tomos222 1 Posted March 26, 2016 jel radio neko zatamnjivanje u ZG Tim? Share this post Link to post Share on other sites
Royal mk7 0 Posted March 26, 2016 Ja sam radio i pre zadovoljan sam s njima bio...brzo odrađeno i jako kvalitetno.... Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted March 27, 2016 Aha hvala,ma cuo sam da imaju oke cijene zato pitam Share this post Link to post Share on other sites
Royal mk7 0 Posted March 27, 2016 Je je ja sam prezadovoljan bio i mislim da sam oko nekih 900 kn bilo ali nemoj me drzat za rijec ali mislim da je 900 kn bilo...Usput SRETAN USKRS svima koji ga slave! Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted June 10, 2016 (edited) Upustit cu se u ovu avanturu... moze mi netko reci koliko su posto OEM zatamljena stakla otprilike. Da znam uzeti takve folije, i ako netko ima preporuku gdje se mogu kupiti dobre folije bio bih mu zahavalan. Edited June 10, 2016 by tommek10 Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 10, 2016 Bio ti je tu na forumu clan leo5000_bj ili tako nesto. Decko je meni radio neke stvari sa folijama i bavi se inace s tim. Odlicno radi. Probaj njega kontaktirati. Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted June 10, 2016 Hvala ti vlaho budem malo vidio... ali budem si sam to radio odnosno s kumom. Nasao sam da su se llumar folije pokazale jako dobro. Sad jos moram pronac gdje ih ima za kupit i koliko posto (%). Koliko sam shvatio vise manje svi stavljaju iza 80% Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 10, 2016 Ja nebi stavio 80% nigdje, to mi je seljacki. Na svom GTI-u kad sam stavljao folije, stavio sam mislim 35-40% prednja bocna i 60-65% zadnja bocna i zadnju sajbu. Imas slike u mom starom "projektu" pa pogledaj ako ti to moze pomoći. Share this post Link to post Share on other sites
amercivic 0 Posted June 11, 2016 Imam zadnja bocna i zadnju sajbu 100% zatamnjeno. Voziti unazad ili slucajno da se vidi nesto kroz zadnja stakla je nemoguca misija.. Bolje sebi nekako rasporedi 40-45 % prednja i zadnja 70% .. Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted June 11, 2016 Biti ce tako negdje 60-65 max 70 %... Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted June 11, 2016 Ja nebi stavio 80% nigdje, to mi je seljacki. Na svom GTI-u kad sam stavljao folije, stavio sam mislim 35-40% prednja bocna i 60-65% zadnja bocna i zadnju sajbu. Imas slike u mom starom "projektu" pa pogledaj ako ti to moze pomoći.Vlaho jesu te zajebavali na cesti zbog prednjih bocnih stakala kad si ih zatamnio? Jesi ima problema na granici mozda ako si prelazio? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted June 11, 2016 Ljudi, 40% je vise nego dovoljno. Ne radite mrtvacka kola od automobila Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 11, 2016 Vlaho jesu te zajebavali na cesti zbog prednjih bocnih stakala kad si ih zatamnio? Jesi ima problema na granici mozda ako si prelazio? Niko nikad me nista nije pitao ni na granici a ni na tehnickom. Prednja bocna stakla su bila isto kao sto danas imam oem na Tiguanu, tako da nikad nisam imao problema s tim. A prelazio sam s golfom i u BiH, Srbiju i Crnu Goru. Projektilski..ja sam uvijek za to da se stakla zatamne u neku normalnu nijansu, ali ne volim kad je ono full tamno da se ama bas nista ne vidi. 60-65% je sasvim ok po meni za zadnju sajbu i zadnja bocna, imao sam to na golfu i bilo je super. Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted June 11, 2016 (edited) Niko nikad me nista nije pitao ni na granici a ni na tehnickom. Prednja bocna stakla su bila isto kao sto danas imam oem na Tiguanu, tako da nikad nisam imao problema s tim. A prelazio sam s golfom i u BiH, Srbiju i Crnu Goru. Projektilski..ja sam uvijek za to da se stakla zatamne u neku normalnu nijansu, ali ne volim kad je ono full tamno da se ama bas nista ne vidi. 60-65% je sasvim ok po meni za zadnju sajbu i zadnja bocna, imao sam to na golfu i bilo je super. Ja sam svoja prednja mislio zatamnit folijom nijansa je kao i zadnja stakla oem,ona zelenkasta znas kakva bude na vw istim postotkom,zato pitam ima covik u St sto bas radi eurodausu auta tu foliju. Saljem dogovoreno iduci tjedan guzva mi bila ovaj nikako stic sve za vik otisa u Herc. Edited June 11, 2016 by markol5 Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted June 11, 2016 Meni je cak i oem zatamnjenje odostraga na mom passatu mrvicu previse ponekad. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted June 11, 2016 Ja bi volio da je jos malo tamnije,mislio sam uzet one zastite za sunce za zadnja stakla budu iz komada prekriju cijelo staklo Share this post Link to post Share on other sites
Royal mk7 0 Posted June 11, 2016 Jel ima itko tu oem rolo zastitu na autu?kakva je kvaliteta?vidio sam u 4 plus akciji pa neznam vasa misljenja? Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted June 13, 2016 Trebala bi mi info... sutra idem za zg gdje bi mogao pogledati za folije??? Ili klasika njuskalo.. Share this post Link to post Share on other sites