Guardian509 0 Posted March 18, 2016 (edited) Poz svima ,nedavno sam na golfa peticu stavio angel eyes pa me zanima ako ima ko iskustva s time ,htio bi stavit nove žaruljice u ringove jer koje su unutra ne svijetle baš nešto i plave su ,pa ko zna ako može preporučit neke obične a da dobro svijetle ,a da auto ne izbacuje grešku , hvala unaprijed na odgovorima..O ovakvim farima je riječ : http://www.accesoriiautotuning.ro/accesorii-faruri/swv06_3.jpg Edited March 18, 2016 by Guardian509 Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted March 19, 2016 Nemoj me hvatat za riječ, ali mislim da ti u njih idu klasične žaruljice/ledice za poziciju (T10). Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted March 19, 2016 Mozda auto ima senzor dobrog ukusa pa baca gresku na angel eyese Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted March 19, 2016 Mozda auto ima senzor dobrog ukusa pa baca gresku na angel eyese Share this post Link to post Share on other sites
Guardian509 0 Posted March 19, 2016 Ne baca auto nikakvu grešku na žarulje koje su unutra ,samo pitam za mišljenje ako je tko stavljao kakve druge žaruljice u te ringove. Ne trebaš se pravit pametan na ovom mjestu Rox nisu T10 žaruljice , manje su nešto tipa obične ledice.. Share this post Link to post Share on other sites
funk.doobiest.18 1 Posted March 20, 2016 Mozda auto ima senzor dobrog ukusa pa baca gresku na angel eyeseOdlično Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted March 22, 2016 Vidis kak sam ja farovi mi dobri al enđelsi mi se nisu svidjali pa sam ih pocupo. Share this post Link to post Share on other sites