bundebam 78 0 Posted June 13, 2016 Tonci hvala tebi ja sam vec to zaboravio idemo dalje,vazno je da je bilo auta druzenja sa prijateljima i da je skup prosao kako treba i naravno hvala na postenom sudjenju i ove godine sam odneo pehar 2 mesto. Share this post Link to post Share on other sites
Davor 0 Posted June 13, 2016 Dali može tko reći rezultate natjecanja? Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted June 13, 2016 Tonci hvala tebi ja sam vec to zaboravio idemo dalje,vazno je da je bilo auta druzenja sa prijateljima i da je skup prosao kako treba i naravno hvala na postenom sudjenju i ove godine sam odneo pehar 2 mesto. Nisam uopce znao za taj incident...evo i ja se isto ispricavam u ime cijele vwcc ekipe i nadam se da tonece biti razlog da nam ne dodes i ti i jos dosta ekipe iz Srbije sa tako dobrim autima Share this post Link to post Share on other sites
bundebam 78 0 Posted June 13, 2016 Naravno Zeljko dolazicemo mi u Karlovac i vi kod nas u Septembru pravicemo Wagen Culture 2,pojedinci nemogu da upropaste prijateljstvo sa vama i tako da zavrsavamo o tom dogadjaju,bilo je lepo videti sve moje prijatelje gore Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 13, 2016 (edited) Ne vjerujem da je to istina sta su momcima priredili! STRASAN nacin artikuliranja zaostale retardacije neukih neandertalaca derati se covjeku na takav nacin. Fuj smradovi odvratni. Ako ima tko vise slika enterijera one zute slovenske jedinice bio bih zahvalan da mi posalje Ili ako zna ima li covek fb profil da vidim tamo slike. Hvala Edited June 13, 2016 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 13, 2016 S obzirom da smo ja, Slaven i Roko putovali 28 sati do Karlovca već smo došli umorni na Koranu, vidili sve drage ljude i popili sve što smo mogli u neka doba čak i previše(nadam se da nas nitko nije shvatio ozbiljno ). Zaključili smo da bi nama VWTS trebalo trajati minimalno 7 dana. Share this post Link to post Share on other sites
PeroB 0 Posted June 13, 2016 Rezultati natjecanja su tajna ili? Share this post Link to post Share on other sites
djordjep80 0 Posted June 13, 2016 Stvarno je šteta za event ovakvog tipa bude upropašten tim nacionalističkim sranjima... Generalno auto susreti su bili pošteđeni toga i nadam se da će tako biti i ubuduće i da je ovo posljednje sranje... Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted June 14, 2016 Idijota uvijek ima i bit ce nazalost @bundebam 78 svaka cast na dolasku i volji opce prevaliti tolki put i granice i sve. Btw duja izgleda odlicno Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted June 14, 2016 Meni osobno sve super,dobar provod auta manje,ali manje onih obicnih auta koje i ne trebaju da su na parkingu ali dosta novih kvalitetnih auta koja vidjas na skupovima tipa worthese i slicno,to je znak da ide prema naprijed ovaj dogadjaj,iskreno nisam ni znao za ta dva incidenta a bio sam tu od petka,sve u svemu odlicno Share this post Link to post Share on other sites
enes 0 Posted June 14, 2016 vidim da su auta bas na visokom nivou , super vam je bilo , samo trpajte slike ... ove godine od obaveza , novine u familiji i jos dosta stvari nisam shvatio da je vwts KA svega par dana prije eventa, i jednostavno nisam stigao ni oko auta a tako nekako je i moju ekipu iz Cazina slicno potrefilo i na zalost nismo mogli doci , ali abd vidimo se iduce godine sad me trnci prolaze kad malo pogledam slike i sto nisam ove godine vidio nikog od velike vw familije Share this post Link to post Share on other sites
