K0k0Pu 1 Posted March 12, 2016 Pozdrav ekipa, zanimaju me inox tablice od proizvođača: http://www.ilma-metalska-radnja.com/jesu li to najkvalitetnije inox tablice kako on i tvrdi, da li je netko kupovao i kakva su iskustva? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
toni.sogoric.7 0 Posted March 12, 2016 Koliko kvalitetne trebaju? Ja sam uzeo nove na bivši auto, 5 godina bile kod mene, otišle na autu u istom stanju kao i kupljene. Na sajmu za 120 kn. Ima ih sad u pevecu i metrou za sličnu cijenu. Sumnjam da kvaliteta nije zadovoljavajuća, da će napast korozija za god-dvije i sl. A ove ako i jesu kvalitetninije, sumnjam da je cijena u rangu ovih tako da je po meni najjednostavnije kupit najjeftinije inox i amen. Share this post Link to post Share on other sites
VTxCRO 1 Posted March 12, 2016 Znam čovjeka koji radi to, cijene više nego pristupačne, kvaliteta odgovarajuća. Prije 2-3 godine sam kupio obične, bez ikakvih natpisa, bile su 90kn. Ako hoćeš da nešto napiše po okviru tablice onda budu par desetaka kuna više ja mislim, laserski to odrađuje. Možeš slobodno naručit Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted March 12, 2016 imaš sličnu temu pa si moga nastaviti tu http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/84100-okvir-za-tablice-krom-chrome/ i pročitaj ove savjete o grebanju boje po ćoškovima Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted March 12, 2016 ništa samo znam da je bila tema o tome, a i dobro je da viiš ovo šta pišu pošto imaš novi auto pa da ga ne usereš :-) Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted March 12, 2016 Kolko vidin triba stavit tu amraflex traku na zadnju tablicu i plastične podmetače i nema straja Share this post Link to post Share on other sites
Dark Beast 0 Posted March 12, 2016 (edited) zasto jednostavno ne kupis plasticni okvir i obojan je kao inox, i sam sam tako kupio, a stari mi ima bas inox okvir i sa plasticnim nema zajebavanja sa podmetacima, niti hrđaju a izgledaju identicno. Edited March 12, 2016 by Dark Beast Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted March 15, 2016 Zasto ne zasarafiti table i imati clean look ^^ Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted March 15, 2016 Zasto ne zasarafiti table i imati clean look ^^ Zato jer je to zakonski zabranjeno. Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted March 16, 2016 Stari to fura na svom autu vec dugo godina, prvenstveno radi mjuze jer tablice udaraju i stvaraju odvratan zvuk - nikada problema nije imao. Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted March 16, 2016 Moja je zaljepljena s 3m obostranom trakom vec godinama.... +30°c i -30°c kisa snijeg sunce drzi se uvijek isto. A sarafit tablicu kao sto je kolega rekao zakonski zabranjeno, nemozes proci tehnicki i plavci ti mogu udarit kaznu ako hoce. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted March 16, 2016 Zasarafit ne smijes jer ne smijes busiti tablicu odnosno bilo kako je mijenjati. Zalijepit je smijes jer nigdje u zakonu se ne spominje nacin ucvrscivanja. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 16, 2016 Stari to fura na svom autu vec dugo godina, prvenstveno radi mjuze jer tablice udaraju i stvaraju odvratan zvuk - nikada problema nije imao.Od frenda starom skinute tablice zbog toga i vanredni tehnicki i naravno pad na istom....zbog sarafa kroz tablicu isto godinama nista dok nije naletio na jednog koji se zainatio Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted March 16, 2016 Ne bi inox stavio. Ružno za popizditi Radije plastični okvir i bok. Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted March 16, 2016 Na novom autu ljepše je vidjeti tablicu bez okvira. Imaš u Sparu za kupit Pattexovu obostrano ljepljivu traku, koja drži ko luda. Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted March 16, 2016 Naručene su inox čiste bez natpisa, a ovu pattex traku nisan siguran da ne bi skinila lak i pituru, vidi ćemo kad sutra stignu kako će izgledat Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted March 16, 2016 Na novom autu ljepe je vidjeti tablicu bez okvira. Ima u Sparu za kupit Pattexovu obostrano ljepljivu traku, koja drži ko luda. Kako skinuti tu traku ako bi je skidao? Cak bi ljepse izgledalo bez sarafa - samo traka ^^ Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted March 16, 2016 Dok je tablica na autu prođe s otricom od skalpera između tablice i branika. I kad si to napravio dolazi lagani dio gdje samo treba skinuti ostatke trake, ako ne ide malo s noktom prodes. Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted March 16, 2016 Dok je tablica na autu prođe s otricom od skalpera između tablice i branika. I kad si to napravio dolazi lagani dio gdje samo treba skinuti ostatke trake, ako ne ide malo s noktom prodes.Ajd super hvala Vjerojatno cu to i napraviti, a sad ce mi biti zao sto sam novu tablicu busio. Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted March 17, 2016 ni meni se baš ne sviđaju ti inox okviri. ja uvik koristim plastične crne bez natpisa. ima ih po 20kn i svake 2-3 godine prominin kad ono izgore od sunca. a sad sam zadnji put stavija od jedne autokuće(inače ne volim reklamirati nikoga) ali su nekako retrto/classic izgleda i natpis/reklama samo ime i tel broj pa nije ni upadljivo toliko al o ukusima se ne raspravlja Share this post Link to post Share on other sites
Royal mk7 0 Posted March 17, 2016 Da neotvaram temu....jel zna netko gdje mogu kupit bijele plastične okvire za tablice? Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted March 17, 2016 Ja sam ih u Pevecu vidio. Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted March 26, 2016 (edited) stigle čiste bez natpisa super su Edited April 23, 2016 by K0k0Pu Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 A kak skinete tablicu vi koji ju zaljepite Da neotvaram temu bzvz Prednju sam zanito a zadnja mi je u okviru al bolje mi je bez pa me zanima kak se to skine poslje i to Share this post Link to post Share on other sites