gtiedition 0 Posted March 19, 2016 Pozdrav, zanima me dal je tko od vas naručivao ove rešetke sa dnevnim svjetlima ili ima netko sliku kako to uopce izgleda na autu? Jer me baš zanima kako se uklopi u branik, dali izgleda ok ili loše? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 19, 2016 Potrosi pare na nesto pametnije Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 20, 2016 Ni jeda od tih kineskih daylighta ne svijetli ni pribliznom nijansom kako bi trebao, sve su neke ljibicasto/plave ledice, a najvaznije kod daylighta je to da barem donekle ima smisla na prednjem kraju i prati liniju far/branik/maska. Ili sam mogao skratiti i rec uzas Share this post Link to post Share on other sites
gtiedition 0 Posted March 20, 2016 Jel netko to videl na autu? Il napamet govorite, ja nisam rekel da me muci boja toga nego me zanima kak to fizicki izgleda, ako i izgleda loše hocu videti kak je to da ne govorim napamet. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 20, 2016 Cirkus, kad vidim stare aute sa tim ledicama slabo mi dode... Share this post Link to post Share on other sites
Boky 0 Posted March 20, 2016 Koja je opce korist toga? Ti ne mozes ti koristit kao zakonska dnevna svjetla, znaci svejedno moras imat upaljena svjetla kad je zima. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 20, 2016 http://lediker.bestseller.sklep.pl/images/realizacje/Lediker-golf3-philipsdrl4.jpg Evo ti kako izgleda...odes na google i nadjes za 13 sekundi Meni to izgleda isto ko kad stavljaju u far one ledice sto bi trebale bit devil eyes i slicno Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted March 20, 2016 Evo baš sam i ja htio to napisati. Odi na google i imaš primjera. Nije baš lijepo za vidjet na starijim autima, ali ako je tebi lijepo onda stavi. Share this post Link to post Share on other sites
gtiedition 0 Posted March 20, 2016 Ja bi bas ova htio vidjeti koja su original upasana u mrezice, znam da ove koje su naknadno van stavljene nikako ne zgledaju, smontiral sam ih vec pedesetak na razne automobile , al ovo je prakticki tipski za golfa pa me bas zanimalo kak bi to izgledalo u zivo, inace se bavim s takvim glupostima, covjeku sam ih montiral na novu kia rio , imala je 700 km tek i ruzno je izgledalo jer je univerzalno, a ovo bi mozda i ok stalo posto je to vise sakriveno u braniku, kaj se tice funkcionalnosti znam da nist od toga. Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted March 21, 2016 Cirkus, kad vidim stare aute sa tim ledicama slabo mi dode...e baš to Share this post Link to post Share on other sites
MichaelM 0 Posted March 21, 2016 Videl na nekom Golf 3 Cjuningu. Veliki NO, NEIN, NE s moje strane. Da ima smisla i kakve koristi od tog proizvodio bi sam VW takve stvari za taj auto. Cak i na nekim novim autima koji to tvornicki imaju nikako ne stoji, a ne na auto starijeg godista kao sto je Golf 3. Videl na nekom Golf 3 Cjuningu. Veliki NO, NEIN, NE s moje strane. Da ima smisla i kakve koristi od tog proizvodio bi sam VW takve stvari za taj auto. Cak i na nekim novim autima koji to tvornicki imaju nikako ne stoji, a ne na auto starijeg godista kao sto je Golf 3. Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 21, 2016 Kao da baba od 80 god stavi piercing na pupak Share this post Link to post Share on other sites