klikiTDI 16 Posted June 9, 2016 jebemu ajde skrpaj to do subote Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 10, 2016 Nek samo pada mi se uputili bez Voje sutra do 12h smo u Karlovcu ako sve bude po planu Share this post Link to post Share on other sites
MichaelM 0 Posted June 11, 2016 Kakvo je vrijeme u KA? Hoce li izdrzati popodne bez kise? Mislili smo oko 4 navratiti i pogledati sto ima. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted June 11, 2016 Puse dosta i oblacno je. Lako moguce da kisa opali Share this post Link to post Share on other sites
MichaelM 0 Posted June 11, 2016 A jbt. Dolazimo svejedno, ako opali nemamo srece Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
MichaelM 0 Posted June 11, 2016 Mi na putu. Valjda ce stat na pol sata da razgledamo barem malo. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted June 11, 2016 Kakav fail od organizacije Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 11, 2016 ...al zato je kvaliteta auta TOP,najbolja do sad i cijena pive je ok Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 11, 2016 ...al zato je kvaliteta auta TOP,najbolja do sad i cijena pive je ok vidio sam onaj tvoj drekec ,jebeno mi izgleda Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted June 11, 2016 Sto se tice auto to je bilo perverzija. Jako puno dobro slozenih auta. Na kraju jebena kisa sve razjebe Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 12, 2016 vidio sam onaj tvoj drekec ,jebeno mi izgleda A ono.kotrlja se...s cim si ti bio s Opelom?di je R bio? Share this post Link to post Share on other sites
Mk3 0 Posted June 12, 2016 Sve je bilo super, mnogo ljepo slozenih autiju ali neke stvari nerazumijem. 1. Zasto dovraga mi krenemo da cemo uc unutra i cure na standu kazu da je to samo za show and shine? I na kraju platimo parking i parkiramo van prostora meetinga... Prosle godine je bilo puno bolje sve organizirano po meni. 2. Pa di je onaj stand sa covjece ne ljuti se 3. Nema naljepnica Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted June 12, 2016 Sve je bilo super, mnogo ljepo slozenih autiju ali neke stvari nerazumijem. 1. Zasto dovraga mi krenemo da cemo uc unutra i cure na standu kazu da je to samo za show and shine? I na kraju platimo parking i parkiramo van prostora meetinga... Prosle godine je bilo puno bolje sve organizirano po meni. 2. Pa di je onaj stand sa covjece ne ljuti se 3. Nema naljepnica Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Tocno ovo sto si reka. Na ulazu pojma nemaju o nicemu. Bitno da se uzme 50kn za nista. Niko ti nista nezna objasniti a da ne govorin o ozbiljnosti osoblja na ulazu. 5 sati popodne cure na ulazu mortus pijane. Al ajde nema veze toliko za to Naljepnica nema Zastitar nema. Znaci scena je sljedeca. Dolazi oveca skupina navijaca i prolazi kroz kamp i ekipa iz Pule ili Rijeke pocme dovikivati i dobacivati i naravno izbije pizdraija. Kolega Razzor koji cini mi se nije ima nikakvr veze s tin je najgore prosa jer je decku razbijen auto ni kriv ni duzan. A ovi decki sto su dobacivali najvijacima moze vas biti sram. Poceli ste nesto glumiti a kad je doslo do pizdarije svi ste se razbizali. Zastitara niti jednog. Al bitno da je sve ogradjeno trakama,da se ne moze nigdi uci da se ne naplati i tako... Trud ste ulozili i to vam niko ne osporava al ovo iz godine u godinu sve losije izgleda sto se organizacije tice. Al auta su sve bolja i bolje. Steta da se vako nesto raspadne. Nemojte se uvriditi al to je samo mojr misljenje Share this post Link to post Share on other sites
