GogiR32 0 Posted June 8, 2016 Da, standardne ubodne da zarnom niti, plavkasto je staklo, al kad se upale svijetle bijelo Stigle danas, opalim sliku kad malo mrak padne. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted June 8, 2016 To ja uzeo i kita, isto ko i osram, daleko od bijeloga... Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted June 8, 2016 Di si kupio i koliko novaca? Stigle danas, opalim sliku kad malo mrak padne. Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 8, 2016 Pa nije bas neka sreca, al ajde barem nije toliko zuto New Old Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted June 8, 2016 Da, to je to, uz xenon koma, ali recimo osram cool blue za maglenke hb4 je skoro pa ko xenon a ista ta serija u w5w je isti ocaj kao i ovaj philips Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 8, 2016 Jesu te hb4 i kod mene u maglenkama? Di si ih uzimao? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted June 9, 2016 Ne znam da li je isto na Tiguanu, uzimao sam preko onog lika sa njuskala, cro xenon. Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted June 9, 2016 Jesu te hb4 i kod mene u maglenkama? Di si ih uzimao? Jesu. http://www.powerbulbs.com/eu/vehicles/cars/uk-ireland/volkswagen-vw/tiguan/2008-2011/car-headlight-bulbs Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted October 25, 2016 (edited) trebaju mi h15 osram nightbreker ili u tom stilu nesto jeli tko gdje kupovao? gledam da cijene idu i do 60$... takodjer i hb4 cu vjerojatno stavljati.... svaki savijet je dobro dosao Edited October 25, 2016 by tommek10 Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted October 25, 2016 (edited) Ja sam sebi za maglu uzimao H11 halogenka al kao punjena sa xenon plinom 6000K i mogu rec da predobro svijetle i skroz su bijele identicno ko xenon A sad koliko dugo ce traajat to cemo vidjet Edited October 25, 2016 by Roza Share this post Link to post Share on other sites
NikolaIV 0 Posted October 25, 2016 Koje su bolje os osrama nightbreakr unlimited ili plus? Koje imaji bijelije svijetlo Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted October 25, 2016 nightbreaker serija ti daje vise svjetlosti a ne bjeline, ako trebas bjelinu, onda ides na cool blue intense Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted October 25, 2016 (edited) Ja sam sebi za maglu uzimao H11 halogenka al kao punjena sa xenon plinom 6000K i mogu rec da predobro svijetle i skroz su bijele identicno ko xenon A sad koliko dugo ce traajat to cemo vidjet Ja sam do sad uzimao samo h7 i 5w5... sad ova h15 za duga svijetla me buni isto tako i za maglu hb4.Ima možda kakva alternativa jeftinija a da je istog tipa. Gledao sam te od 6000k dosta su jeftinije cca 12$ ne znam kakve su se pokazale Edited October 25, 2016 by tommek10 Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted October 25, 2016 Pa ja sam sa ovima skroz zadovoljan znaci u mrklom mraku se mogu vozit samo sa pozicijama i maglenkama Bez da palim kratka svijeta uopce A i boja je fkt bijela bijela isti xenon kazem ti Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted October 25, 2016 trebaju mi h15 osram nightbreker ili u tom stilu nesto jeli tko gdje kupovao? gledam da cijene idu i do 60$... takodjer i hb4 cu vjerojatno stavljati.... svaki savijet je dobro dosao Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted October 25, 2016 Dajtee mi preporuku sta da stavim na g7? Xenoni idu tek druge godine,a ovo zuto svjetlo me uzasno nervira.. Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted October 25, 2016 Pa ja sam sa ovima skroz zadovoljan znaci u mrklom mraku se mogu vozit samo sa pozicijama i maglenkama Bez da palim kratka svijeta uopce A i boja je fkt bijela bijela isti xenon kazem ti Može neki link... pa ću ja sebi uzeti takve samo ne h11 već h7 i h15 Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted October 26, 2016 Može neki link... pa ću ja sebi uzeti takve samo ne h11 već h7 i h15 http://www.ebay.com/itm/401042505853?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Imam ti ja ako oces h7 takve samo 5500k jer sam prvo narucivo h7 nisam gledo jel h7 il h11 tak da mi stoje Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted October 26, 2016 Roza ove tvoje u maglenkama mi se svidaju lijepo izgleda! Znači to su ove bez marke sa ebaya? Jbt nisu puno morat ću to nsrucit meni isto idu na živce moje žute..samo da pitanje je koliko dugo će ti trajati pogotovo kod mene jer se pale gase pri skretanju A bilo bi ti jo dobro uzet za poziciju ja sam uzimao led Ice sa ebaya bile su negdje oko 7 $ a uklapale bi ti se u ovo Share this post Link to post Share on other sites
svirex 0 Posted October 26, 2016 Poslije osrama koje su relativno kratno trajale ubacio te neke sa ebaya h7 55wati (bar tako pise) iz P.R.C. i primjetio da mi farovi zute, doista puno se vise griju farovi gori plastika. Share this post Link to post Share on other sites
RoMario44 0 Posted October 26, 2016 Hhhh svasta http://m.ebay.de/itm/H11-55W-8500K-Xenon-Super-White-Optik-Halogen-Lampen-Birnen-Autolampen-E-PRUFZ-/161490867301?nav=SEARCH Gledam ove nisu skupe a 100% feedback to znači da bi trebale valjati? Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted October 27, 2016 Da to su te sa ebaya A nez imam ih par mjeseci vec a stalnk vozim pod maglenkama i drze jos A za poziciju su mi ove zute jebene nebi vise ledice metno da mi plati neko Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted October 27, 2016 Poslije osrama koje su relativno kratno trajale ubacio te neke sa ebaya h7 55wati (bar tako pise) iz P.R.C. i primjetio da mi farovi zute, doista puno se vise griju farovi gori plastika.Sad si mi dao za mislit... neznam jeli u maglenkama staklo ili plastika. Ako je plastika neću onda uzimati da mi ne požute:/ Share this post Link to post Share on other sites