kostolomac_cro 13 Posted February 21, 2017 Cek, znaci, bez problema se dize 1.8tsi 120 ks na 200 sa stage 1 ako sam dobro shvatio? Share this post Link to post Share on other sites
ruscic 2 Posted February 21, 2017 Cek, znaci, bez problema se dize 1.8tsi 120 ks na 200 sa stage 1 ako sam dobro shvatio?Da. Radia san ih par komada. Jebena promjenja 100% safe, priko vec triba turbo, hpfp..... Sent from my K10000 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted February 21, 2017 Bome j...eno Share this post Link to post Share on other sites
TH Performance 5 Posted February 21, 2017 A 1.6tdi? 75, 90, 105 i 130ks jedan te isti motor. I normalno 145ks, radio sam ih 50 Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted February 21, 2017 1.8tsi imas 120, 160 i 180 hp. Indenticni motori. Eto primjer, kolko novca tolko muzike. i svima je stage1 zdravih 200hp Sent from my K10000 using Tapatalk Koje to veze ima s mojim pitanjem? Oni svi imaju drugačije mape. Ja pitam kolika su odstupanja u snazi na jednoj tvorničkoj mapi kad nije svaki auto rađen na valjcima? Pokušavam shvatit zašto je original generička mapa dobra, a tuning generička mapa loša. Share this post Link to post Share on other sites
TH Performance 5 Posted February 21, 2017 Opel astra turbo izlaziniz tvornice od 160ks do 210ks. DEKLARIRANA je 190ks. Ako ti jos nije jasno, morat ces shvacati negdje drugdje. Ali hint: zasto svi ljudi nisu isti? Svi imamo ISTE KEMIJSKE ELEMENTE NA HRPI. Kako smo onda tako razliciti? A sve isti k.... napravio? Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted February 21, 2017 Znači dva nova identična auta iz tvornice variraju po 50 ks u istim uvjetima?? Da ga jebeš netko bi ih tužio do sada, osobno ne vjerujem u to dok ne vidim, bez uvrede, ali zvuči mi smiješno da netko vozi astru turbo i druga astra ga pušta 5 dužina auta, a isti motori sa istom snagom na papiru. Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 21, 2017 Jel netko radi dobro i tko,pošto sereš po Revu,Muhi i svim mogučim? ja fakat ne kužim da si ti jedini i najbolji Share this post Link to post Share on other sites
TH Performance 5 Posted February 21, 2017 Pa Vidi se da ne kuzis Share this post Link to post Share on other sites
ruscic 2 Posted February 21, 2017 Znači dva nova identična auta iz tvornice variraju po 50 ks u istim uvjetima?? Da ga jebeš netko bi ih tužio do sada, osobno ne vjerujem u to dok ne vidim, bez uvrede, ali zvuči mi smiješno da netko vozi astru turbo i druga astra ga pušta 5 dužina auta, a isti motori sa istom snagom na papiru.Niko nije napisa da variraju nego izlaze sa istim motorom a razlicitim softwarom, razlicitih snaga. Znaci, kad kupujes 1.8tsi naprimjer mos kupit od 120ks 160ks ili 180ks. Svi motori su hardwarski indenticni, osim u softwaru. Pa nije ovo bas tesko svatit!? Sent from my K10000 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
TH Performance 5 Posted February 21, 2017 Znači dva nova identična auta iz tvornice variraju po 50 ks u istim uvjetima?? Da ga jebeš netko bi ih tužio do sada, osobno ne vjerujem u to dok ne vidim, bez uvrede, ali zvuči mi smiješno da netko vozi astru turbo i druga astra ga pušta 5 dužina auta, a isti motori sa istom snagom na papiru.steta da se ne bavis malo vise automobilima... Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted February 21, 2017 Niko nije napisa da variraju nego izlaze sa istim motorom a razlicitim softwarom, razlicitih snaga. Znaci, kad kupujes 1.8tsi naprimjer mos kupit od 120ks 160ks ili 180ks. Svi motori su hardwarski indenticni, osim u softwaru. Pa nije ovo bas tesko svatit!? Sent from my K10000 using Tapatalk Haha ti mene jebeš ili šta.... Pa TH to tvrdi, da astra od 190 na papiru jedna ima 160, druga 210. Ajde pustimo Opel. Jednostavnim rječnikom, 1.8T 150 ks AGU iz tvornice izlazi sa 150 ks na papiru. Svi su s generičkim mapama i ja sam uvjeren da nijedan nije NOV izašao iz tvornice sa 120 ks. Ako je, onda ga treba zapalit i tužit tvornicu koja ga je takvog prodala. Share this post Link to post Share on other sites
