1 1
azraphantom

workshop!

Recommended Posts

evo, vezano za prvi post, dijagnosticiran opet problem s dpfom. haha, dakle greška je na modulu ( senzoru ) koji mjeri tlak zraka pri ulazu i izlazu iz partikularne kmice. prevedeno, treba opet mijenjat taj modul i stavljat još noviji. e sad dobra vijest je šta je "samo" dpf, loša šta je očito to "neizlječiv" problem.

350kn zamj il oko 500org. Senzor diferentnog tlaka

Al to bude i greska

Ja kad sam htio kupiti ove jeftine, raspitao sam se i citao po forumuima, reviews su takvi da je nekima sprzio procesor. Tako da ja ne bih preporucio niti ikad to stavio u auto. Kupio sam PLX kiwi 2 bluetooth 50eura i savrseno radi.

Bolje uzmi wifi...

A ako mislis kodirat nesto, onda uzmi na zicu usb...

Za ocitavanje samo ti je najbolji i najjeftiniji...

Mali update... dakle, promijenjen je senzor diferencijalnog tlaka na dpfu ( stavljen original novi ). Medjutim, nakon par dana se javila ponovno ista lampica. Opet dijagnostika i premda je stavljen oridjidji senzor, vcds jos i dalje javlja tri greske povezane sa senzorom dpfa. Nova dijagnoza , treba updateat softver jer svabe su falile u tvornickim postavkama namjestit ispravne vrijednosti po kojima se javlja regeneracija dpfa, odnosno triba namjestit da se pod vecim tlakom sagorijeva prasina i cadja... jao jao...

Da je radjeno s odisom onda bi se s njim i prilagodio senzor i to je to...

Jebg ovlasteni

Imah isti problem s amarokom od 3000tkm

1 1