miro 5 Posted May 7, 2016 Vag Adria promovira druženje i vožnju. Svi oni koji vole ovaj način života neka nam se slobodno pridruže. Iskoristite predivan ambijent grada Opatije i njegove okolice. Vožnja jednom od najljepšom obalnom cestom, daje neponovljiv doživljaj. Slikajte svoje limene ljubimce na predivnim lokacijama, družite se sa ekipom, izmjenite iskustva, te uživajte u našem/vašem načinu života. Odabrali smo neke od kontrolnih točaka (checkpoint) koje možete posjetiti, parkirati. Pratite nas... VAG Adria Facebook Share this post Link to post Share on other sites
Mk3 0 Posted May 13, 2016 Oce biti ista od toga? Kisa cjeli vikend... Nas par je imalo u planu dolazak ali se nis nezna konkretno. Moze neki updejt? Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted May 13, 2016 Zar to nije tek za mjesec dana? Share this post Link to post Share on other sites
Mk3 0 Posted May 13, 2016 Zar to nije tek za mjesec dana?Sutra pocinje Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted May 13, 2016 Nemam pojma, sam vidim da gore pise drugacije. A da, na fejsu, da je sutra... Share this post Link to post Share on other sites
Mk3 0 Posted May 14, 2016 Ajde danas je vrijeme donekle ok, tako da smo frend i ja odlucili doc. Vidimo se Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
084GT 8 Posted May 15, 2016 Bio i bilo je stvarno super, van okvira poznatih za neke susrete u lijepoj nasoj, zapravo event koji je po meni jako slican worthersse-u, ne zelim ovom prilikom VAG Adriu usporedjivati ni sa cim ali jed nigdje nisam toliko uzivao osim na wsee-u, zelim pohvaliti ekipu organizatore i uistinu odlicna ideja i lokacija.Sto se tice Opatije u kojoj je centar zbivanja tu se nema puno pricati ona je jed predivna i jako je zanimljivo voziti u koloni kroz takav grad, zapravo osjecas se kao u Veldenu i uopce nije los osjecaj. Ceste rivijere su takodjer super i jako zanimljive i jed, ima mjesta za puno toga i uistinu treba nastaviti sa ovim i nadam se da cete Vi kao ekipa podrzati ovu ideju i dati vjetar u ledja super projektu koji se odrzava na nasem prostoru i takvog postaviti kao jednu tradiciju koja ce obiljeziti nase prostore za okupljanje ljubitelja VAG grupacije.Toliko od mene i vidimo se opet! HVala svima, kako na pomoci tako i na super vikendu. Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 15, 2016 i ja mislim da malo liči na Wsee,ali na HR način šteta nisam mogao na cijeli dan,pa nisam znao bi nebi,drugi put obavezno... Share this post Link to post Share on other sites
Mk3 0 Posted May 16, 2016 Svaka cast ekipi i organizatorima. Bili, uzivali i divili se drugim autima. Sljedece godine ponoviti. Prijedlog za organizaciju bi bio samo da sljedeci put budu neka budu odredena vremena za svaku lokaciju jer ovako ko je doso malo kasnije nije znao di su ostali... Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Mk3 0 Posted May 16, 2016 Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 16, 2016 Meni je ovaj vikend bio savršen, i jako odlično ispunjen i potpuno sam uživao u njemu Počeli smo stvarati jednu lijepu priču sličnu wsee-u, naravno sa puno manje auta nego tamo ali iskreno se nadam da čemo iz godine u godinu sve više rasti i razvijati se u jedan veliki event. Iskreno se nadam da će ekipa prepoznati ovaj naš projekt i da će ga poduprijeti, te da će već na sljedečoj Vag Adrii bit puno veći broj auta Po meni određena vremena za svaku lokaciju nisu potrebna, jer smisao cijele price je vozanje i okupljane di god tko želi od svih check pointova, ili van njih di god tko želi ako smisli neku bolju lokaciju Smisao cijele priče je stvoriti jednu lijepu priču sa cruzanjem, chillanjem i okupljanjem i pričanjem sa ekipom Na kraju krajeva svi koju su bili u Wsee-u shvatit će cijeli bit priče Evo i mali doprinos od mene u slikama Share this post Link to post Share on other sites