jopa_vr6 0 Posted February 14, 2016 Hahahahha mislis da ce pomoc? Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 14, 2016 Ims koji zanimljivi projekt? Gdje su oni dobri stari dani? Share this post Link to post Share on other sites
apica 0 Posted February 14, 2016 1.8T ti je bzvz jer je dolazio orginal tako i onda opet pitas sta je najjednostavnije??? Ako imas para sve je jednostavno Ma 1.8t motor je super sam po sebi, ali kazem opet za tu cijenu em dijelova em ugradnje dosta jednostavnije je kupit gti. Ali ne zelim ovog prodavat iz odredjenih razloga. I onda da stavim taj motor, dobio bi gti koji nije gti Ako zelis imati pola da ide brzo i da nemas problema i da ne potrosis puno para prodas svog i kupis gtia. Ako zelis biti poseban i imati sta nitko nema onda ili moras to sam napraviti da te kosta puno ali ne pre vise ili imas brdo para i platis nekome tko ce ti to sloziti. Ali posto vrlo vjerovatno razmisljas na nacin da bi ubacio nesto da ide dobro a da te kosta malo (kao vecina ljudi) onda zaboravi i kupi gtia... Moj dobronamjeran savjet naucen na svojoj kozi i po iskustvima prijatelja Znam da je skup sport, i da nije jednostavno ali auto nemam u planu prodavati, i auto se vozi 2 mjeseca godisnje i tu i tamo koji vikend. Tako da bi ipak zelio nesto posebno. Znam da ni jedan nece ici samo tako ali me zanima koji izmedju njih ide najjednostanije 2.3 v5, 2.8, ili nesto trece, ili je kod svih manje vise jednako komplicirano. Hvala na savjetima Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 14, 2016 stavi 1.8T, 2.0 TFSI, R32, v5 ne, v6 može Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 14, 2016 V5 puno zuji malo meda daje.... V6 dobar,nesto teži a ako zelis ugradit turbo na motor koji bi ubacio onda to na v6 + t izadje paprena cijena plus gdje je mapiranje itd... Po svemu ispada TSI najbolja opcija..... trazi od mk6 r il cupre R jer su pretezno izdrzljiviji neg obicni tfsi iz mk5 dok u mk6 imaju problema s lancem... Jos uparit s DSG-om i imas jako brz auto... Al sve to skupa mislim da nemos proc ispod 4000 evra jer bitan je ovjes kocnice pa i sitni djelovi koje treba skombinirat...... Znaci ako imas viska love samo nebo je granica... Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 14, 2016 Ruzno zvuci.. Ali imati limit novaca.. To znaci da si u startu hendikepiran.. Vidis ivo.. Iznenadio bi se tezinom v6 2.8 u golfu 3 sa 312 kocnicama je laksi od 1.9tdi bosch pumpa sa 256 kocnicama Ima i sluzbeni papir od atesta S druge strane staviti 1.8t od s3/tt nema veze sa polo gti.. Share this post Link to post Share on other sites
apica 0 Posted February 14, 2016 Da fakat tog motora iz s3/tt se nisam ni sjetio, cini mi se nekako najprimamljivije. Motor ima dosta snage, jos se da iz njega izvuci hrpa konja. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 14, 2016 V5 puno zuji malo meda daje.... V6 dobar,nesto teži a ako zelis ugradit turbo na motor koji bi ubacio onda to na v6 + t izadje paprena cijena plus gdje je mapiranje itd... Po svemu ispada TSI najbolja opcija..... trazi od mk6 r il cupre R jer su pretezno izdrzljiviji neg obicni tfsi iz mk5 dok u mk6 imaju problema s lancem... Jos uparit s DSG-om i imas jako brz auto... Al sve to skupa mislim da nemos proc ispod 4000 evra jer bitan je ovjes kocnice pa i sitni djelovi koje treba skombinirat...... Znaci ako imas viska love samo nebo je granica... Sve je to vec odavno isprobano i ugrađeno i točno se zna šta se može očekivati od pojedine kombinacije. Uvijek i svaki put je problem novac i samo novac. Ali ako serijski postoji tvoj auto sa motorom koji bi želio , onda se ne iplati to slagati jer izadje skuplje. Za sve do 450 KS (a i više) , TFSi ili TSI definitivno najbolji izbor + bolt on dijelovi + čipoteka i juriš ko veliki , a daju se naći sa normalnim kilometrima ... