Nick 0 Posted August 30, 2007 Ajmo ljudi, ko' ima iskustva u 'maglovitim' poslovima Zanima me da li se isplati staviti ovakve maglenke, i jedna i druga su H3: ili ipak nekaj boljeg; Ove prve mi se čine slabije jer nemaju onu leću (vidi se ??arulja kroz nju) a i čudna mi neka ??arulja, neznam jel ide svaka h3 ??aruljica u nju. Druga mi pak boja ne ogovara, htio bi crnu po??to mi je golfinjo srebrni pliiiz savjeti! e, da, mislim ih uzet preko ebay.com Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted August 30, 2007 ovaj prvi set mi izgleda ko svijetla za dnevnu voznju.a kolko je drugi set po magli efektivan sumnjam. druga stvar je kolko se maglenke griju,a na suvozacevoj strani iza jedne imas svoj IC koji bi trebao hladnog zraka dobit. Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted August 30, 2007 Kolko love to kosta?? Da sam na tvojem mjestu uzeo bo od RS G60 one farove i amen Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted August 30, 2007 a da nabavis farove koji vec imaju maglenke ? Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted August 30, 2007 @jady; znam, i ja sam gledo to sa intercoolerom al stvar je da postoje i takve helline maglenke ali puuuno su skuplje od ovih Kolko love to kosta?? Da sam na tvojem mjestu uzeo bo od RS G60 one farove i amen Ma to sam i ja gledo, super izgledaju al me strah, zamjenske su pa...! a da nabavis farove koji vec imaju maglenke ? nekak si mislim da ove bolje svijetle jer su dolje a i efektnije izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted August 30, 2007 alo miki IN-pro je to,nije neko kinesko smece Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted August 31, 2007 ak si vec maglenke od HELLA gledao onda si sigurno i upozorenje vidio da nisu za TDI...ili??? Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted August 31, 2007 (edited) ma nisam gledo original, original su 1200 i nešt kuna i to u veleprodaji. Nema veze, ak ću stavljat, stavit ću nove farove, rele i ostale điđi baje kaj idu uz to. Da ne otvaram novi topic, jel to kad ko radio, znam da treba mijenjat rele, prekidač i par žnjora profurat Edited August 31, 2007 by Nick Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted August 31, 2007 prvo trebas novi prekidac za svijetla,onda od tog prekidaca se vuce do osiguraca i releja zica.ak imas srece ti je orgigi zica u snopu kablova na faru vec postavljena Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted September 10, 2007 ma odi kod gabreka i kupi dectane ili in pro prednja svjetla s maglenkama..bolje i jednostavnije..ovo je selo..pogotovo ak se misli?? vozit s tim po danu.IMHO Share this post Link to post Share on other sites
tomislav fijala 0 Posted February 13, 2011 Ajmo ljudi, ko' ima iskustva u 'maglovitim' poslovima Zanima me da li se isplati staviti ovakve maglenke, i jedna i druga su H3: ili ipak nekaj boljeg; Ove prve mi se čine slabije jer nemaju onu leću (vidi se ??arulja kroz nju) a i čudna mi neka ??arulja, neznam jel ide svaka h3 ??aruljica u nju. Druga mi pak boja ne ogovara, htio bi crnu po??to mi je golfinjo srebrni pliiiz savjeti! e, da, mislim ih uzet preko ebay.com Pozdrav!!!!!!!! Interesira me gdje si nabavio te maglenke i dali pašu original na passata 3b. Koja im je cijena. Share this post Link to post Share on other sites
frenki 0 Posted February 13, 2011 (edited) Nemoj to kupovati, jel buš imal problema sa desnom maglenkom. Nema šanse da ju ugradiš bez da ne jebeš i režeš onaj pipac na koji se šarafi kuka za šlepanje. A tek sam sad skužil datum. Uglavnom ovo navedeno vrijedi za golfa 4. Edited February 13, 2011 by frenki Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted February 13, 2011 (edited) ajde, bar je čovjek koristio search, iako je odluto u 2007.g. a u vezi maglenki, ništa od tih kineskih điđa miđa ti neproizvodi svjetlost dovoljnu za osvjetljenje ceste, tako da je po meni to bacanje novaca! ili orginal Hella (Valeo, koja več marka je) ili ništa Edited February 13, 2011 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
tomislav fijala 0 Posted February 14, 2011 ajde, bar je čovjek koristio search, iako je odluto u 2007.g. a u vezi maglenki, ništa od tih kineskih điđa miđa ti neproizvodi svjetlost dovoljnu za osvjetljenje ceste, tako da je po meni to bacanje novaca! ili orginal Hella (Valeo, koja več marka je) ili ništa Ma ja tražim više radi šminke na autu pa popununim mrežice. Za svijetlost na tim maglenkama nikad nisam bio zadovoljan. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 14, 2011 imaš na ebay-u toga kolko voliš od cca 400 kuna na dalje, s lecama. moras imati na umu da ces trebati drugi prekidac i instalaciju da to proradi ako nemas Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted February 14, 2011 treba samo koji metar žice i neku sklopkicu bilo gdje u kabinu (nejjeftinija opcija) ili orgigi instalaciju od pasonje koji ima serijske maglenke (dosta skuplje i dugotrajnije traženje) Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 14, 2011 Stavljao sam farove z maglenkama na svoj g4,instalacija je već bila tvornički,a prekidač sam riješio tako da sam nabavio još jedan prekidač od grijača stražnjeg stakla.Ujedno mi te maglenke u farovim služe i kao dnevna svjetla (spojio sam ih preko brave tako da se automatski pale) Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted February 14, 2011 ja sam to stavio. ove s prve slike. kupio preko ebaya. losa kvaliteta. snop i nije bas neki. hella micro s lecom su odlicne. kvalitetne, odrezan snop, al zato i kostaju. instalaciju sam kupio isto prek ebaya, dobio original kopce i relej. ja ih imam doma pa ak hoce tko probat nek kaze Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted November 30, 2011 (edited) nije toliko vezano uz ovu temu ali da ne otvaram novu kad vec postoji ova ...i sam sam gledao preko ebay-a maglenke i to je jedna od opcija ako mi ne uspije ovo kaj sam prije si zamislil. Posto u farovima imam maglenke koje nikad nisam koristio, u planu mi ih je skidat i stavljat dodatni zmigavac . Pa me zanima dali te maglenke mogu iskoristit da ih ugradim dolje na mrezicu? ako necu moc skemijat na ovu moju mislim da sam vidio da na ebay se prodaje i otvorena mrezica bez lampice pa se to samo slozi ? Edited November 30, 2011 by Penic91 Share this post Link to post Share on other sites
feljan 0 Posted November 30, 2011 Dalo bi se iskoristit, al s puno kemijanja. Morat ces nekakve nosace smislit. Share this post Link to post Share on other sites