Passat 0 Posted February 24, 2016 Da li je moguce zamjeniti sat kojem km/h pocinju s nulom sa onim kojem pocinju sa 20 km/h? Radi se o TDI Passatu. Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted February 27, 2016 Znači ovakav : zamjenit sa ovim: radi ugradnje putnog kompa. Jel to ide? Share this post Link to post Share on other sites
Vlad 0 Posted March 4, 2016 pretpostavljam da ces trebati mjenjati instalaciju u svakom slucaju tako da ne treba razmisljat jesu li jackovi isti Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 4, 2016 Zasto mislis da ce morati mjenjati instalaciju Jedina razlika je sto jedan krece od 20 jedano od 0 Ja mislim da bi to trebalo raditi ako imas sat ustekaj i probaj nemas sta izgubiti Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted March 4, 2016 (edited) Nikakva instalacija se ne mijenja. Samo je dodana rucica sa MFA funkcijama i kabal. Sat je 250 kn na njuski pa neznam da li da trzim ili ne. EDIT: Koliko vidim po jubitou ovi sto startaju od 20 km/h kad se da kontakt lampice od ulja i vode blinkaju, a izmedu dnevne i totalne kilometraze imaju crtu. Ovi od nule nemaju crtu, a lampice im konstantno svijetle. Edited March 4, 2016 by Passat Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 4, 2016 (edited) A jbg da kad moras kupit.. Pa da ne poslije ne radi Al 99% sam da bi radilo Probaj pitat tamo u "pase li od na" temi vise se prati pa ces mozda prije dobiti odgovor Edit: cekaj ti hoces ubaciti i putno racunalo...ako ga nisi imao prije na satu onda postoji mogucnost da moras mjenjati instalaciju do sata Edited March 4, 2016 by said Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted March 4, 2016 Da, hocu ubacit putni komp. Vjerujem da imam instalaciju za to jer kod filtera za ulje imam zicu za temp ulja dok senzor nemam. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 4, 2016 Znam da al to nema veze s ovim dijelom od osiguraca do sata imao sam i ja na trici zicu za ulje a nije bilo putno racunalo i drugacija je instalacija od sata do osiguraca Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted March 4, 2016 Sad si mi dao razmisljat Kako prepoznat MFA od obicne instalacije? Jel po broju zica na jacku od sata? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 4, 2016 Pa na tricama je ta s putnim racunalom instalacija s plavim utikacima i sve zice su bijele tj mislim da ima i jedna crvena crna i zelena A ove obicne mislim da imaju crvene utikace i sarene zice Share this post Link to post Share on other sites
Vlad 0 Posted March 4, 2016 ima vise zica. uzmi i instalaciju tam di uzimas sat ak ima. Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted March 5, 2016 Kod mene sve bijelo i konektori i zice. Budem uzeo onda i instalaciju za svaki slucaj. Share this post Link to post Share on other sites