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 15, 2016 (edited) Ruzno zvuci.. Ali imati limit novaca.. To znaci da si u startu hendikepiran.. Vidis ivo.. Iznenadio bi se tezinom v6 2.8 u golfu 3 sa 312 kocnicama je laksi od 1.9tdi bosch pumpa sa 256 kocnicama Ima i sluzbeni papir od atesta S druge strane staviti 1.8t od s3/tt nema veze sa polo gti.. Laksi od dizelcne... hmh... a ovaj bi metao turbo (cisto sumljam) i to komplicira financije a ide nesto i tezina. Naravno da je novac limit... ovdje je rjec o trosku 90% sadasnje vrjednosti auta... pa ako nema suske dovoljno ,nema ni projekta... Sad mu odgovara 1.8t samo jer ima prefix s3 il tt Edited February 15, 2016 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 15, 2016 Laksi od dizelcne... hmh... a ovaj bi metao turbo (cisto sumljam) i to komplicira financije a ide nesto i tezina. Naravno da je novac limit... ovdje je rjec o trosku 90% sadasnje vrjednosti auta... pa ako nema suske dovoljno ,nema ni projekta... Sad mu odgovara 1.8t samo jer ima prefix s3 il tt Tako je laksi od dizela i to sa 312 kocnicama koje su također teze od 256.. Na atestu je bilo jako vazno jer kad mjere tezinu i omjer bilo je vazno da prednja osovina ne bude teza za cca 30kg.. A kad ono auto laksi.. Ne neznam koliko, ali laksi ako me sjecanje sluzi 12kg Share this post Link to post Share on other sites
apica 0 Posted February 15, 2016 Laksi od dizelcne... hmh... a ovaj bi metao turbo (cisto sumljam) i to komplicira financije a ide nesto i tezina. Naravno da je novac limit... ovdje je rjec o trosku 90% sadasnje vrjednosti auta... pa ako nema suske dovoljno ,nema ni projekta... Sad mu odgovara 1.8t samo jer ima prefix s3 il tt Novac je uvijek limit ali niko nije rekao da auto mora biti gotov u roku od 15 dana. Ima vremena. A to sto ce se potrosit 90% vrijednosti automobila nije problem jer auto se ne planira prodati tako da ja nisam u gubitku, sve sto ulozim meni ce. Taj motor iz s3\tt ne odgovara samo zbog prefixa vec kao sto je Beli rekao ugradnjom tog motora auto nema veze s polo gti Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 15, 2016 Kako v6 laksi od tdia? Pa meni je 1.8T tezi nego kad je bio tdi 20-30 kila mi je sad tezi auto Te njihove vage lazu Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 15, 2016 Novac je uvijek limit ali niko nije rekao da auto mora biti gotov u roku od 15 dana. Ima vremena. A to sto ce se potrosit 90% vrijednosti automobila nije problem jer auto se ne planira prodati tako da ja nisam u gubitku, sve sto ulozim meni ce. Taj motor iz s3\tt ne odgovara samo zbog prefixa vec kao sto je Beli rekao ugradnjom tog motora auto nema veze s polo gti Pa motor je isto 1.8 i jako slican tak da ispada gti . A da ces nac s malo km... jako tesko... Share this post Link to post Share on other sites
apica 0 Posted February 15, 2016 (edited) Pa motor je isto 1.8 i jako slican tak da ispada gti . A da ces nac s malo km... jako tesko... Po toj logici onda a3 1.8t ispada s3 A valjda bude nesto naletilo, kao sto rekoh nije zurba Edited February 15, 2016 by apica Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted February 15, 2016 Ako hoćeš v5 sa svime za ugradnju imam ti ja . Tel.0915131196 Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 15, 2016 Po toj logici onda a3 1.8t ispada s3 A valjda bude nesto naletilo, kao sto rekoh nije zurba Nemoj da te netko cuje da brkas A3 i S3 Motor je odlican, puno potencijala, imam ga ja u svom. Share this post Link to post Share on other sites
