1 1
bruno_87

Grijanje sjedala/skuren tapecirung

Recommended Posts

Cijelu zimu sam palio grijanje za suvozaca i vozaca, i prije mjesec dana mi je nastala rupica od grijanja ko da je netko cigaru ugasio na sjedalu. Suvozacev i dalje radi normalno al od vozaca ne palim vise da mi leđa ne skuri .

Dal se nekom desilo to da mu se tapecirung skurio?

Kak znat dal se nekaj u sjedalu pojeb.. ili se ta spuzva ili folija od grijača pohabala i istrošila od stalnog sjedanja...

aa6c74b5cad71a279ee48eb9f09b23dd.jpg

4c96f2235913641e60698c909af0c531.jpg

78eea15fecf32cede3b98af721a9185d.jpg

Jesi probao jel to sjedalo grije vise uopce?

Ja sam kod sebe nasao na 2 mjesta takvo ostecenje grijaca ali nije propalio jer je koza pa je samo iznutra pocrnilo i na tim mjestima je bio puknut grijac i nije radilo vise

Opcenitno meni nikad nije bilo jasno cemu grijaci na takvim sjedalima. Imam ih u kombinaciji s kozom, koja je zima hladna ko sam vrag i stvarno je potrebna.

Nisam htio palit vise da mi jaknu ne skuri jos jer je materijal slican šuskavcu pa da ne budem ko svicarski sir hah. Mislio sam sad kad ce zatopliti izvadit van sjedalo i raskopat. Dal ima to smisla uopce... nije sad da necu moc zivjet bez grijanja sjedala

Pa sam odredi ima li smisla, ako koristiš grijanje onda raskopaj. Ja sam sebi nedavno to popravlja na četvorci, nije problem, samo tribaš izgubit par sati dok sve skineš-zalemiš-vratiš

Tocno to. Ima nekih caka na koje cu morat obratit posebnu pozornost kad cu raskapat s obzirom da si ti odradio to

1 1