oficir__G2 0 Posted September 13, 2007 Ja sam na svoju 3 stavio nastavke od g5 gti-a i odlicno mu stoje,pa moja ti je preporuka da otidjes kod lastovcica i pitas ga dal ima to,meni ih je dao s montazom za 400 kn s zadnjim sport loncem, Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted September 14, 2007 Evo ja na??ao u tp auto sportu, ovaj auspuh ne??t slično ??to mi je Andy preporučio: 844 kn + 100kn ugradnja Jel to ok cijena za to sve ili je to previ??e za dati??? Share this post Link to post Share on other sites
Zglava 0 Posted September 14, 2007 Ti ovalni i dupli dobro stoje na trojki,ja ti imam duple ali sa fi90 i taman sjedaju kak treba,koda je krojeno za njega!!! Malo se slabije vidi!!! Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted September 14, 2007 Dobra je cjena uzimaj ga Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted September 14, 2007 ok, hvala.... jo?? ću provjeriti samo u jednoj radioni, ako ne, onda je ovaj moj..... Share this post Link to post Share on other sites