Mk3 0 Posted June 12, 2016 Tocno ovo sto si reka. Na ulazu pojma nemaju o nicemu. Bitno da se uzme 50kn za nista. Niko ti nista nezna objasniti a da ne govorin o ozbiljnosti osoblja na ulazu. 5 sati popodne cure na ulazu mortus pijane. Al ajde nema veze toliko za to Naljepnica nema Zastitar nema. Znaci scena je sljedeca. Dolazi oveca skupina navijaca i prolazi kroz kamp i ekipa iz Pule ili Rijeke pocme dovikivati i dobacivati i naravno izbije pizdraija. Kolega Razzor koji cini mi se nije ima nikakvr veze s tin je najgore prosa jer je decku razbijen auto ni kriv ni duzan. A ovi decki sto su dobacivali najvijacima moze vas biti sram. Poceli ste nesto glumiti a kad je doslo do pizdarije svi ste se razbizali. Zastitara niti jednog. Al bitno da je sve ogradjeno trakama,da se ne moze nigdi uci da se ne naplati i tako... Trud ste ulozili i to vam niko ne osporava al ovo iz godine u godinu sve losije izgleda sto se organizacije tice. Al auta su sve bolja i bolje. Steta da se vako nesto raspadne. Nemojte se uvriditi al to je samo mojr misljenje Ja neznam, mi smo ekipa iz okolice poreca i pazina dosli, prosetali se, nismo vidili nikakvo dobacivanje i svadanje a ni navijace. Mi dosli, popili par piva, pojeli cevape razgledali sve i otisli ca. Mi smo kao ekipa dosli u ovakvom sastavu: Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted June 12, 2016 Ma nisan mislija na vas. To je amo u kampu bilo Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 12, 2016 A ono.kotrlja se...s cim si ti bio s Opelom?di je R bio? bio sam unutra daj slozi xenone i bit ce bomba onda Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 12, 2016 nisam vidio ...ofkors,ako zaznaš kake jeftine zovi Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 12, 2016 nisam vidio ...ofkors,ako zaznaš kake jeftine zovi daj me podsjeti u utorak pa cu pogledat ,nesto je bilo ali neznam jel aktualno jos vwts dio ja sam doso i normalno usao unutra iako se nisam natjecao na glupom styleu Share this post Link to post Share on other sites
Mk3 0 Posted June 12, 2016 Ja neznam, mi smo ekipa iz okolice poreca i pazina dosli, prosetali se, nismo vidili nikakvo dobacivanje i svadanje a ni navijace. Mi dosli, popili par piva, pojeli cevape razgledali sve i otisli ca. Mi smo kao ekipa dosli u ovakvom sastavu: Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk I jos sto je najgore poslje ljudi ulazili bez naljepnice a nikoga na ulazu... A pola parkinga bili parkirani serijala auti, prosle godine je bilo puno bolje, em sto su se kontrolirala vozila, mogli su uci samo VAG vozila, i show and shine je imao svoj prostor a parking za druga vozila svoj prostor, jako me uvrijedilo sto je puno prekrasnih vozila bilo parkirano van parkinga... A unutra takodjer da ne pricam sta su neki ljudi radili, od turiranja, naglih ubrzavanja i kocenja... Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Crveni golf 1, vise piva unutra nego konja u autu hahaha zahvaljujemo se na pivu s autoceste. Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted June 12, 2016 Bili smo vidli smo, bilo je puno dobrih auta, .:R32-ki je bilo na bacanje, malo je kiša pokvarila atmosferu, ali onima pravima to nije pokvarilo doživljaj, sve u svemu isplatilo se pogledati. Powered by Canon Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted June 12, 2016 Perverzija slike Denis. Ja nisam slika nista skoro. Evo par slika od kolege Mate nas u kampu. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted June 12, 2016 Razzor se dovukao kuci sa vwcc os ekipom, Hvala doticnima na zivcima samnom, mojim autom i gluparijama, Ekipa je cijela isla starom cestom radi mene (Unatoc planu da se ide autoputem). Cijenim to.A sto se tice auta neznam sto reci sranje se kaci na sranje, 50 km od kuce mi zubci na brzoj spojci sto ide u turbo otkinu komade od prirubnice na turbini, potkajlo sam cijev u turbo sa letvicom drvenom samo da stoji i dovuko se do karlovca, 2 puta sam letvicu nabijao i namjestao i jednu izgubio putem, na kraju sam vozio u safe modu od vrbovca do ka 90 kmh autoputem. Sve skupa 8 i pol sati putovanja.Veliko hvala majstoru i prijatelju Draženu jer zahvaljujuci njemu auto je slozen u subotu do podneva, Klanjam ti se.Dan bio odlican auti na nivou, ali eto kad te krene krene te, desi se to da su mi razbili auto u kampu. Ovo su samo 2 najveca peha bilo ih je jos 3 ovaj vikend.Ubilo me!Sto reci? Svima svega vidimo se i nagodinu Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 12, 2016 po slikama koje vidim ,vozni park se poboljšao 300%. puno dobro slozenih auta. Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted June 12, 2016 Kakva su to sranja bila, sta se dogadjalo? Dok sam ja bio, sv je bilo ok... Share this post Link to post Share on other sites