Ivan_Vares 0 Posted February 28, 2016 (edited) Ekipa, Potrebna mi je pomoć, naime zapeo mi je za oko gore navedeni Polo.2007. Godina proizvodnje, pređenih 155000 km, 4 vrata, solidna oprema, orginalne GTI felge itd. itd. Cijena dosta solidna...Ukratko lijep i dosta očuvani Polo sa kako sam pročitao dosta dobrim i zahvalnim motorom (1.8T). Da li ima netko da posjeduje to auto ili je ga je imao, vozio i sl. ?Zanimaju me mane, prednosti, mogući kvarovi. Ukratko zanimaju me iskustva da li su pozitivna, negativna što već... Eto, da mi netko da dobar savjet oko tog auta i motora. Pozdrav! Edited February 28, 2016 by Ivan_Vares Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 28, 2016 Moj ima 96 tkm , toci i vozi. Problema nikakvih Share this post Link to post Share on other sites
logic 0 Posted February 29, 2016 Moj 220 000km. Kupio sam ga nesto prije 2 god sa 140 000. Imao je neku mapu gore. Od onda sam stavio plin i jos par sitnica sta se performansi tice. Svakih 10 000 km novo ulje i filteri. Samo toci i vozi bez ikakvih problema Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 29, 2016 Kolko popije takav Polo,pošto nije težak a i motor nije neki proždrljivac? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 29, 2016 od 6.5 do 13l Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted March 15, 2016 Nisam znao da ima Gti sa 5 vrata... Share this post Link to post Share on other sites