<TDI> 585 Posted March 11, 2016 TDI...jel ti dobro mirise taj black classic? A ovi clip...za sad je ok onako diskretno mirise...samo da potraje jos neko vrijeme Isprobao ali nikako da se naviknem na njega. Nije loš ali nekako mi ne odgovara ili se ne mogu odmah na njega priviknuti. Žućo mi je bolje legao i mirisao u autu iako spada u one najobičnije mirise nego ovaj ali budem ga ostavio još par dana na promatranju. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 11, 2016 Mozda ti ne pase da ja vec dugo koristim samo taj black I evo sad onaj clip je od vanilije sto sam uzeo i ili se vec ne osjeti vise ili sam se naviknuo na njega...uglavnom mislim da je previse 25 kuna za to Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted March 11, 2016 Isprobao ali nikako da se naviknem na njega. Nije lo ali nekako mi ne odgovara ili se ne mogu odmah na njega priviknuti. Žućo mi je bolje legao i mirisao u autu iako spada u one najobičnije mirise nego ovaj ali budem ga ostavio jo par dana na promatranju. Imas jedan zove se steel i isto je odlican. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 11, 2016 Hvala na prijedlogu, možda i njega isprobam pa odlučim što dalje koristiti. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 11, 2016 I ja sam probao clip i uzas, ne vrijedi te pare. Ja ga ne osjetim uopce vise. Trajao je par dana ali onalo lagano decentno i mislio ajde nije intenzivan pa ce potrajati a ono nista... Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted March 12, 2016 Imas od wunderbauma invisi koji se stave u ventilaciju. 4 komada za 25 kn. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 12, 2016 I ja sam probao clip i uzas, ne vrijedi te pare. Ja ga ne osjetim uopce vise. Trajao je par dana ali onalo lagano decentno i mislio ajde nije intenzivan pa ce potrajati a ono nista...Bas to sam i ja mislio...kad ono nista od toga Share this post Link to post Share on other sites
toni.sogoric.7 0 Posted March 12, 2016 Wunderbaum new car, meni najugodniji miris. Clip je bio razočaranje, srećom pa je kasnije služio klincima za igranje haha. Prije sam mjenjao one bočice na ventilaciji ali sad su oko 30 kn, tak da uzmem borić za 10 kn jednom u 2 tjedna i mir. Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted March 12, 2016 I mene je clip razocarao.... tako da u auto vise nece. Share this post Link to post Share on other sites
vladic717 0 Posted March 12, 2016 Borić od jorgovana, evo mirii već dva tjedna a samo malo otvoren. Naravno kome odgovara miris. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 12, 2016 Koji je to tocno baci sliku sa neta? Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted March 13, 2016 Koji je to tocno baci sliku sa neta? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 13, 2016 Ma mislio sam sliku od borica od jorgovana. Invisi sam bas jucer uzeo od vanilije... Share this post Link to post Share on other sites
Docc2108 0 Posted March 13, 2016 Aeron, u ofertissimi 5-6kn, dobro mirisi i dugo traje Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted April 5, 2016 Evo svim ljubiteljima My Shaldana važna obavijest da je u Kauflandu od četvrtka isti miris oko 23,00 kn na akciji Share this post Link to post Share on other sites
viper84 0 Posted July 25, 2016 Wunderbaum kokos ili vanilija Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted July 25, 2016 Uzo sam curi i sebi svakom my shaldan, njoj jabuku sebi neki plavi, ni jedan ni drugi vec mjesecima ne mirise,a nisu ni dok su novi bili :/. Jesu se to oni pogorsali strasno ili? Share this post Link to post Share on other sites
funk.doobiest.18 1 Posted July 25, 2016 Uzo sam curi i sebi svakom my shaldan, njoj jabuku sebi neki plavi, ni jedan ni drugi vec mjesecima ne mirise,a nisu ni dok su novi bili :/. Jesu se to oni pogorsali strasno ili?Uzeo neki dan ljubicasti, isto razocaran. Lime je mirisao super, probat cu opet njega i ako bude isto mislim da ih necu vise uzimati. Share this post Link to post Share on other sites
AnTDI 4 Posted August 20, 2016 Meni su wunderbaum borici zakon, traju mi po tjedan dana, svaki tjedan kupim neki koji do sada nisam kupio, a u gepeku stavljam stare.. Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted August 21, 2016 Ja koristim mirisne borice Areon 6kn boric dođe 2 tjedna mirii Ima svakakvih mirisa, meni najdrazi su od kokosa i zvakace gume Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 21, 2016 Ja bas jucer kupio areon od zvakace i super mi je. Ali na pumpi pa sam platio 10.99, moram naci di ima po 6 jer na pumpi je pre skup. Bas me zanima koliko ce mi trajati... Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted August 21, 2016 (edited) Zasto ne uzmete one sa Croduxa sta se izlije gore na kartoncic i sam reguliras tako koliko ce mirisat, a traju 5-6 mjeseci za 13 kn... Uzme se duo sa 2 mirisa i kombinira se tako da duze traje miris... Edited August 21, 2016 by Mouse-RI Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 21, 2016 Koji? Daj sliku neku sa neta? Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted August 21, 2016 Eto ga na prvoj strani.... Od Palome Duo tekući sa Crodux-a, najbolji mi je fresh zeleni - 13 kn dodje, a traje 5-6 mjeseci Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 21, 2016 Wunderbaum jagoda ili relax + sommer edition Share this post Link to post Share on other sites