1 1
Brane_st

Ugradnja zvučnika u stražnja vrata Golf IV

Recommended Posts

Pozdrav dragi forumaši (i forumašice :grrr:grrr ), želim spojiti zvučnike u stražnja vrata na golfu IV 00' god.5 vrata, znam da idu zvučnici 16.5cm promjera, i gledao sam bio prije nekoliko mjeseci, imam kao spužvicu ali žica nemam, e sad, kako ću žice pronaći ? Što mi je pametnije, s obzirom da radim u Italvidea (slično chipoteci), mogu i zvučnike i kabele za zvučnike jako povoljno nabavit', želim zvučnike otprilike jačine kao tvornički u prednjim vratima, da su tu negdje po snazi..
(ako nekome nešto treba od nekakve elektronike neka mi PM pošalje, dogovorit će mo se za popust na bilo što :grrr )
Postoji li neki DIY thread ili neki video tutorijal kako to odraditi ?

P.s. znate li možda koliko bi me izašlo tapeciranje "neba", toliko je popustilo da se osjećam ko perzijski princ :lol2:lol2

Provuces zice od radija do vrata,imas vec govora o tome,momak sa foruma(TDI) je radio to,vidi u njega u projektu crni golf,imas sve objasnjeno detaljno. ;)

Edited by markol5

Je li možeš ikako naći link post-a ? Ja nikako da nađem, a tog člana TDI-ja sam pokušao naći, ali dizelaša na ovom forumu ima milijarda :lol2:lol2

1 1