0
cikiliki

Vece ratkape na felge?

Recommended Posts

U mom slucaju, golf 2 celicne felge 13 coli. U planu mi je kupiti ratkape od 16 i probat namontirat da izgleda veca felga i niza guma. Jeli tko radio to?

Netko je na polu 9n radio prije koju godinu, mislim da s 14 na 16. Urezivao navoj u felgu i s vijcima pričvrstio da se drži kako treba. Potraži među projektima

Ha???? Reci mi da se salis??? 16" ratkapu na 13" felgu i onda je jos pricvrsti s onim plasticnim vezicama.. pun pogodak!!! Strava druze! RESPECT!

Moze se stavit 1 broj vece ratkape,ali neznam na koji nacin to neki prikace da se ne vidi. Ovo sto ti zelis nije bas :glavomuzid

Prelistajte projekte,ima,ima,buse se felge i onda se stavlja ratkapa

Zanimalo me samo jeli izvedivo jer mi je dosadan ovaj zimski setup. Ali naletio sam na nesto sto mi se vise dopada. Nabavio sam ratkape od mercedesa mislim 123 one crom. U subotu cu probat znak od mercedesa skinut brusilicom i posmirglat i ispolirat. A u sredinu stavit znak od vw. Bit ce pravi oldschool. Nasao sam i sliku pokusat cu je objavit...

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/908/qT6KAL.j

Ili ovaj link

https://imageshack.com/i/p8qT6KALj

Treba stavit par matica između felge i ratkape ratkapa ne dodiruje, gume, sutra planiram završit sve dok kraja.

Al ove metalne nemoj bušit nego nabavi felge čelične da ti pašu taman gore.

Ja cu isto za duju to raditi, za pocetak i ljetni setup dok ne uleti bolja felga, dosta sam gugla razmislja i iskreno bolja lijepa 16 ratkapa s malom gumom nego ijedna 15, u mom slucaju se radi od audi ratkapama i nece se urizati u gumu jer predkraj se siri ratkapa i kad se lipo stavi ali zato auto mora biti na podu da izgleda :)

0