TH Performance 5 Posted February 21, 2017 Boze moj, gdje ti zivis Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted February 21, 2017 Neznam koji vam je gušt pljuvati nekoga da bi sebe uzdigli cekati nekoga da možda pogriješi pa da ga se gazi na kraju krajeva sve to ispada jedna velika sprdnja. usta moja hvalite me pa sami ljudi ce vas hvaliti ukoliko budu zadovoljni a sa ovakvim ponašanjem jedni prema drugima i prema strankama i jedni i drugi i treci samo sebi radite štetu Share this post Link to post Share on other sites
TH Performance 5 Posted February 21, 2017 (edited) Da da, drugi ce te pohvaliti.... Samo ne na ovoj kugli.... Ne bi nitko znao sto se radi, da se ne ljudi sami ne hvale. Nema tu pljuvanja, samo rezultati bez greske A o toj steti koju spominjes, sto vise buke, vise ljudi se interesira i filtrira dobro od loseg. Do sada dokazano 17g i jos se dokazuje... Edited February 21, 2017 by TH Performance Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted February 21, 2017 E vidiš sad bi ja tu rekao Bože moj,a gdje ti živiš Neznam ja nikad nisam imao potrebu da nekog gazim da bi sebe uzdigao Do sada sam u svom poslu 20 godina i svugdje gdje sam došao vrata su mi uvijek otvorena jer nikog nisam posrao Share this post Link to post Share on other sites
TH Performance 5 Posted February 21, 2017 Zasto bi gazio ikoga? Ali ako nesto ne valja, da sutim? Necu. I puca mi Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted February 21, 2017 a tvoje uvijek valja? Share this post Link to post Share on other sites
TH Performance 5 Posted February 21, 2017 Za sada. Nitko ne tvrdi da ce zauvijek. Ali nisam ja crveni kriz da cu konkurenciju sazaljevat jebote Neka propadne kad ne zna. Vise Posla za nas koji znamo. Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted February 21, 2017 Svaka cast odnosi jedni prema drugima i prema strankama su vam vauuuu kako vidim nebi nikome dao niti da mi gume napumpa uživajte Share this post Link to post Share on other sites
TH Performance 5 Posted February 21, 2017 Morat ces na benzinsku, tamo pumpaju gume, a kad ces imati para i voziti posten auto, nece ti biti svejedno gdje ces pare baciti. Ali to je neka daljnja buducnost.... I ne pricaj o odnosu orema strankama, jer nisi stranka, niti budes stranka. Sad si uzimas za pravo srat na temelju forumskih napisa, znaci, po cemu si bolji od "nas"? Po nicemu, jos si gori, jer nit si u nasem poslu, nit imas pojma o cemu pricas. Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted February 21, 2017 Hic, mene samo zanima di si iscupo 1.6 tdi sa 130ks serijski, di se ugraduje ? nez jesi fulo al kolko znam u passatu je bio 120 i to je najjaci serijski,sori ak grijesim.. Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted February 21, 2017 Nikad cuo, al hvala Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted February 21, 2017 Morat ces na benzinsku, tamo pumpaju gume, a kad ces imati para i voziti posten auto, nece ti biti svejedno gdje ces pare baciti. Ali to je neka daljnja buducnost.... I ne pricaj o odnosu orema strankama, jer nisi stranka, niti budes stranka. Sad si uzimas za pravo srat na temelju forumskih napisa, znaci, po cemu si bolji od "nas"? Po nicemu, jos si gori, jer nit si u nasem poslu, nit imas pojma o cemu pricas. Znaci nemaš pošten auto pa ko te j... Zašto nisam stranka? svi smo potencijalna stranka Share this post Link to post Share on other sites