DOHC 16 V 0 Posted August 25, 2007 sve je ok dok neprede 2500 obrtaja i cim mu dadne pun gas ugusi ga, 1 radi sve ok 2-5 gusi a i 2 nekako prolazi. znaci vozo sam se u njemu , dok mu daje gas i presalta i opet ga pocne vozit malo jace trza i osjeti se da je ili zacepljen ili sta vec znaci neda mu nikako da procepi u cemu je problem ?? Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted August 25, 2007 mogla bi biti pumpa goriva Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted August 26, 2007 mogla bi biti pumpa goriva ma iso je od majstora do majstora , jedan govori jedno , drugi , drugo , uglavnom jako se osjeti kada je u voznji , gusi ga puno otice veceras kod jednog majstora sto stvarno zna oko toga pa cemo vidjet sta je i kako je Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted August 26, 2007 ma iso je od majstora do majstora , jedan govori jedno , drugi , drugo , uglavnom jako se osjeti kada je u voznji , gusi ga puno to ti je uvijek tako...ja sam za svoju (sada bivsu) duju morao zbog nekih stvari pitati 5 ljudi da skuzim u cemu je stvar Share this post Link to post Share on other sites
Guest alen_P Posted August 26, 2007 Probaj zamjeniti pumpu goriva, ali onu u rezervoaru... Pa čak i ako nije do pumpe, nije skupa a treba je s vremena na vrijeme mijenjati... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 27, 2007 najvjerovatnije da ti je pumpa osla,i onda ona ne daje dovoljno goriva i auto ne ide kako treeba Share this post Link to post Share on other sites
Guest IGY Posted August 31, 2007 Probaj zamjeniti pumpu goriva, ali onu u rezervoaru... Pa čak i ako nije do pumpe, nije skupa a treba je s vremena na vrijeme mijenjati... a pored toga promjenii i svjecice, mozda i zracni filter, pregledaj crjeva od vakuma Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted August 31, 2007 a pored toga promjenii i svjecice, mozda i zracni filter, pregledaj crjeva od vakuma nista od pumpe , pumpa je promjenjena , na power rohru onom imaju one zice to jest onaj vakum , e te zice neznam tacno koliko ih ima 3-4-5 , do njih je 100 % , a tecnost se nasula WURTH , za ajnspric motore , da se to sve fino procepi rezultati su za sada vidljivo bolji Share this post Link to post Share on other sites
migaj.gti 0 Posted September 24, 2007 pa to se i meni dogadalo na 2.0 pa su mi promenili indikator vode i sad mi je dobro pa pokusaj Share this post Link to post Share on other sites