matagti8v 0 Posted May 12, 2016 Ovako imam problem sa golf mk2 prije par dana sam ubacio motor od audia tt 1.8t 132kw i jucer ga prikljucim na diagnostiku i iznaciva mi ovu gresku sa slike pod P1340 Ponistim je al cim upalim ugasim opet se javi greska..danas sam probao stavit drugi senzor al opet ista greska gledao fazu motora swe ured faza lanca tj bregasti ured..neznam vise sta da pogledam pa ako ko zna svaka pomoc dobro dosla..unaprijed hvala.. vw team ljubuski Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted May 15, 2016 Prekontroliraj razvodnu kapu (rotor, kapu, senzor) moguce da ti je oksidiralo sve pa ti negdi ulazi voda u kapu, a mozda ti na masu negdi baca Share this post Link to post Share on other sites
matagti8v 0 Posted May 16, 2016 Moguce morat cu to pogledat aa di mu dodje kapa i rotor? vw team ljubuski Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 16, 2016 Ljudi, jeli vi vidite sta pisete!!!???? 1.8t, pa taj motor nema razvodne kape.. Ima 4 bobine.. Motor nije u fazi.. I od tud kreni i dozvoli nekom strucnom da pregleda fazu motora i fazu bregastih. Poslano sa mog Lenovo A7000-a koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
matagti8v 0 Posted May 16, 2016 Beli znam ja sta ima al ovaj decko ocito nezna..rjesio sam swe faza motora rjesena i swe ostalo maloprije ga pregledao spajic swe je sad uredno i uredno ide vw team ljubuski Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 16, 2016 Znaci davac je davao ispravno u cem je problem Share this post Link to post Share on other sites
matagti8v 0 Posted May 16, 2016 Ma na kraju swega bio je preskocio zub jedan i trebalo adaptirat klapnu sad je okej swe moram jos swjece promjenit i to je to vw team ljubuski Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 17, 2016 Znaci kontrola faze nije bas bila tocna... nemoze preskocit neg pri natezanju se okrene radilica il brega pa kad okrenes dva kruga radilicu taman zub fali sinhronizacija Bitno da je sad ok... klapna vise manje radi taj svakako.. Kad che mapa? Share this post Link to post Share on other sites
matagti8v 0 Posted May 17, 2016 A tocno too... Trebala bi ubrzo eo imam jos neki sitnica rjesit i moram atetirat motor i onda mapa neka ide vw team ljubuski Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 17, 2016 Zato sam ti na pm rekao da provjerite fazu.. Na 1.8t i tfsi motorim se jako cesto dogodi kod stavljanja zupcastog da radilica pobjegne za jedan zub.. Vidio i ispravio to vise puta.. Bitno da si rjesio.. I uvjek samokontrola, kao sto ivo kaze, okrenut na kljuc dva kruga radilicu i cekirat.. Poslano sa mog Lenovo A7000-a koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 17, 2016 Ma na kraju swega bio je preskocio zub jedan i trebalo adaptirat klapnu sad je okej swe moram jos swjece promjenit i to je to vw team ljubuski Super da ste rijesili Share this post Link to post Share on other sites
matagti8v 0 Posted May 17, 2016 Hvala svima na pomoci vw team ljubuski Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted May 18, 2016 Decki, moze li mi netko objasniti kako staviti krovnu lajsnu? Mislio sam nove kopce kupiti u tokicu neke zamjenske. Tu di je pregib kod vrata ( na obje strane ) lajsna uopce nije dobro sjela i vjerojatno mi se tu voda slijeva u auto. Znam da ne smije tako izgledati a htio bih to nekako nabiti da sjedne, ali ne znam hocu li sto zeznuti. Moze li tko napisati par recenica sto trebam napraviti da ih skinem i stavim sa novim.kopcama Share this post Link to post Share on other sites