1 1
tonni

Atest motora

Recommended Posts

Iskreno ja to nebi ni atestiro,moje misljenje

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

Pitanje isto u vezi atesta, zanima me u vezi limarskih zahvata na autu, tipa da se u golfa mk1 1.3 mece drugi motor i treba selit nosać motora koji je na kraku šasije, znaci odstranit stari i zavarit drugi na drugo mjesto, ko je ovlasten za to napravit?? Neki obican autolimar koji ima obrt ili??

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Ja san to radija i nije niko nista pita za to. Znaci ja san u 1.3 ubaciva 1.6d i nosac se pila sa sasije i okrece. Niko nista nije pita na tehnickom.

A jesi atestiro to??

Spoky ne znam o kojem se motoru radi al za ubacit npr 2.0 iz trojke ili 1.8T pa i za vr6 ima gotovih nosaca za kupiti sa TUV certifikatom

A jesi atestiro to??

Jesan. I prijetelju san afn-a ubaciva u jedinicu i atestirano je bilo sve. Samo su nosaci kupljeni na e bayu pa nije bilo neke velike mudrolije oko njih.

nije problem u kupovini ni izradi nosaca,problem nastaje pri varenju kao treba biti covjek koji ima certifikat za to ili neki ovlasteni servis

Pa zato kupis gotove sa certifikatom i ne trebas nista variti

Ili nadjes bilo kojeg bravara da ti izda racun. Prolazi i to

Pa moze i tako da

Al mislim da je ovo ipak najbolje kupis i samo namontiras nema gnjavaze...osim ako sam varis pa samo da ti netko da racun onda da

Da, al ak imas sasiju golfa mk1 1.1,1.3 kojem je na suvozacevom kraku šasije prihvat za nosac motora prema napred, a kod 1.6,1.8 je prema iza, na 1.1,1.3 moras ga rezat i selit da bi metnuo neki drugi motor.

Pa mene zanima ko moze i mora to napravit ak ovi na atestu traze papire, racun ko je to radio????

Moze ti napravit netko tko moze izdat racun za to varenje i mislim da mora imat polozeno za varioca

Samo nadjes neku bravarsku radionu koja ce ti dati racun za to. A zavariti mozes sam. Al to ni ne gledaju toliko kazem ti. Meni to nit je gleda nit je slika.

Iskreno ja to nebi ni atestiro,moje misljenje

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

tako ce vjerojatno i bit

Samo nadjes neku bravarsku radionu koja ce ti dati racun za to. A zavariti mozes sam. Al to ni ne gledaju toliko kazem ti. Meni to nit je gleda nit je slika.

A di si radio a test??

Ja bi 1.8t il g40.

G40 mi pase na saraf, za 1.8t moram selit taj nosac.

A ja san to u zadru al ja san ubaciva 1.6d pa nisu puno gledali a kad je kolega vozija na atest jedinicu s afn onda su sve zivo gledali i slikali i elaborate puste trazili i jos auto moralo u Veliku goricu na ispitivanje u cvh. Al sve je atestirana na kraju

i opet se vracamo na pocetak,ako hoces nesto jace treba atest treba elaborat.treba covjek varioc koji ima certifikat da je varioc ili neki ovlasteni servis

dalje znaju zezati i za kocnice ,jaci motor zahtjeva jace kocnice,malo ovjes

ako hoces po ps ima zajebancije.

po meni g40 pase na saraf i to je dovoljno cca 115-120 ks. i furaj bez atesta kubikaza je ista nitko te nece nista pitati

za dalje kao sto sam vec rekao ima zajebancije. mislim moze se sve. najbolje je zvati CVH i objasniti im sta se ima namjeru raditi oni ce te dalje voditi i reci sto bi trebao naprvaiti da bi prosao atest

Da, al ak imas sasiju golfa mk1 1.1,1.3 kojem je na suvozacevom kraku šasije prihvat za nosac motora prema napred, a kod 1.6,1.8 je prema iza, na 1.1,1.3 moras ga rezat i selit da bi metnuo neki drugi motor.

Pa mene zanima ko moze i mora to napravit ak ovi na atestu traze papire, racun ko je to radio????

jel se to vidi kad se pofarba sve?

ko zna za to

ubacio motor i doviđenja

nikakvo varenje nosaci itd

Ak bude neki ko se kuži u to onda se mora, ak ne nikom nista...

ma nece niko to gledati

atesti su se prolazili i sa prerađenim oprugama

ma nece niko to gledati

atesti su se prolazili i sa prerađenim oprugama

Na fejsu lik prodavao Calibru s ogromnim branicima ćuning,ono tipicno ciganski i pazi,atestirano nešto kao aerodinamički dodaci je pisalo nisam stigao spremit slike jer brzo je maknut post al stavio je slike papira s atesta i spojleri upisani.

1 1