0
robi64

golf V 1,9tdi 2006.g. stao na cesti

Recommended Posts

dakle išao sam na posao i čuo se lagani zvuk kao da je otpao aspuh pa se vuće po cesticonfused2.gif no pregledom je auspuh normalno stajao daljnom vožnjom zvuk je jači te se golf 5 jednostavno ugasio na sred ceste??? na ključ sam ga uspio maknuti sa strane i nema više šanse da ga upalim nazvao šlep službu i dostavili ga pred kuču drugi dan sam ga probao upaliti ali je akumulator već bio slab te sam ga ipak uspio upaliti preko drugog akumulator i golf je radio jedno 2-3min. i samo se ugasio,nikakva lampica se ne pali pa mi nije jasno što bi to moglo biti pa ako je netko imao slični slučaj

Provjeri pumpu goriva u rezervoaru,ako ti ona ode nemozes ga upalit,ima sam isti problem na prethodnom g5 dsg,stane,upali jos jednom i amen. Javi sta je bilo

Ako se ugasio u voznji onda je logika da ako je alternator da je onda pocuclao sve iz akua i igasio se... ali... onda nebi.mogao na kljuc maknut auto (verglat u brzini)

Mozda je aku svakako bio na izdisaju pa ga je to verglanje pojelo...

Dovedi drugo auto i nek radi na leru ugas.svjetala... uzmi dobre kabele i spoji se na njega.... Baci oko na mikro remen...jel sve na svom mjestu... onda vido dal ti pumpa baca naftu na davanje kontakta... to ti je tamo kod posude antifriza imas plavu i crnu cjev... Crna je dovod plava povrat...

Ak nebaca cak ni na verglanje onda si nasao problem... Mozes probat sakom opizdit odozdo po mjestu gdje je pumpa i probat ponovo.

Naravno ako je onaj mehanicki zvuk "potezanja auspuha" prisutan pri verglanju a i radu ako upali onda ugasi motor i probaj nac kvar vizualno...

Al sve bi bilo lakse kad bi to dao nekom vw mestru...

Odakle si?

Provjeri pumpu goriva u rezervoaru,ako ti ona ode nemozes ga upalit,ima sam isti problem na prethodnom g5 dsg,stane,upali jos jednom i amen. Javi sta je bilo

da tako je to je bilo u pitanju uh već mi je sve išlo po glavi tko bi rekao da pumpa može proizvesti takav zvuk no bitno da je sada sve ok bez ikakvih zvukova i da znači promjenio sam samo tzv.uložak pumpe goriva,plovak i kučište su bili ok tako ako ima netko isti kvar da zna o čemu se radi dakle vidjeli smo da u filteru nema goriva i tako ustanovili da je pumpa goriva u pitanju

Edited by robi64

Imah x slucajeva da pumpa neradi tko zna otkad i auto normalno vozi... dodje na servis...promjeni se flter nafte i radi nekih dva tri min i prc nece upalit :)

Koliko si platio taj uložak?

Meni je na b6 crknila pumpa i isto me ostavio na cesti. u ovlastenome su mi promijenili pumpu oko 3500kn...

Sad mi pada na pamet da mozda nije trebalo cijelu mijenjati ?kakva je inace praksa?

Na petici veliki servis, zamjena ulja i filtera i filter goriva + uložak pumpe = 3000kn uložak je oko 700 bio, ne neki kineski nego prva ugradnja, ali ne mogu se sjetiti imena

Čekaj te, koliko sam ja skužio hoćete reći da ako zamijeniš filter goriva da postoji mogućnost da ti rikne pumpa goriva ??????

Već je prije na samrti, a kad treba napuniti novi filter se najbolje vidi da je gotova. U našem slučaju nije mogla napuniti novi filter. Pa nakon malo lupanja po njoj je opet malo proradila. Da nije tada promjenjena vjerojatno bi kroz par dana stao na cesti.

Čekaj te, koliko sam ja skužio hoćete reći da ako zamijeniš filter goriva da postoji mogućnost da ti rikne pumpa goriva ??????

Ne nego pumpa moze neradit godinu dana i dok je sistem bez zraka tandemka fino poteze samo gorivo al cim dignes poklopac filtera gorivo tj vakum nestane i prc milojka.. kuciste puno... metnes novi filter... upali i ugasi se i verglaj verglaj prc... Kad naravno pumpa zacvikala.... I onda stranka pas mater auto je radilo vozilo to ste vi izmislili il sjebali ovo ono pljuv po serviseru/mestru i svima okolo.... Samo kazem ono sto sam dozivio

Dakle zamjenio sam u ovlastenome servisu pumpu goriva i kostala je 3500kn.

Želite reći da sam samo taj uložak trebao promijeniti za 700 kn ili ne mora biti?

A jesam ovca... ali sjecam se da sam pitao na par mjesta i nitko nije spominjao uložak nego kao moras minjat sve i jbg to kosta toliko i toliko takva je cijena... ccc

Mislim da jos imam tu pumpu goriva kod sebe...

0