darac mk1 0 Posted August 3, 2010 g60 ima puno bolji zvuk i po meni je bolja stvar od eatona jer sam se u oboje imao priliku voziti tj imao sam jednog g40 i drito opusta zvuk a na punom gasu kada si vani i kada dolazi prema tebi se cuje bolje nego jehbena formula a odite sa eatonom od zg-a do karlovca po autoputu pa cu te pitati koji je bolji kad poludis od tog zvuka koji podsjeca na macke kad se jebu. Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted August 4, 2010 (edited) Bolju iskoristivost jedino od G-ladera ima Eaton M90, a ostali kompressori sa manjim remenicama previse griju zrak , G-lader nije za svakoga i to je uređaj koji se servisira nakon određenih km , ovisno o veličini remenice, kao što sam rekao sa istom remenicom jedino bolju iskoristivost ima eaton M90 a ostali su slabi , ovo što navode je marketinčki trik. još jednom da napomenem da sam ja svog prvi put otvorio na 212 tkm i bio je kao nov , vozim se sa malom remenicom godinu i pol i auto opako ide i nema nikakvih problema. toliko o trajnosti uređaja koji je star 20 god. Edited August 4, 2010 by G-Unit Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted August 4, 2010 Bolju iskoristivost jedino od G-ladera ima Eaton M90, a ostali kompressori sa manjim remenicama previse griju zrak , G-lader nije za svakoga i to je uređaj koji se servisira nakon određenih km , ovisno o veličini remenice, kao što sam rekao sa istom remenicom jedino bolju iskoristivost ima eaton M90 a ostali su slabi , ovo što navode je marketinčki trik. još jednom da napomenem da sam ja svog prvi put otvorio na 212 tkm i bio je kao nov , vozim se sa malom remenicom godinu i pol i auto opako ide i nema nikakvih problema. toliko o trajnosti uređaja koji je star 20 god. Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted August 4, 2010 G-lader je po pitanju trajnosti-dugovječniji od turba.Sa serijskom remenicom treba ga servisirati svakih 70-100 tkm!Izmijeni se par stvarčica koje i prži dalje.Ali budući da svi vole power - većina tih ladera nakon tuninga malom remenicom ( i ne servisiranjem! ) neslavno završi nakon malog broja kilometara!Snaga se može podići i klasičnim tuningom bez diranja u G-lader.Što se tiče Lysholma - kolega na Wolfsburg Edition forumu ima tu zvijer na 8v motoru i na 1.9 bara tlaka ima 321 ks!-što nije malo ,a može napuhati do 2.1 bara.Velika mana mu je zvuk zbog kojeg auti nisu prolazili na tehničkim pregledima. Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted August 4, 2010 Sve sam se nadao vidjeti i čuti negdje Lysholma ali očito zvuk mu je najveća stepenica spoticanja. Inače skroz mi se svidjela ideja, neke brojke zvuče primamljivo i tko zna, možda jednog dana, ali definitivno nije za every-day auto Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted August 4, 2010 pa ne buci to toliko jako,taman Share this post Link to post Share on other sites
Domi 0 Posted August 4, 2010 ljudi moji imam ja u garaži i uopće nije nešto bučan,taman Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted August 4, 2010 Čini mi se da je u tebe Eaton Share this post Link to post Share on other sites
Domi 0 Posted August 4, 2010 je eaton.ma bitno da puše pa da je sad sušilo za kosu ko gleda sitnice Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted August 4, 2010 Nedamo te pismo naša Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted August 4, 2010 (edited) . Edited August 4, 2010 by IVAN_VXR Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted August 4, 2010 pa ne buci to toliko jako,taman prejakooo - mislim da bi me susjedi razapeli da im dođem s ovim u kvart evo jedna sexy slija Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted August 5, 2010 Jedan moj kompic iz V. Gorice je imao rrado sa kompresorom od mercedesa (neznam kojeg) al auto je iso k'o iz pracke, jos je posljie neke preinake napravio i izgorili mu klipovi sad slaze sve novo Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted August 5, 2010 G-lader je po pitanju trajnosti-dugovječniji od turba.Sa serijskom remenicom treba ga servisirati svakih 70-100 tkm!Izmijeni se par stvarčica koje i prži dalje.Ali budući da svi vole power - većina tih ladera nakon tuninga malom remenicom ( i ne servisiranjem! ) neslavno završi nakon malog broja kilometara!Snaga se može podići i klasičnim tuningom bez diranja u G-lader.Što se tiče Lysholma - kolega na Wolfsburg Edition forumu ima tu zvijer na 8v motoru i na 1.9 bara tlaka ima 321 ks!-što nije malo ,a može napuhati do 2.1 bara.Velika mana mu je zvuk zbog kojeg auti nisu prolazili na tehničkim pregledima. Naj jači 8V G60 je napravila firma AME iz Berlina sa 1.9 l sa G-laderom 340 ks Share this post Link to post Share on other sites
Tony 0 Posted August 11, 2010 Sto se tice te stvari Eaton,Lysholm,BBM,Kenne Bell itd vs. G-Ladera. To je stvarno donekle stvar okusa. Ja vozim eatona m62 i oso mi u zrak i to 2 puta u roku od 500km.Stvarno zalosno. Ali stvarno nisam imao srece, prvi put sam vozio bez ulja (neznam di je izcurilo, mozete si zamislit kako su izgledali lezajevi i ostali djelovi..evo vam pa se uvjerite... Na 4. Sliki se vidi da je cak i odvalio i kuciste od lezaja... Onda, sam ga revidirao skroz, nove lezajeve koje idu do 20000 Obrtaja i presao sam sa sugavog "eaton-ulja" na 75W90 mobil1... i jebiga nakon vec navedenih ~500km opet zasteko. Ali sad valjci izgledaju 3 puta gore... Ali kraj pjesme je da mi danas treba stic novi kompressor od ame iz berlina... Ako ih negazis previse na autoputu, drze bes revizije 100000 do 150000km. M45 je korak unatrag, slabiji je i to dosta od G-ladera. M62 je malkice bolji, jer on po obrtaju valjaka komprimira 980ccm zraka a g nekih 900ccm-a. M90 ide cak na ~1200. Ja sam izmerijo sa svojim M62 178Ks za remenicom od 70mm i chip od sls-a. Ostalo sve je origigi... Nadam se, da sad imate neke cifre, s kojim mozete nesto poceti... Pozz,Tony Share this post Link to post Share on other sites