4 4
RoMario44

Koji automiris koristite?

Recommended Posts

Samo pazi da ne iscuri po klimama. Bit će puno fleke nagrizanih.

Ti u bočicamam na užadi su mi najsigurniji, pošto nema šanse da iscuri, bar nije meni, a oduvijek ih koristim.

Stara mi je jednom prije par godina napravila glupost, uzela je onaj što se stavlja na ventilaciju, i bilo je dobro par dana, kad ono dođem ja jedno jutro i imam što vidjet, iscurilo van jer ga je netko kontra okrenuo (očito stara ). Pitam ja nju kako ga je stavila, kad kaže da je bio na podu i nabrzinu ga stavila natrag, ali očito KONTRA pa je sve iscurilo van, po blendi od radija i klime, katastrofa, ispucalo mi sve. Ceh zamjene tog ne želite znati.

kod stare je bocica drugi dan ispala i po celom autu procurila,a kod cure nakon tjedan dana, nez kak ih vise montirat da drze normalno,ak zasrafam ne mirisi, ak malo odvrnem padnu

kod stare je bocica drugi dan ispala i po celom autu procurila,a kod cure nakon tjedan dana, nez kak ih vise montirat da drze normalno,ak zasrafam ne mirisi, ak malo odvrnem padnu

Ja bočicu uvijek imam maks zašrafljenu, jednom na tjedna ju okrenem malo da se samo drvo natopi i to je to.

Ovaj koji sad imam mi je bome najbolji , barem u ovih tjedan dana, a nije se skoro ništa potrošilo, fino miriši cijelo vrijeme.

sta nije bolje onda kupit myshaldan, konzervicu stavit u pretinac za case il po zelji, dugo traje, dobro mirisi a nemre se prolit :D

Danas u Kauflandu kupio dva Black Classic Wunder-Bauma pa ću vidjeti kakav je.

U uputama ti je nacrtano da moras dobro zasarafiti i od njihanja ti se natopi spagica i ona pusta miris a i mozes sam okrenuti bocicu na do dvije sekunde i onda ti se cep i spagica natope i fino mirisi. Nadam se da skines onaj mali plasticni cep prije nego zasarafis bocicu? :)

Kak ne, spagica prolazi kroz cep a bocica je otvorena i moci citav cep sa spagicom. Nije da ce ti spagica biti mokra na dodir ali sigurno povlaci toliko koliko treba za miris. Da duzis duze od dvije sekunde naopacke, probilo bi kroz drveni cep ali bi i vidio da je spagica mokra...

Duže vrijeme koristim aeron gel u onim malim limenkama.Po meni najbolji žuti od vanilije i drži dosta dugo.Ima ga na Luk oil pumpama oko 29kn kota.U ofertisimi su oko 24kn.

Ja sam uzeo Areon zuti u kutijici ''Black Crystal'' ;) Vidjet cu kako ce se pokazati ;)

Ja jucer pol rijeke prosao dok sam nasao. Kupio na petrolu na martinkovcu kad ides iz smjera grada, mozda ima i na suprotnoj, 25 kn.

U rijeci sam trazio u kauflandu ali nije bilo vanilije. Neka 2 druga su bila ali vanilije nije bilo...

Ima ih u Kauflandu, samo nema neki izbor.
Baš sam ih vidio kada sam kupovao Wunder-Baum Black Classic.

Moguce, vjerovatno ima na svakome...

ima uzeo sam tropical pa cemo vidit kako ce se pokazati :-)

TDI...jel ti dobro mirise taj black classic?

A ovi clip...za sad je ok onako diskretno mirise...samo da potraje jos neko vrijeme

Eh, nisam ga jos otvorio. :)
Sutra usisavam auto pa sam ga mislio staviti i onda ću vidjeti razliku. Danas sam čistio malo oko motora pa nisam stigao srediti ga iznutra. Vanilija mi nije bila loša, samo nekako ne volim te voćne mirise, pa mislim da mi ovo nekako bolje odgovara. Sutra javim ali mislim da će biti taman.

TDI...jel ti dobro mirise taj black classic?

A ovi clip...za sad je ok onako diskretno mirise...samo da potraje jos neko vrijeme

Miriše kao muški miris, i sasvim je dobar.

Da, da, pustolovni muški miris, sa daškom tajanstvenosti. :)

Mirie kao muki miris, i sasvim je dobar.

Znam meni je taj odlican...ali kolega je nedavno pitao po cemu mirise zato sam ga sad pitao jel zadovoljan :)

4 4