Jura 0 Posted September 2, 2007 Evo ja sam se nekako izvukao iz kreveta, pa da napravim neki reportić! bilo je super, svaka čast svima ??to su do??li i ??to smo se lijepo zabavili! pogotovo ekipi koja je potegnula iz dalekih krajeva! Evo ??ta da jo?? ka??em, malo su mi oči crvene od cijelonoćnog gledanja filmova i budem vam se jo?? javio! a sad dečki: MO??E SLIKE!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest mt47000 Posted September 2, 2007 a kaj ti vredi kad si picka! Bilo je urnebesno, doduse navecer, urnebes. Majne fotic je kod ex-boga foga Ja sam se pobro oko 2, a do kad su ostali ostali, pitaj boga (ne foga) loooooooool Svaka cast svima, ko i uvijek na razini! LP Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 2, 2007 pozdraVW dalmaciji....slavene, znas, lijepo si me iznenadio, puno si bolji ČOVIK kad si popijes i ako ces stavljat filmic, izrezi prvih nekoliko sekundi di se samo zabijam sutra cu stavit sve radove koji su sudjelovali, bila su samo 3, no nije nikakva sramota, sve pocinje sa malo. Tako je krenuo i show, pa sad imamo priliku pogledat (na wolfovim DVD-ima ) do kuda je doslo. Kvwarner Tour je krenuo lani sa 2 auta, ove godine visestruko vise... Ocekujte i nagodinu istu manifestaciju, tako da budite slobodni tijekom cijele zime i u ostalo slobodno vrijeme snimat kvalitetne VW videe. lijepi pozdraVW svima Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted September 2, 2007 ja čekam samo sliku voje u ''krevetu'', ni?? drugo me ne zanima! Share this post Link to post Share on other sites
mika 0 Posted September 2, 2007 Pozdrav ekipi koja je bila na dru??enju i evo ne??to slikica od mene.... pripreme... ekskluzivna premijera 5.vw tuning show DVD(hvala der Wolfu) ro??tiljčić za ekipu ekipa.... pobjednik movie festa eto to je ukratko to Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted September 2, 2007 (edited) Krenusmo na taj daleki put..."Nabudjena" duja rekli bi nasi susjedi a nisu slovenci.. E,to su bile slike po danu,a sad neispavane noci.. I slike nisu mutne zbog mobitela vec je to prava slika iz moje glave...Mutna Ja prvi put vidio da se ovak sarani peku al eto "kontinetalac" GTI 16 VD i Nikola to vidjaju svaki dan.. To smo susreli dok smo presli sve satore na danima piva u potrazi za cigaretama koje nakraju nismo nasli... organizatorima pivijade! Vratimo se nazad... Da i vama nije nitko ruzu poklonio il bar cokoladu za 5kn ovak bi bili podboltani pod ruku.. Pik,cugeru prokleti Nikola ima jedan fetis al necu vam rec koji... Big boss i ex-Fog the Bog Nesto se malo popilo.... A i pojelo... Usudio bi se predstaviti dvojicu karlovcana sa najlijepsim i najjacim VW-ima... Upssssss,sad je tu jos i ZihaGT karlovcanka!Dakle ona + njih dvojica... Jedine moje slike rijecke ekipe i onda ovakve...hebiga momci! Netko se razocarao u jednoj duji pa je ovak zgledo..Nemoram pokazat na kog mislim! Nas spas za pluca...ZihaGT It must be love... I tocka na I...Corrador!Iz ljubavi prema automobilima... Da se razumijemo,dosao je sa Passatom od oca svoga zato je mogao spavat u gepeku... Bit ce i sramotnih filmica al sam da to uspijem nekak prebacit.. Evo nekaj Edited September 2, 2007 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted September 2, 2007 Eto i mene da se javim... Bilo je kao i uvijek predobro, od picolova na kraju ni??ta (karlovčanke, niste za akciju) Jedan veliki svima koji su organizirali MoVWie fest i veliki pozdrav svima koji su do??li p.s. buraz Speedy i ja smo napravili tablice koje su vec zauzele svoje mjesto u na??im limenim ljubimcima! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted September 2, 2007 Gle Pika! A Miro ga s nepovjerenjem gleda! Svaka čast ljudi, da smo bar i mi moglo doč, al pile nam jo?? nisu naturpijane... Imali smo i mini meet kod mene danas, vi??e u sljedečem topu... Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted September 2, 2007 evo i mene da vas sve pozdravim!!!!! ekipa opet ste pokazali da ste najjaci na svitu............najvece hvala svima koji su organizirali i naravno svima koji su dosli.....do sljedeceg puta puno pozdravwa!!!! p.s. miro care posalji uplatnice za hranu i pijacu inace ces na prosjacki stap Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted September 2, 2007 bilo je mrak mrak... jo?? jednom smo dokazali da je vw ekipa najbolja ekipa!! Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted September 2, 2007 PozdraVW ekipa a ??ta reć... mislim da su komentari suvi??ni... lo??e sam se osjećao kao VWovac bez VWa pa sam si odmah ujutro i??o kupit duju dizla PozdraVW svima Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 2, 2007 (edited) Ljudi v ste stvarno legende, bilo je predobro u KA, malo smo si popili, mos si mislit da je bilo malo uspjeli smo cak i arrowa napiti stvarno je bilo predobro, cak sam samo jednu sliku uslikao za pamcenje ali je vrijedna a ti Lazo stvarno si ono izdajica, mislim ti se bas moras najvise napiti kada slikas rijecku ekipu BTW na povratku bilo super nigdje prometa, a pogotovo nije bilo murje, meni super Edited September 2, 2007 by Speedy-RI Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted September 3, 2007 iskreno, ??ao mi je ??to nisam mogao dolaziti do divne i prekrasne ekipe. imao sam svatove u dugom selu. glavno da se lijepo proveli i zabavili ,razmjenili iskustva... Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted September 3, 2007 Predivno momci svwaka cast bogme se polijepo popilo , a neka su i arowa napili ako bog da, (2008god) i ja sam tamo eh da je ovako nesto cesto organizovat Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted September 3, 2007 Je je bilo je predobro. Samo ja sam uz sebe imao umornog policajca i nije mogla vi??e, pa smo vas nakon Đibonija morali napustiti. Uglavnom na putu prema tamo je moj policajac vikao na mene jel sam 3sec vozio 200, ali na povratku nju nije smetalo da se vozi 160-200. Ah te ??ene. I zadnje pitanje: "who is the winner" :D Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted September 3, 2007 jesi vidija slike...........ne tribas ni pitati ko je pobjednik......... zajedno smo pobjedili svi skupa, pa malo miro sta nije dosa, pa malo ja i rezervno kolo, pa svi po malo Share this post Link to post Share on other sites
Sasha 0 Posted September 3, 2007 Zao mi je sto nisam i ja bio. Da me je netko barem zvrcnuo.... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted September 3, 2007 Zao mi je sto nisam i ja bio. Da me je netko barem zvrcnuo.... Eeee kolega moj...Mislis da je nas neko zvrcnuo Share this post Link to post Share on other sites
Sasha 0 Posted September 3, 2007 Nisam dugo bio na forumu (zbog poteskoca u Rovinju) pa dok sam procitao sve u "vasim projektima" pa u "tuningu" pa ovo pa ono i na kraju imam kaj za vidjet. Znam da vam je bilo dobro, zato sam i zbediran. Kaj nitko nije mogao udomiti Voju na jednu noc, nego je spavao u autu? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 3, 2007 Kaj nitko nije mogao udomiti Voju na jednu noc, nego je spavao u autu? On ti voli spavati pored plinske boce Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted September 3, 2007 sasa ja bio siguran da ces bar naletiti koja steta, ubuduce gledaj prvo susrete pa onda tuning i konje, nije sve u njima!!!! vidis da je i u pivi i rostilju nesto!!! ne brini za spavanje ima u passatu mjesta za jos toliko ekipe!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Sasha 0 Posted September 4, 2007 Ako ima mjesta za spavati u mom VaRiantu, mogu si mislit, kako je tek komotno u Passatu (svejedno, nema do kreveta- shvatit ces kad jos malo ostaris) A vidis da sam dosao, bas bih se razocarao, htio sam pogledati neke sitnice na 2.9 Bez Kokondrila vise ne dolazi!!!! Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted September 4, 2007 Ako ima mjesta za spavati u mom VaRiantu, mogu si mislit, kako je tek komotno u Passatu (svejedno, nema do kreveta- shvatit ces kad jos malo ostaris) A vidis da sam dosao, bas bih se razocarao, htio sam pogledati neke sitnice na 2.9 Bez Kokondrila vise ne dolazi!!!! legendo nema straha samo ti pitaj sta te zanima mogu i da poslikam pa da ti posaljem slike..... za spavanje ne brini mene di posadis tu se i dignem ujutro Share this post Link to post Share on other sites
shifty 0 Posted September 5, 2007 joj gad dem it gdje sam bio ja vidim bilo je zakon! da osnujemo dan katalizatora/usisne grane/turbine/auspuha/farova/kilera/itd...? imali bi više razloga za vako nešto. Share this post Link to post Share on other sites