dizne tako je meni malo tako na nekih 2000 obrtaja i na leru malo nemirno radio ali tesko za primjetit audija a4 b7 1.9tdi 85kw i u cetvrtak majstor skino diznu i poslo sam je na reparaciju ali zvao servis ne mogu napraviti i evo dva dana drugu diznu trazim ne mogu naci... jel ti pokazao gresku ili, vrlo licna stvar kod mene samo na passatu 1.9 tdi Share this post Link to post Share on other sites