0
Dark Beast

trazim ovakve felge

Recommended Posts

205 50 17 je dimenzija za zimsku gumu jer na nju mogu jos lanci....tako je bar ovdje u Njemackoj

225 45 je standardna dimenzija

i te 205 su 30% posto skuplje od 225.....

dadni 100 kn ...znas kako ide kod nas....

jer em ces naci bolje i ljepse felge em ce ti golfic ljepse izgledat....em gume jeftinije...eto tri razloga zasto upisati pravu dimenziju...

nazovi zubaka i pitaj koja dimenzija ide gore i ako moze da ti to da napismeno i odneses na tehnicki i mora upisat da je u bangladesu a ne u cakovcu

evo link

http://www.michaelneuhaus.de/golf6/golf6-reifen.shtml#zul6

Edited by v-hrkac

Opet danas bio

PoKaze mi neki tabelu na kompu..neka baza podataka..nema 225 nutra

Ja njemu obasnjavam nek zove cvh i da se ta dimenzija upisuje al opet nista nisam resil

Sad reko bude jos provjeril pa me zove u ponedjeljak

Odi u hak u varaždin i ponesi knjigu od auta u kojoj je navedena nutra ta dimenzija. Ja bas prije dva tjedna na trojku isao staviti 175/65/14, u njihovoj bazi su sve one bijesne dimenzije koje je netko prije koji tjedan tu nabrojio, a nema ove koja je po opsegu ista originalnoj 185/60/14. Pa su samo rekli da im dam knjigu i bez brige prepisali sve dimenzije iz knjige koje nisu u njihovoj bazi.

išo u ovlašteni,kaže da ide 2257457r17 al on ne izdaje potvrdu nego porsche croatia..nazovem,kaže šalji mail..pošaljem i eto odgovora:
Poštovani,
nažalost po Vašoj šasiji, a zbog smanjene emisije CO2, nisu ni ispitane niti odobrene dimenzije u 17".

To možete možda upisati nakon atersta/Tuninga na ispitnim stanicama CVH (www.cvh.hr).

Srdačan pozdrav,

PORSCHE CROATIA d.o.o
Homologacija
tel: 01 6269 057
fax: 01 6269 130
mail: pp@porschecroatia.hr

pa ti kažem..poludel sam.. ovlašteni se čudi koja je to dimenzija 205/50/17 jer oni su sve stavljali 225/45/17

generalni uvoznik kaže da opće nejde ..

cvh se pravi lud..

kaj da tražim neznam kaj..

Svašta!!!

P.S. Da ti nije Golf možda ona specijalna eko verzija sa dubljim prednjim branikom itd. pa zbog toga ide samo 16" po tom broju šasije?

Edited by Mirage

Običan branik...

Stvarno mi onda nije jasno koji je "problem" kod tebe i zašto po broju šasije ne mogu 17". Mislim da ima tzv. "mali atest" samo za felge, nije skupo oko 300-400 kn, dečki sa foruma će bolje znati pa ako nikako, tako napravi i imaš upisane 17"

Edited by Mirage

Cak sam i o tome razmisljal
Budem polusal rijesiti nesto preko tog atesta

Odma pitanje: ima ko ovdje da ima za golf 5/6/7 i ostalo iz vw koncernaa da mi odgovara na moj mk6 felge sa ljetnim gumama 225/45/R17 pa da mi posudi da probam na cvh čk ili vž napravit atest?

Edited by rapajic.st

0