AUTOFREAK 218 Posted May 1, 2016 Neznam sto se cudite. Zakon se zna i sve van njega je neispravno i logicno da ce murija to provodit... Takav poc gore moras ocekivat da ce te rebnut kaznu. Vinjetu nisam nikad uzimao... isao bih pretezno na klagenfurt a jednom kroz karavanke... Slovenska obavezna. Ide tko slj tjedan? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 1, 2016 (edited) Za sta si dobio kaznu?Brzina, stizao auto koji je vozio 30 di je ogranice je 30 i snimio me na 73 kako ga stizem. Naplatio mi 35 tako da super @dario ja masem ali neznam ako si skuzio, bijeli a3 na celicanama Edited May 1, 2016 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted May 1, 2016 Vrijeme bilo odlicno, auti bili odlicni, jedino falilo malo starijih generacija auta, evo nekih od zanimljivih Ovo je bio R sa najboljim zvukom Kit MK4 R32, nabrojao ih barem 35-40 komada Na standu iza Jette se prodavale 2 maske USA za 150€ (puknute kopce) i 250€ tip top stanje Caddy R32 Da de razumjemo, S3, S4, S6, RS3, RS4, RS6, RS7, R20, R32, M3, M4 i ostalih je bilo na bacanje Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 1, 2016 Ako itko zna sta je od auspuha u ovom mk5 r32 sta mu na vratima pise lufthansa bio bi jako zahvalan ili ako ima link sa youtubea ili mail od vlasnika ili nick od nekog foruma ili facebook... Share this post Link to post Share on other sites
studentt 0 Posted May 2, 2016 ali sto kazete vecinom novija auta...... ali zanimljivih primjeraka ajmo i drugi stavljajte slike za ljude koji nisu mogli ici Share this post Link to post Share on other sites
AAA-VŽ 0 Posted May 2, 2016 ide li ko za vikend gore? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 2, 2016 subota je vec pospremanje... Petak sam gore... Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted May 2, 2016 I ja i kolega smo gore petak i subotu Share this post Link to post Share on other sites
AAA-VŽ 0 Posted May 3, 2016 sad ste me bacili u dilemu uopce :/ , znaci nedjelja otpada,mozda bi i mi onda subotu isli... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 3, 2016 Subota je vec pakiranje standova...do podne sto uhvatis uhvatis... Petak sam oko 10h tamo... ulaz u grad i nekud sparkirat... Obilazak ostalih mjesta neznam bili jer bude pretezno krkljanac Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 4, 2016 Odradili još jedan WSee, mogu reći da je bilo super bez obzira na snijeg...auti su bili strava, po meni je bila hrpa starih auta, u telefonu na slikama jako malo novih.. Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 4, 2016 Odradili još jedan WSee, mogu reći da je bilo super bez obzira na snijeg...auti su bili strava, po meni je bila hrpa starih auta, u telefonu na slikama jako malo novih.. sljedece godine idemo jaci Share this post Link to post Share on other sites
fiki 2 Posted May 5, 2016 Odradili još jedan WSee, mogu reći da je bilo super bez obzira na snijeg...auti su bili strava, po meni je bila hrpa starih auta, u telefonu na slikama jako malo novih..Stavi koju sliku kad ste bili više dana gore sigurno ste vidjeli puno više dobrih autiju nego mi koji smo bili na jedan dan. Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted May 5, 2016 Evo link na moj album samo sto je fejsu,neke su ispale mutne neznam ja s tim profi foticima bas https://www.facebook.com/media/set/?set=a.987728917961967.1073741832.100001746030296&type=1&l=2ba2f55c00 Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted May 5, 2016 (edited) Evo i od mene koja fotka, nisam nosio fotic jer nisam planirao fotkati, al okines jednu sa mobitelom i odjednom 500+ slika. Ima svega i svacega; od modernih do oldschool, od amerikanaca do japanaca...ma svega Jedna negdje kroz Sloveniju... ...ostatak sa Wseea Edited May 5, 2016 by Sushi Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 5, 2016 i sad nek netko rece da su samo srotovi od autiju na sluzbenom djelu ha haaa! Vidimo se ujutroooo Share this post Link to post Share on other sites