<TDI> 586 Posted March 25, 2016 Cijena je OK, pa sam se mislio pridruziti. Share this post Link to post Share on other sites
VTxCRO 1 Posted March 25, 2016 Haha, inače on prodaje po 12kn komad, bar mi je tako rekao, ali je rekao 200 za mene tako da ću uzeti, sutra idem po Montreal 2, tamo drugi tjedan one idu na nove Dunlop BlueResponse pa sam miran. Ove Oz budem ostavio za zimske. Share this post Link to post Share on other sites
VTxCRO 1 Posted April 5, 2016 Imam ponudu za prednji naslon za ruku, onaj što ide iz centralne konzole (tunela), ali je sa Passata 99 god. Hoće on meni odgovarati bez problema, ili ima puno kemije, ili uopće ne paše? Share this post Link to post Share on other sites
VTxCRO 1 Posted April 6, 2016 Imam ponudu za prednji naslon za ruku, onaj što ide iz centralne konzole (tunela), ali je sa Passata 99 god. Hoće on meni odgovarati bez problema, ili ima puno kemije, ili uopće ne paše? Itko? Share this post Link to post Share on other sites
PeroB 0 Posted April 6, 2016 Mislim da ti nosac ne odgovara Kolega prodaje za 350kn naslon sa svime za montazu u oglasima Share this post Link to post Share on other sites
VTxCRO 1 Posted April 6, 2016 Uzet ću ga i probati stavit, pa ako ne bude odgovaralo vratit ću ga, tako smo dogovorili. Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted April 6, 2016 Nemoras ni probavati, nepase nosac 100posto.. Share this post Link to post Share on other sites
VTxCRO 1 Posted April 6, 2016 Zahvaljujem na savjetima Share this post Link to post Share on other sites
MichaelM 0 Posted April 7, 2016 Pitanje u vezi zamjene desnog malog retrovizora sa velikim. Frend je kupio ovaj retrovizor, sa informacijom od prodavaca da taj retrovizor bez problema ide na njegov Golf: E sad je problem u ovome trokutu. Gornji kut trokuta na Golfu je zaobljen, a ne siljast kao na ovome te su prihvati razliciti na retrovizorima. Neznamo od kojeg auta je taj veliki retrovizor (pretpostavljamo da je od Passata), a ne mogu naci kataloski broj na njemu. Zanima nas da li se moze odvojiti kuciste sa staklom od "nosaca" retrovizora? Znaci cijeli ovaj lakirani pokrov sa zrcalom od nelakiranog mat nosaca. Mi bi zamijenili samo nosace (ako je moguce), te tako stavili taj veci retrovizor na Golfa. Njegov Golf je 2003. godiste (info za svaki slucaj). Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted April 8, 2016 ovo je od passata retrovizor, pase na tvoj nosac 100 %, znaci rastavis oba retrovizora i na svoj trokut tj nosac prebacis kompletan veliki retrovizor Share this post Link to post Share on other sites
MichaelM 0 Posted April 8, 2016 Ovo je super vijest. Je li tesko rastaviti to i zamijeniti? Da li je potreban kakav poseban alat? Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Marko22 0 Posted April 8, 2016 http://www.olx.ba/artikal/21350905/felge-brock-16-5x100-golf-4-bora-audi-a3/ Evo danas su mi stigle gume Bridgestone Potenza,isao sam ne logicnim slijedom jer mi je ispalo tako znaci prvo gume pa felge,gume standardne 205/55 e sada me zanima da li uzeti ove felge (Brock) sa linka ili Montrealke za mog Golfa-aca Svi prijedolozi dobro dosli Share this post Link to post Share on other sites
VTxCRO 1 Posted April 8, 2016 Koristiš moju temu za samopromociju.. Meni se ove nesviđaju, a i u 16" će biti užas..takve felge minimalno u 18, po meni..bolje onda Montreal 2. Ja ću svoje sljedeći tjedan montirati, ali na Dunlop Sport BlueResponse Share this post Link to post Share on other sites
Marko22 0 Posted April 9, 2016 Isprika mislio sam da je tema opca Pokusavam naci dobre Montrealke bas ocuvane sto bih se reklo kao nove,pa prevrcem sve stranice po net-u pa sam naletio na ove Share this post Link to post Share on other sites
MichaelM 0 Posted April 9, 2016 Isprike i s moje strane Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
VTxCRO 1 Posted April 9, 2016 Ma sve 5. Šta smo zaključili za onaj naslon Passata, da ga uzmem ili? Share this post Link to post Share on other sites
Marko22 0 Posted April 9, 2016 Ne znam koliko ti je povoljno,ali znam da ima originalnih po cijenama od 300-400 kunica,nekadfa i jeftinije u BIH Taj iz passata tesko da bude pasalo sve 100% Share this post Link to post Share on other sites
MichaelM 0 Posted April 9, 2016 Rastavio sam retrovizor, ali ne do kraja. Ostalo mi je samo odvojiti nosac od retrovizora. Problem je sto ga ne znam odvojiti. Da li se to odvaja radapcigerom ili se moze nekako drugacije? Evo sto moram skinuti kako bi ih odvojio: Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
VTxCRO 1 Posted April 9, 2016 Marko, bio je daleko ispod te cijene, ali nevrijedi kada nepaše, drukčije su šarafi postavljeni ako se ne varam, bar sam takvu informaciju dobio. Share this post Link to post Share on other sites
Marko22 0 Posted April 10, 2016 Pa dobro da napisao sam zavisi kakva ti je ponuda morat ces se malo isprsiti i ja cekam da nadem neki da mi je blizu ili usput Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted April 10, 2016 Ispod 350kn neces naci orginal naslon da dubis na glavi,i da je ispravan 100posto... Tako ako ti je to puno mani se trazenja naslona i stavi iz kauflanda za 100kn... Share this post Link to post Share on other sites
VTxCRO 1 Posted April 10, 2016 To što ga ti prodaješ za 350kn ne znači da ću ga ja toliko platit. Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted April 10, 2016 To znači da ga onda nećeš ni kupiti, jer ja nisam nigdje vidio jeftiniji od 350 kn, samo u kauflandu one zamjenske... Share this post Link to post Share on other sites
VTxCRO 1 Posted April 10, 2016 Nevidim zašto bi to tebe brinulo Share this post Link to post Share on other sites