bruno_87 1 Posted March 20, 2016 Cijelu zimu sam palio grijanje za suvozaca i vozaca, i prije mjesec dana mi je nastala rupica od grijanja ko da je netko cigaru ugasio na sjedalu. Suvozacev i dalje radi normalno al od vozaca ne palim vise da mi leđa ne skuri . Dal se nekom desilo to da mu se tapecirung skurio? Kak znat dal se nekaj u sjedalu pojeb.. ili se ta spuzva ili folija od grijača pohabala i istrošila od stalnog sjedanja... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 20, 2016 Jesi probao jel to sjedalo grije vise uopce? Ja sam kod sebe nasao na 2 mjesta takvo ostecenje grijaca ali nije propalio jer je koza pa je samo iznutra pocrnilo i na tim mjestima je bio puknut grijac i nije radilo vise Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted March 20, 2016 Opcenitno meni nikad nije bilo jasno cemu grijaci na takvim sjedalima. Imam ih u kombinaciji s kozom, koja je zima hladna ko sam vrag i stvarno je potrebna. Share this post Link to post Share on other sites
dasypeltis 0 Posted March 21, 2016 Od tih sranja izgori auto, to nebi smjelo ugrijat se toliko da moze platno progoriti Share this post Link to post Share on other sites
bruno_87 1 Posted March 21, 2016 Nisam htio palit vise da mi jaknu ne skuri jos jer je materijal slican šuskavcu pa da ne budem ko svicarski sir hah. Mislio sam sad kad ce zatopliti izvadit van sjedalo i raskopat. Dal ima to smisla uopce... nije sad da necu moc zivjet bez grijanja sjedala Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted March 21, 2016 Pa sam odredi ima li smisla, ako koristiš grijanje onda raskopaj. Ja sam sebi nedavno to popravlja na četvorci, nije problem, samo tribaš izgubit par sati dok sve skineš-zalemiš-vratiš Share this post Link to post Share on other sites
bruno_87 1 Posted March 21, 2016 Tocno to. Ima nekih caka na koje cu morat obratit posebnu pozornost kad cu raskapat s obzirom da si ti odradio to Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted March 21, 2016 Evo ti jedan tutorial sa slikama, pomoć će ti sigurno. Ako di zapneš reci http://uk-mkivs.net/topic/8693-heated-seat-elementreplacement-with-pics Share this post Link to post Share on other sites
bruno_87 1 Posted March 26, 2016 Evo ti jedan tutorial sa slikama, pomoć će ti sigurno. Ako di zapneš reci http://uk-mkivs.net/topic/8693-heated-seat-elementreplacement-with-pics Hvala ti Share this post Link to post Share on other sites