damarko 0 Posted February 27, 2016 Pozdrav ljudi, Imam problem. Ranije mi je auto kada je bio topal imao problem da dugo vergla, uvjerili me da nije problem, da je anlaser i da ne brinem. U četvratk sam išao na put (600 km), kada sam došao tamo sve je bilo ok, kasnije kada sam palio auto, tresao je na leru, oko 800okretaja, zatreskivao je, ako bi mu dao malo gasa cca 100 okretaja, smirio se i bio ok. Vratio sam se jučer s puta, autocesta, sve normalno, ide, troši normalno, sve ok ali u gradu npr na semaforu, opet u leru trese kao da mu je ler gas slab. Sparkirao sam ga jučer doma, jutros pokušam upaliti, kao da je upalio na moment i ugasio se. Sada više ne želi upaliti. Ima li tko kakvu ideju ? Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
Tomislav Kt 5 Posted February 27, 2016 Filter nafte za početak možda. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted February 27, 2016 Moze biti svasta. Pumpa u rezervaru,bregasta... Tribalo bi pogledati. Ovako napamet tesko ista pogoditi Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted February 28, 2016 Tomislav ti je dobro rekao.. Zamjeni filter pa vidi. Ako i dalje vidi šta je na dijagnostici. Share this post Link to post Share on other sites
regazzoni 7 Posted February 28, 2016 Podloške na diznama Share this post Link to post Share on other sites
ruscic 2 Posted February 28, 2016 Pumpa goriva! Filter nisan nikad ima kao problem da ne pali auto. Share this post Link to post Share on other sites
damarko 0 Posted February 28, 2016 Podloške na diznama Kako izgledaju te podloške na diznama ? Nisi prvi koji mi je to rekao pa pitam.. Share this post Link to post Share on other sites
regazzoni 7 Posted February 28, 2016 Bakarna podloska kao za karter za ulje samo bolje tolerisana. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 28, 2016 Nezaljeci se s diagnozom... Ima jos metoda sta provjerit... Za pocetak nadji vw mestra jer je lakse neg prek ekrana.,.. Share this post Link to post Share on other sites