apica 0 Posted February 15, 2016 Nemoj da te netko cuje da brkas A3 i S3 Motor je odlican, puno potencijala, imam ga ja u svom. Ma ne brkam samo navodim da bi polo sa s3 motorom bio daleko od pola gti Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 15, 2016 Ma vidi da se vec ohladio od projekta Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted February 15, 2016 Pa da motor iz s3 i 1.8t su totalno druga prica...hahaha..propade projekt prije nego je krenuo Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 15, 2016 Sta vas dvoje sad mudrujete. Nepotrebni su vam komentari tipa "propade projekt" Umjesto da date koji dobronamjeran savjet decku, da dobije sto vise informacija i volje za raditi. Svaki put kad netko otvori temu "engine swap" propadne takozvani projekt. A ja sve mislim da je 50% projekta podrska kolega foruma. Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted February 15, 2016 Kakva podrška foruma....Vidiš da on nezna ni koje verzije 1.8t motora imaju, a kamoli šta drugo.... Nebitno, nemislim solit pamet nikome..... Evo moj savjet, ubaci nekog šestaka i stavi turbo...99posto foruma će se složiti samnom da je to najbolja opcija Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 15, 2016 Pa izjava mu je da je mislio o 1.8t al mu je bezveze jer je dolazio u gti nodelu pa mu je to dosadno. E sad kad je spomenut s3 il tt motor onda to nema veze s gti-em a jebate to je opet 1.8t motor uz sitne razlike... znaaci da je kontradiktoran Tfsi sa dsg-om je iskoristljiviji od 1.8t a razkika kako razvija snagu i da ce prije nac njega s malo km... Ako novac nije problem imamo sve na forumu... samo treba odrjesit kesu i za 4-5mj (i prije) dobis kljuc u ruke... Tu pricamo o motoru a gdje je socijalni ovjes i kocioni sistem... Share this post Link to post Share on other sites
apica 0 Posted February 15, 2016 Kakva podrška foruma....Vidiš da on nezna ni koje verzije 1.8t motora imaju, a kamoli šta drugo.... Nebitno, nemislim solit pamet nikome..... Evo moj savjet, ubaci nekog šestaka i stavi turbo...99posto foruma će se složiti samnom da je to najbolja opcija Po cemu zakljucujes da ne znam koje verzije 1,8t motora imaju? Po tome sto je lik rekao da je polo sa s3 motorom skoro isto sto i polo gti i ja mu rekao na to da je po tome s3 isto sto i a3, gdje sam samo usporedio te dvije izjave, a valjda znamo da su a3 i s3 dva razlicita pojma. Kad sam rekao da ne zelim 1,8t mislio sam na motore koji su isli u pola gti i cup. Zbog cega je sestak s turbom najbolja opcija? Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted February 15, 2016 Zbog toga da budeš glavni dasa u selu... Share this post Link to post Share on other sites
apica 0 Posted February 15, 2016 Pa izjava mu je da je mislio o 1.8t al mu je bezveze jer je dolazio u gti nodelu pa mu je to dosadno. E sad kad je spomenut s3 il tt motor onda to nema veze s gti-em a jebate to je opet 1.8t motor uz sitne razlike... znaaci da je kontradiktoran Tfsi sa dsg-om je iskoristljiviji od 1.8t a razkika kako razvija snagu i da ce prije nac njega s malo km... Ako novac nije problem imamo sve na forumu... samo treba odrjesit kesu i za 4-5mj (i prije) dobis kljuc u ruke... Tu pricamo o motoru a gdje je socijalni ovjes i kocioni sistem... Pa cekaj malo ajd da se dogovorimo, jer koliko vidim neko tvrdi da su ta dva motora nebo i zemlja, a neko da su skoro isti uz sitne razlike. Kad bi isao na tfsi ne bi isao s dsg-om. Kao sto sam rekao meni se ne zuri s projektom, jer auto i tako i tako stoji u garazi, tako da vjerujem da ce naletit dobar motor, samo sam dosao po savjete sto bi bilo najbolje. Uz to mislim da mi neko kaze i zasto a ne samo stavi ovaj stavi onaj itd. Ok za tfsi si naveo da cu ga lakse naci s manje km, da je iskoristiviji s dsg-om a sta bez njega? Zbog toga da budeš glavni dasa u selu... Kod nas mjesto glavnog dase vec zauzeo najinvr6turbo sa svojom dvojkom Share this post Link to post Share on other sites