K0k0Pu 1 Posted April 2, 2016 (edited) Pozdrav, planiram nabaviti original stražnja LED zatamnjena svjetla za Golf 7 R-line pa me zanima na području Splita osim Auto Akustike Varnice da li još netko to zna i može ugraditi i iskodirati? Hvala Edited April 2, 2016 by K0k0Pu Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted April 2, 2016 Ruscic - clan tu s foruma.. Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted April 2, 2016 Sta kod novih auta ne mozes promjenit stopove dok nesto ne iskodiras? I sta nebi to trebalo biti 'lagano' za skinuti tipa sarafi i to? Nikad vidio pa pitam... Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted April 2, 2016 ma lako je prominit al triba iskodirat da radi kako spada Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted April 3, 2016 Sta to znaci? Nema mi smisla. Stop ko stop samo drugi oblik? Share this post Link to post Share on other sites
Royal mk7 0 Posted April 3, 2016 Ja znam jednog prijatelja kad je mjenjao sa nije baš tako lako bilo,trebao je izvadit stare farove zašarafit nove i provest kablove za nove farove od vanjske do unutarnje jedinice svjetla(one koji idu na vrata od gepeka i one koji su na karoseriji)i tek onda iskodirat.... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted April 3, 2016 Sta to znaci? Nema mi smisla. Stop ko stop samo drugi oblik? Nije to bas stop ko stop. Je na g2, ali na g7 nije. Oblik je isti, ali komunikacija sa kompjuterom nije. Imas net, pa pogledaj malo.. Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted April 11, 2016 ima li još neko, npr. neki električar iz servisa da bi poslin posla odradia faturetu ili je to to ko zna za područje Splita Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted April 23, 2016 (edited) evo montirana prije koji dan, ipak nije bilo samo uštekat ih i kodirat kao i kopije koje su do sada ugrađivali jer su 100% original s kabelima koje je tribalo provest do kompa, još jednon veliko hvala Eurodausu i voditelju servisa Milijanu Edited April 23, 2016 by K0k0Pu Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted May 20, 2016 (edited) zna li netko koji je trenutni kod za popust na stranici http://shop.ahw-shop.de/stari FBXT5 je isteka? Edited May 20, 2016 by K0k0Pu Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted May 24, 2016 (edited) Zašto sam ja mislio da je samo izvadit stare, provuć kabel za cijeli žmigavac i to je to? Treba ići kodirati? Edit: I ako ima netko u blizini Osijeka tko to radi, ili zna nekog tko radi, neka kaže. Edited May 24, 2016 by Maverick25 Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted May 25, 2016 zato što je to sistem kod LED svjetala koja nisu 100% original od VW Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted May 25, 2016 zato što je to sistem kod LED svjetala koja nisu 100% original od VW Meni dolaze originalne (navodno) sa kunzmann.de. Dakle, original su Plug & Play plus kabel za žmigavac? Sent from my Nexus 5X Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted May 25, 2016 e znači triba vuć kabele do boarda od auta uglv nije samo uštekat Share this post Link to post Share on other sites
Jerry Seinfeld 0 Posted May 27, 2016 Gdje kupit najjeftinije LED zadnja svijetla za 7icu? Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted May 27, 2016 Ja uzeo odavde. http://www.kunzmann.de/shop/en/led-rear-light-set-vw-golf-7-r-genuine-volkswagen-exterieur.htm Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted June 7, 2016 Jel netko zna nekog sa područja ZG-a da bi to mogao ugradit po prihvatljivoj cijeni? Četvrtak i petak sam u ZG. Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted June 14, 2016 Dakle, kažu mi u Autozubaku da se ta svjetla ne mogu ugraditi (tj. da oni to ne mogu odraditi) jer im software ne dozvoljava naknadno opremanje vozila. Skoro sam se opalio smijati kad mi je to rekao. Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted June 14, 2016 ti iz audija su smiješni meni iz kovačića nisu ni odgovorili pitaj u porschea Share this post Link to post Share on other sites
PeroB 0 Posted June 15, 2016 Eurodaus iz dubrovnika ne zeli ugradit.. Kaze kako izaslo iz tvornice tako mora ostat sad ko je tu lud... (audi a4b8) Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted June 15, 2016 Zanimljivo, nudite novce da ugrade a nitko nece uzeti Share this post Link to post Share on other sites
Royal mk7 0 Posted June 15, 2016 U jankomiru to ugraduju bez problema decki Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Maverick25 0 Posted June 15, 2016 Da, nešto tog tipa - kako je izašao iz tvornice, tako mora biti. Kao softver im ne dozvoljava. Krenio mi je objašnjavati kako moraju imati neki kod, a da bi to imali moraju imati auto koji ima takva svjetla da prepišu kod i da je to kao nemoguće. Sad mi je krivo što sam zaboravio pitati šta bi se dogodilo kad bi mi netko razbio svjetla Uglavnom, super za Jankomir, ali ja sam u Osijeku pa mi to predstavlja problem. Share this post Link to post Share on other sites
Lycan 0 Posted June 15, 2016 (edited) Da, nešto tog tipa - kako je izašao iz tvornice, tako mora biti. Kao softver im ne dozvoljava. Krenio mi je objašnjavati kako moraju imati neki kod, a da bi to imali moraju imati auto koji ima takva svjetla da prepišu kod i da je to kao nemoguće. Sad mi je krivo što sam zaboravio pitati šta bi se dogodilo kad bi mi netko razbio svjetla Uglavnom, super za Jankomir, ali ja sam u Osijeku pa mi to predstavlja problem. Da ovisi koji su alat kupili za dijagnostiku i programiranje(Jel pravi alat kosta tolko da se i njima ne isplati), i vidio sam to uzivo kako izgleda OEM i stvarno je velko SRANJE. Plus kaj sam cuo za neke stvari salju preko servera u njemacku i onda oni to porkaju - tipa instrument table. Ispravite me ako griješim. I malo je ljudi po servisima koji znaju kako sta , jer zicer ce radit u VW za 5 do 6 iljada kn placu. Takvi otvaraju svoje radione ili predju nekam di je bolja placa, Primjerice popularni TIHI Edited June 15, 2016 by Lycan Share this post Link to post Share on other sites