master 2 Posted March 9, 2016 A philps koje sam naveo bjelije od osrama Imam na petici osram, na sestici philips pa govorim iz iskustva. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 9, 2016 Ja nisam imao ni philips ni osram...frend mi tako rekao koji je probao osram i bosch...navodno su mu osram brze izgarale i skuplje su dosta od boscha Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted March 10, 2016 Uzeo Bosch, ali ne te 90+ nego one 120+. Prezadovoljan. Uzeo 2 seta, jedan na kratko i jedan na dugo. Dugo ni ne palim. Prodaje ih firma Gas d.o.o. iz Osijeka Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted March 10, 2016 Ja sam ih uzo jos prije od andelka iz lagerosa,dok je jos bio u zagrebu ducan,mozda ih jos drzi Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted March 10, 2016 Vedran koliko novca i koji tip zarulje Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted March 11, 2016 H7 , dva seta 220 kn sa rabatom. Kod mene i dugo i kratko H7 Mislim da je cijena nekih 150 kn za par. Share this post Link to post Share on other sites
rapajic.st 2 Posted March 12, 2016 Gdje se te bosch zarulje mogu kupiti? Jel dobro ih staviti i za kratko i za dugo? Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted March 12, 2016 hm...jos nisam pametan sad Bosch,Philips ili Osram. Sad bi bila dobra anketa, koje najslabije izgaraju i najbijelije su ili ono ice... Share this post Link to post Share on other sites
rapajic.st 2 Posted March 13, 2016 Osram nightbreaker unlimited kratko traju,brzo izgore a cijena nije mala..tako da se ne isplate Philips mi nije tako svijetlil ( power2night) kao osram i mozda sitno duze traju Sad bi htio bas probat ovaj bosch da vidim malo Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 13, 2016 Bas mi je to i kolega pricao koji je imao osram...i kaze da su mu bosch najbolje sto se tice trajnosti i cijene jedino sto ne svijetle bijelo bas kao osram Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted April 2, 2016 Znači nita do originala...ovo sve isto sr....drugo pakovanje Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted April 2, 2016 Znači nita do originala...ovo sve isto sr....drugo pakovanje Uzmi Osram NightBreaker Unlimited i bok. Čemu kemije? Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted April 2, 2016 Ja ću ti reć iz svog iskustva al kloni se Osram Nightbreakera, bio unlimited ili bilo koji. U godinu dana porikvalo sigurno 7-8 žarulji.. i reko zajebi ti to a lako da nije 100kn komad sigurno Share this post Link to post Share on other sites
Royal mk7 0 Posted April 2, 2016 Do sada sam imao od 2009 godine osram nightbreaker kupio auto 2009 prodao ga 2012 isti set osrama na njima bio tri godine.Tata cim je uzeo auto stavio sam mu osram prije 2 godine isti set mu je jos uvijek gore...kad sam Pola kupio stavio sam osram znaci evo cc godinu dana nikakvih problema....tako da je svacije misljenje subjektivno.....da napomenem sve sam kupio u zagrebu kod mk-led.... Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted April 3, 2016 Ja ću ti reć iz svog iskustva al kloni se Osram Nightbreakera, bio unlimited ili bilo koji. U godinu dana porikvalo sigurno 7-8 žarulji.. i reko zajebi ti to a lako da nije 100kn komad sigurno Meni nijednom nisu rikle. I što sad? Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted April 3, 2016 (edited) Najbjelja legalna su osram cool blue intense ja san ih stavia u svitla za skretanje i stvarno se vidi razlika u odnosu na standardne, također su h7 i jeftinija su od nightbreaker unlimited Edited April 3, 2016 by K0k0Pu Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted April 3, 2016 Osram nightbreaker sam imao i trajali su mi po god dana. Ako ce netko gledati cijenu neka kupi obicne i bok. Koliko sam ja uspio skuziti, sto je zarulja bijelija to krace traje. A ako nekome stalno pregaraju onda to nije do zarulje nego su mozda puknute kopce od fara pa far stalno vibrira ili je auto spusten i pre tvrd i tako se smanji vijek zarulje. Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted April 4, 2016 A dobro sve je to smatram i do vozila,naravno ako je novije gdje su instalacije bolje da ne odlaze često za razliku od moje trojke gdje sam jednom mjesečno stavljao druge B-) Share this post Link to post Share on other sites
ToZa 0 Posted April 4, 2016 Pozdrav ekipo, prije svake odluke za kupnju, kao i dosada, pa makar se radilo i o automirisu najbolje mišljenje je drugih koji su nešto probali, popuš..... dobili itd Što mislite o ovim Boschevim žaruljama, umjesto običnih....ta njihova svijetlost kako izgleda na autu....? I cijena, gdje su najpovoljnije...? Hvala po meni, to je bacen novac. svjetle bolje, al nista extra i ne opravdavaju toliku razliku u cijeni. meni su rilnule u malo manje od 6mjeseci ja ih uzeo u Lagerosu za 130 kn Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted April 11, 2016 da ne otvaram novu temu, ima netko iskustva sa ovima, kolika je razlika u odnosu na obične?http://s15.postimg.org/sh58kqbsr/zarulja_plava_w_w2_1x9_5d_osram_ce96207f2bc4104e.jpg - Imam neke led kineske sa ebaa, pa me zanima mozda su ove manje seljačke? 55 kn komplet, dostava besplatna sa siluxa Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted April 11, 2016 Pretpostavljam da ti je to pozicija na autu. Mislim da je puno manje 'seljacki' od one LED trake sta ljudi stavljaju na aute. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 11, 2016 Ja kupio nedavno, nije to to. Nisam zadovoljan. Naime HB4 koje su mi za maglenke isto Osram Cool Blue Intense daje fakat bijelo svijetlo, skoro pa da mi prati Xenon a ove ubodne su lose, bjelije od obicnih ali ni blizu onome sto sam ocekivao. Kupio sam neki dan isto i Philips neke Xenon ovo ono, ali po izgledu cini mi se isto smece. Budem vidio kad stavim. Imao sam i ledice, i to je super ali stalno pregara, titra... Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted April 11, 2016 Ako hoćeš kvalitetnije ledice ima za uzet od Osrama u Auto Kreši od 6000K. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 12, 2016 Mislim da ce te javljati gresku ako ce se koristiti kao pozicije i da pise da su samo za interior. Mozda se varam Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted April 12, 2016 Nece ne javljaju grešku... kolko koštaju ove u Auto Kreši? Kakva je svijetlost na autu? Share this post Link to post Share on other sites