PeroB 0 Posted June 15, 2016 Ma smijesno mie da npr u ovlastenom mozes uzet nove stopke za 6000kn, ali ti ih oni ne mogu 'aktivira' a sve original, sve plug n play, sve kupljeno u ovlastenom A na drugim mjestima nema frke nikakve :s Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted June 15, 2016 U svim ovlastenima je tako, i u Tomicu isto za Bmw, mogu oni nesto naknadno stavit, ali onda moras i novi modul kupit jer oni jedino prazan modul mogu kodirat, stari ne mogu prekodirat dok majstor na cesti sa laptopom toodradi bez problema Share this post Link to post Share on other sites
nikica.misic 1 Posted October 29, 2016 Da li je tko kupovao ove LED farove?? https://www.silux.hr/proizvodi/rasvjeta/straznja-svjetla/stop-svjetla/200675/straznje-svjetlo-vanjsko-vw-golf-vii-12?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
zeus007 2 Posted November 4, 2016 tako sam ja isto bio zvao u ovlasteni za farove prednje i zadnje, za radio i hm ne sjecam se sta je jos bilo, i ista stvar, rekli su mi da za moj auto to nije standardna oprema i ponudili su mi cijenu ali da ne mogu ugradit.. a s obzirom da je auto na leasing, ne znam koliko imam prostora odnosno pretpostavljam da nemam prostora da ugraduje netko drugi osim ovlastenog... Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 Mislim da da samo ovlasteni Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 4, 2016 Kakve veze ima lizing sa svjetlima? Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 Pa nesmijes nis naknadno ugradivat kod ovak nekog jer auto nije tvoj i moras ga vratit Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 4, 2016 Dok ga placas je tvoj, pa lako vratis original kada ga vratis, premda i ne trebas vracat te stvari, nit ce koitat ista... Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 4, 2016 A neznam nisam nikad imao leasing tak da ono Moja pretpostavka da se nesmije a sad nez Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted November 5, 2016 Glupost, leasing je nacin na koji si dosao do auta, radis s njim sto hoces. Kaj mislis da ti netko iz leasinga dolazi kontrolirat auto svako tolko? Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 5, 2016 Pa nekontroliraju al kad ga vracas Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted November 5, 2016 kaj ? on bas zna jesi imao xenone i ledice . pregleda auto i vidi jel radi ili ne i jel razbijeno/osteceno sta ili ne Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted November 5, 2016 Pa nekontroliraju al kad ga vracasA zasto bi ga vracao? Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 5, 2016 Zato jer voli izgubit pare Share this post Link to post Share on other sites
zeus007 2 Posted November 6, 2016 ako sve bude kako treba onda ga ne vracam, odnosno sa zadnjom ratom je auto moj, ali ne daj boze neceg, odnosno da ne mogu placat auto pa da mi ga idu uzet onda mi jos samo treba da moram placat neku "kaznu" kaj sam ugradivo pizdarije.. a u ovlastenom mora bit sve ugradivano jer se mora odrzavat u ovlastenom, pa bi sigurno oni srali kad bi vidili da nez tipa farovi nisu ugradivani u ovlastenom, vec su neka zamjenska ugradivana kod nekog privatno.. to me jebe najvise i onda nemam volje za nicim -.- radio se bojim stavit jbt a kamoli nekaj drugo, a nedam njima 30 iljada kuna za radio pa taman i da im nije nikakav problem ugradit ga.... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 6, 2016 Ja ne znam preko kojeg leasinga si ti, ali sve to sto pises su za mene gluposti jer ja sam svog prijasnjeg GTI-a bio uzeo na leasing i niti sam ga servisirao nakon garancije u ovlastenom niti me iko pitao bilo sto kad sam stavio druge felge, opruge, kocnice, zatamnio stakla, jedan 2din radio pa onda RNS510, chip, itd, itd.. Tako da po meni to sto ti pises, je malo too much. Jbt ispada da placas auto a smijes samo gorivo nalit i vozit ga. Dobro da ne moras dopustenje za pranje i poliranje od njih trazit. Glupost malo jaca za mene. Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 6, 2016 Ma stavi slobidno sta oces, neces nikom nista placat... Original djelove spremi sastrane ako si bas tako bojazljiv i gotovo... Nije bas da je sa zadnjom ratom tvoj, tvoj je nakon sta isplatis ostatak vrijednosti vozila koji ste ugovorili... Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted November 6, 2016 Ma stavi slobidno sta oces, neces nikom nista placat... Original djelove spremi sastrane ako si bas tako bojazljiv i gotovo... Nije bas da je sa zadnjom ratom tvoj, tvoj je nakon sta isplatis ostatak vrijednosti vozila koji ste ugovorili... Ako je financijski, onda je u pravu, ja recimo iza zadnje rate imam samo 400kn za platit.Kod operativnog je ostatak vrijednosti veci ili manji i tu stoji da auto nije tvoj dok to ne platis. Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 7, 2016 Mi u firmi imam operativne jer se auti uzimaju na 2 god. i onda ih vracamo, ovog drugog sam potpuno zaboravio... Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted November 7, 2016 (edited) Ja ne znam preko kojeg leasinga si ti, ali sve to sto pises su za mene gluposti jer ja sam svog prijasnjeg GTI-a bio uzeo na leasing i niti sam ga servisirao nakon garancije u ovlastenom niti me iko pitao bilo sto kad sam stavio druge felge, opruge, kocnice, zatamnio stakla, jedan 2din radio pa onda RNS510, chip, itd, itd.. Tako da po meni to sto ti pises, je malo too much. Jbt ispada da placas auto a smijes samo gorivo nalit i vozit ga. Dobro da ne moras dopustenje za pranje i poliranje od njih trazit. Glupost malo jaca za mene. Vjerovatno Porsche Leasing.. imam dokumentaciju jer sam tražio ponudu pa stoji ovo u ugovoru nigdje nisam nešto naročito našao za modifikacije al ovo govore : i ovo Edited November 7, 2016 by zvonexp Share this post Link to post Share on other sites
Roza 0 Posted November 7, 2016 A eto vidis da ipak se mora nes postivat jer auto nije tvoj dok ga neotkupis a ovo placas samo najam ko i rent a car Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted November 7, 2016 Pise ti da ga ne moras odrzavat originalnim djelovima, nego djelovima iste kvalitete, to su svi djelovi koji se prodaju u trgovinama autodjelova koji imaju certifikat tuv, iso, e... A u ovlasteni servis te ne moze nitko tjerat, postoji stavka u zakonu, (right to repair) koja kaze da imas pravo izbora servisa, servis samo mora bit certificirani, znaci mozes u Qservis ici, Autostop, Neostar, Acc, bilo koji registrirani po svom izboru... I priznat ce ti garanciju... http://www.servis-devcic.hr/vlasnici-vozila-znate-li-svoja-prava/ http://www.quality-service.hr Share this post Link to post Share on other sites
zeus007 2 Posted November 8, 2016 leasing je financijski i tako su rate rasporedjene da je sa zadnjom ratom auto moj! dalje, kaj se odrzavanja tice, da mora u ovlastenom odnosno to sto govori @mouse_RI "certificirani" naravno da moram postivat sva pravila koja su oni odredili jer auto nije moj kao sto kaze @Roza, prakticki koda je u najmu do zadnje rate :/ a kaj se dijelova tice, ne znam koliku ulogu igra slj, uzmem neke "zamjenske" farove zadnje, koji znaci nisu orginal i sad lupi me netko od iza i sjebe mi far, sta ce kasko napravit? isplatit mi stetu za obicne farove? ili kaj gledat koja je cijena tih zamjenskih? ili kaj moram imat racun di sam kupio te zamjenske farove i stavio? jer u ovlastenom nisam itd itd Share this post Link to post Share on other sites
marioGt 2 Posted November 8, 2016 Ne mora biti održavan u ovlaštenom. Pa neces im dostavljati račun iz servisa na godišnjoj bazi. Sa zadnjom ratom auto ce biti tvoj i bok. Ak te brine ako nešto zapne i ne uspiješ otplatiti auto tak i tak ceš platiti penale nebitno di ga održava i kakve zadnje lampe bile i jesu li gume čelave i sl. Tebi je bolje da niš ne radiš Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Antonio143 0 Posted March 10, 2017 Pozdrav, dali netko ima informacije dali se mogu ugraditi nova stražnja LED svjetla sa redizajniranog golfa, te kolika je njihova cijena. Zanimaju me svjetla sa sekvencijalnim paljenjem žmigavca. Hvala https://www.youtube.com/watch?v=uLBa1ST9P_o Share this post Link to post Share on other sites