2 2
dzoni

Passat B6 coming/leaving home

Recommended Posts

Nekad mi je jedan poznanik iskodirao leaving home na Passat 6 (nemam senzore za dan/noc) i sada bih zelio da promjenim interval sa 10 sekundi na npr 20 sekundi. Moze li mi neko objasniti gdje to mogu uraditi u VCDS-u? Takodjer, znam da se moze podesiti coming home, ali se mora jedanput blicknut sa dugim svjetlima da se to aktivira jer nemam senzor, pa da li neko zna kako i to mogu aktivirat u VCDS-u i podesit vrijeme trajanja u sekunda. Hvala unaprijed.

adaptacija i onda saltas kanale dok ne dodjes do vremena i umjesto 10 upises 20

mozes li mi malo detaljnije objasnit jer nisam nikad kodirao u VCDS-u pa da sta ne zeznem. Kako ovo za coming home sta ukljucit sve i gdje?

Ako se mogu ubacit u temu... Golf VI serijski coming/leaving home sa pripadajućim senzorom... da li se ova coming home funkcija pali samo kad se trzne dugo svijelo ili postoji još neki način (ja znam samo za ovaj prvi)?

Moze se sa VCDS prebaciti na stari nacin da se pali automatski.

Putem prekidača za svijetla?

iskodirao sam coming home (samo ukljucio bit na kodiranju). I radi cak i bez da moram trznut dugo svjetlo! Nije mi jasno kako, jer me je lik ubjedjivao (koji mi je inace kodirao ostalo) da ne moze ako ne trznem jednom dugo svjetlo. Medjutim, meni radi i bez toga, tj nista ne diram dodatno a nemam senzor.

Pa da, za tocno to postoji opcija i pise Old = 0 New = 1 (ili obrnuto) pa biras dal ce raditi sa blicanjem ili bez...

jos jedno pitanje, posto mi na prekidacu nema "auto", sta bih ja u principu dobio time ako nabavim prekidac sa "auto" funkcijom? Ovako mi sve radi i coming i leaving home a prekidac mi je uvijek na ON.

Sa auto bez senzora bas nista. Ali ako kupis prekidac i harness sa light senzorom onda mozes dobiti to da si se svijetla pale samo kad padne mrak.

Ima netko u zg da je voljan odraditi tu funkciju na golf 5? :D ili gdje da nabavim vcds^kome da se obratim

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ja sam nabavio preko ebay-a vcds i odradio, vrlo je jednostavno imas 3-4 opcije da ukljucis i to je to.

Imas direkt link od ebaya koji si ti kupio, jer gledao sam i ima svakakvih kineskih pa da bas neko sranje ne uzmem

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

nemam uzeo sam od tipa koji je uzeo na ebayu al ti jefitniji su oko 25-30 eura to je crackovana verrzija VCDS-a Ross-Tech i usb kabal, ne smijes na Internet se spajat jer ce ti ponistit kabal itd. ima jos neki caka al u principu sve radi. pogledaj na hr oglasima ovdje u bosni na www.pik.ba toga ima dosta.

Ja mogu to ukljuciti ali tek za dva tjedna i iz Svete Nedelje sam

Nemam auto funkciju i baš me zanima kako da uključim opciju ch. Meni svjetla podešena i stalno gori dnevna svijetla.

Nemam auto funkciju i baš me zanima kako da uključim opciju ch. Meni svjetla podešena i stalno gori dnevna svijetla.

Putem VCDS-a. Za one koji nemaju podeseno da svijeta uvijek gore moraju drzati prekidac na ON uvijek (i kad je auto ugasen) i onda se svijetla pale kad otkljucas auto i gase s odmakom kad se auto zakljuca. Za one koji imaju stalno upaljena svijetla bez obzira na poziciju prekidaca, treba provjeriti ali nema razloga da ne funckionira.

2 2