Brane_st 1 Posted February 2, 2016 Pozdrav dragi forumaši (i forumašice ), želim spojiti zvučnike u stražnja vrata na golfu IV 00' god.5 vrata, znam da idu zvučnici 16.5cm promjera, i gledao sam bio prije nekoliko mjeseci, imam kao spužvicu ali žica nemam, e sad, kako ću žice pronaći ? Što mi je pametnije, s obzirom da radim u Italvidea (slično chipoteci), mogu i zvučnike i kabele za zvučnike jako povoljno nabavit', želim zvučnike otprilike jačine kao tvornički u prednjim vratima, da su tu negdje po snazi..(ako nekome nešto treba od nekakve elektronike neka mi PM pošalje, dogovorit će mo se za popust na bilo što )Postoji li neki DIY thread ili neki video tutorijal kako to odraditi ?P.s. znate li možda koliko bi me izašlo tapeciranje "neba", toliko je popustilo da se osjećam ko perzijski princ Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted February 2, 2016 (edited) Provuces zice od radija do vrata,imas vec govora o tome,momak sa foruma(TDI) je radio to,vidi u njega u projektu crni golf,imas sve objasnjeno detaljno. Edited February 2, 2016 by markol5 Share this post Link to post Share on other sites
Brane_st 1 Posted February 2, 2016 Je li možeš ikako naći link post-a ? Ja nikako da nađem, a tog člana TDI-ja sam pokušao naći, ali dizelaša na ovom forumu ima milijarda Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted February 2, 2016 Tdi se zove udi u projekte i nac ces za 10sec udi u projekte golf 4 Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted February 2, 2016 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/81663-vw-golf-iv-19-tdi-130-ps/ evo ti link Share this post Link to post Share on other sites