vwtonco 0 Posted June 14, 2016 Nije lose , neki propusti u organizaciji ali sve ok ! Ovaj sustav ocjenjivanja auta je odlican po meni i to je pun pogodak ... Mozda je samo trebalo malo vise sadrzaja npr sexy car wash , db contest i koji stand moje misljenje. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 14, 2016 Rezultati ce bit, nije za glavu. Propusta uvijek ima. dB su decki rekli da nece dolazit jer nemaju profita, pa smo ih prekrizili, sexy car wash, ionako nismo imali vremena a kamoli to. Ocijenjivanje je zavrsilo daleko kasno od ocekivanog. Imali smo toga u planu gro ali ocijenjivanje je sve uzelo Nezadovoljstva uvijek ima. Ali ove godine je pobijedilo prijateljstvo i druzenje a ne pehari! Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Oemgti 0 Posted June 14, 2016 Prvi put sam bio u Karlovcu i bilo mi je odlicno..da je opet ovaj vikend dosao bi hehe...atmosfera odlicna...ekipa je super bila kasnilo je ocjenjivanje ali u drustvu i šali nije bilo problem čekat...Morao sam otić prije ocjenjivanja i to mi malo žao...ali realno treba to sve organizirat i svaka cast organizatorima Share this post Link to post Share on other sites
vwtonco 0 Posted June 14, 2016 I jos sam primjetio dosta dobrih auta tu sa foruma nije bilo ne znam koji su razlozi ali ko he mogao steta sto nije doso uvelicat nas naj bolji vwts ! Ekipa iz dalmacije zakazala definitivno , 2 corrada na susretu steta .. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted June 14, 2016 Koja ekipa iz dalmacije?Mi (Zadar) i Dubrovnik smo bili. Split je bija. Jedino Sibencani nisu mogli Share this post Link to post Share on other sites
vwtonco 0 Posted June 14, 2016 Koja ekipa iz dalmacije?Mi (Zadar) i Dubrovnik smo bili. Split je bija. Jedino Sibencani nisu mogliNe osudujem nikog nego eto primjetio sam da fali dosta dobrih auta za koje znam tamo Sibenik imotski metkovic .. Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted June 15, 2016 Bio nakon jako dugo godina, ovaj puta i predstavio auto. Meni je bilo super, ugodno druzenje i napokon upoznao jako puno ljudi koje znam sa tipkovnice. Najbitnije je druzenje. Hvala svima i ako sve bude u redu i posao dozvoli vidimo se i nagodinu Share this post Link to post Share on other sites
s/line 0 Posted June 16, 2016 Pozdrav ljudi,moram da priznam da ovaj skup prerasta u ozbiljan događaj Po slikama ko ne zna može pomisliti da su sa fakersee-ja,vidim gomilu ooozbiljnih auta. I na worth-u ove godine sam video bar 10 vrhunskih auta iz Hr,tako da svaka vam čast.E sad druga stvar je ovo što se desilo mom drudu Veljku,tu naravno odgovornost snose par usijanih glava koji su još u 90-tim,ali dovoljno da se neko oseti nepoželjan i suvišan.Ja sam prošle god. razmišljao da dođem ali se dešavalo ono sranje na granici sa emigrantima,tako da je tenzija bila velika pa nisam smeo da ne bih doživeo neku neprijatnost kao Veljko sad.Moramo svi zajedno da širimo ljubav(makar prema vw) i da se posećujemo uzajamno i podignemo skupove na još viši nivo Evo slike mog auta čisto da znate o kome se radi,pozdravw! Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted June 16, 2016 Đurica, nebi bilo loše da ga i predstaviš na forumu. Mnogih zanima vjerovatno cijeli projekt Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 16, 2016 Prelijep auto, otvori temu i predstavi nam auto. Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted June 16, 2016 Super vozilice, svaka čast vlasnicima, nisam bio na tom eventu, da vidim uživo pile, ali svakako ću sljedeće godine. Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 16, 2016 (edited) Sta je bio neki event!? Ma di!? A di su one slike na kojima nisu auti? Svi pricaju o ekipi, a nigdje nikoga :* Edited June 16, 2016 by GogiR32 Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 16, 2016 Pozdrav ljudi,moram da priznam da ovaj skup prerasta u ozbiljan događaj Po slikama ko ne zna može pomisliti da su sa fakersee-ja,vidim gomilu ooozbiljnih auta. I na worth-u ove godine sam video bar 10 vrhunskih auta iz Hr,tako da svaka vam čast.E sad druga stvar je ovo što se desilo mom drudu Veljku,tu naravno odgovornost snose par usijanih glava koji su još u 90-tim,ali dovoljno da se neko oseti nepoželjan i suvišan.Ja sam prošle god. razmišljao da dođem ali se dešavalo ono sranje na granici sa emigrantima,tako da je tenzija bila velika pa nisam smeo da ne bih doživeo neku neprijatnost kao Veljko sad.Moramo svi zajedno da širimo ljubav(makar prema vw) i da se posećujemo uzajamno i podignemo skupove na još viši nivo Evo slike mog auta čisto da znate o kome se radi,pozdravw! Sent from my iPhone using Tapatalk To sigurno nisu bili nasi ljudi, nego neke seljacine koje su se spustile u grad jer se nesto dogadjalo. Uglavnom Veljko je dobio nasu ispriku i nije to uzeo previse osobno, ali svejedno nije ugodno. Evo sada rezultata. Rezultati Show'n'Shine VWTS 2016. Golf 1 1. Luka Talian 2. Slaven Krstić 3. Antonio Petrić Golf 2 1. Nermin Karajić Najin 2. Veljko Jovanović 3. Davor Beljo Golf 3 1. Pietro Tomić 2. Ivan Franjić 3. Boban Marko Golf 4 1. Amel Kavazović 2. Davor Skender 3. Boštian Rožman Golf 5 1. Džef Babajić 2. Ivan Samardžić 3. Željko Krznarić Golf 6 1. Danijel Džoić 2. Ivan Čelan 3. Marko Duhančić Golf 7 1. Patrick Franz 2. Bruno Matušan 3. Simon Celar Corrado 1. Domagoj Crnčić 2. Mario Sviličić 3. ... Scirocco 1. Sandro Rinčič 2. Marin Čatlak 3. Tadej Urek Caddy 1. Domen Harek 2. Denis Tomičić 3. Marin Pavlović Passat 1. Ratko Bunčić 2. Vedran Radosavljević 3. Ivan Žugčić Polo 1. Matjaž Bračun 2. Filip Vasić 3. Elvis Švić Jetta/Vento 1. Denis Coha 2. Ivana Božić 3. Rudolf Mitia Eos 1. Nejc Fajdiga 2. ... 3. ... Porsche 1. Adrian Kučić 2. ... 3. ... Seat 1. Mario Mance 2. ... 3. ... Škoda 1. Mario Đurković 2. Hrvoje Paclik 3. Ivo Jukić Audi 1. Chris Daniel 2. Daniel Klich 3. Zdenek Bajgar Rat Style 1. Antonio Radeka 2. ... 3. ... BEST OF SHOW Chris Daniel (Audi TTS) SECOND BEST Nejc Fajdiga (VW Eos) The longest way from home (Europe) Daniel Klich The longest way from home (Croatia) Pietro Tomić The best exhibition Antonio Ilić The lowest ride Džef Babajić The best club AudiHR Best Cabrio Nejc Fajdiga Best Stance Željko Krznarić Best unmodified Ivan Franić OSV 1. Enio Petković 2. Filip Cvitković 3. Viktor Cvitković Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Retroauto 0 Posted June 16, 2016 (edited) Evo i par fotki od mene, nisu bas profesionalne ko ove do sad, al ajd neka bude Inace ovo mi je prvi put na VWTS-u, stvarno je bilo super, ali da nije vrijeme bilo bezveze bilo bi jos bolje I hvala sucima za nagradu, "The best Porshe" a i konkurencija mi je bila velika tako da nema zezancije Edited June 16, 2016 by Retroauto Share this post Link to post Share on other sites