ljubobj 103 Posted February 7, 2019 Na ovu stranicu Dobio sam automatski odgovor na eng. I to je to ? Share this post Link to post Share on other sites
TH Performance 5 Posted February 7, 2019 Pitaj tu ili se javi na 0912364876 svaki dan imam ukupno 60-70 poziva, poruka i mejlova, izgubi se ponekad, nije namjerno. Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted February 7, 2019 Aha razumijem nema problema Evo prepisane poruke Zivim i radim u njemackoj te bih negdje u 4 mjesecu ove godine dosao u Hrvatsku kod Vas na remap moga vozila. Radi se o VW golf 7 1.4 tsi 125ks, proizvodnja11mj 2014 godine. Kod motora CZCA Mjenjac nova vrsta dsg-a 7 brzina. Htio bi oko 160 ks moze i malo vise ako je moguce. Zanima me mozete li ga odraditi skupa s dsg-om te da li sve radite preko obd kabela ili se ecu otvara? Te na kraju koliko bi to izaslo od prilike sa mjerenjima na valjcima? Hvala pozzz Ugodan dan Moz odg i na pm Share this post Link to post Share on other sites
TH Performance 5 Posted February 7, 2019 odgovorio sam na whatsup. barem ja imam SVE chat servise Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted February 8, 2019 Daa za cas se moj imenjak javio i sve smo dogovorili ? Share this post Link to post Share on other sites