0
IBM

Audi A3,Golf VI ili Golf VII ?

Recommended Posts

Trebam malu pomoć u odabiru novoga auta,imam golfa III 90 ks dignutog na cca. 115

Pa me zanima razgovor oko Audia A3 1.6 i 2.0 ,Golfa VI 1.6,2.0 i Golfa VII 1.6 ?

Nisi napisao koje godine gledas.

Ono sto ti mogu reci je da ti je bolje gledat 1.2 TSFI ili TSI (kako u kojem) masine, koje imaju skoro isto KS ali su puno elasticnije. Za primjer 1.6 u Audiju A3 8P (pretpostavljam da njega gledas) ima 148 NM a 1.2 TSFI 175 NM.

Ja sam ga imao i bio super zadovoljan, ciste gradske voznje (ZG) oko 8 litara, do mora i natrag autoputom (140-160) oko 7.

A za sve ostalo, sumnjam da ti itko moze nesto pametno reci, gledaj koji ima vise opreme i na kraju koji ti se vise svidja.

Da,najbitnija mi je oprema i volan sa funkcijama,zavisi kojeg nađem godita,gledam od 2009,2010 g.

Edited by IBM

To me malo i koči jer golf VI sa manje km. i boljom opremom dođe koliko i golf VII. 2013. 1.6

Bolje 2-3 god starije i dobra oprema, nego noviji model bez ikakve opreme...

Imam tvornicki BT tako da preko njega ide i telefon pricanje i BT Audio Player odma ga prepozna i mogu pustat muziku.

Sven,vidio sam tvoj auto,ali sam si zacrtao da moj sljedeči auto mora imati funkcije na volanu,to mi je nekako in

Da,ali ne mislim kupovati auto da to napravim,čak i oni koji imaju funkcije imaju i navigaciju ili DVD ,itd...

Sven,vidio sam tvoj auto,ali sam si zacrtao da moj sljedeči auto mora imati funkcije na volanu,to mi je nekako in

Ako odlucis kupiti moj auto, ja cu ti ga isporuciti sa tipkama na volanu.

Volan i tipke imam doma, samo moram montirati ali sam odustao jer prodajem auto pa nema smisla da ga nekom prodam s tim kad mogu i bez. Ukoliko netko bas zeli , ispunit cu mu zelju.

0