mar.ravlic 0 Posted January 27, 2016 Pozdrav, Gdje bih mogao naći ovakve opruge? Dali je ovo već netko radio? Share this post Link to post Share on other sites
D.M 0 Posted January 27, 2016 Bravo,pravo pitanje,vidio sam par snimki takvih na netu i mene isto zanima,gdje,sto,kako? Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted January 27, 2016 I na kraju samo kodiranje da brava odmah otpusti a ne samo na prvi zub Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted January 27, 2016 Jel vrijedi ovo za passat 3bg, mislim jel stimaju amortizeri? On odmah otvori do kraja samo se treba dignut Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted January 27, 2016 A ovo je za golf 5. Cisto sumnjan da pase na passat Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted January 27, 2016 ove opruge sto su na prvom videu vole navodno poderati kromirani dio na amortizerima pa i propisaju.... ja imam slozeno na golfu 5 s amortizerima od fabie Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 27, 2016 Imao sam ja to, ali amortizeri oslabe nakon dvije godine pa se vise ne dize(gepek) Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted January 27, 2016 Imao sam ja to, ali amortizeri oslabe nakon dvije godine pa se vise ne dize(gepek) Izvuko si se Share this post Link to post Share on other sites
kameni 0 Posted January 29, 2016 ja imam za 3bg sve , ako nekom treba Share this post Link to post Share on other sites