1 1
cromiro

zadnja mlaznica brisača pušta u gepek

Recommended Posts

Pozdrav

prvo sam imao problem sa zadnjom mlaznicom da mi ne prska na staklo ali čujem pumpicu, sve dok odozada nisam vidio da curi voda ispod lijevog zadnjeg kotača, kad sam razmaknuo tapecirung bočni i petih vrata, u zadnjem gornjem lijevom dijelu krova našao sam da se odpojila plastična kopča crijeva i tu je voda prskala van.

Sad kad sam spojio sva crijeva i propuhao zadnju mlaznicu upiknuo je gore na vrh brisača naišao sam na problem da vodu počne bacati iznutra po gepeku kroz 2 rupice na plastici kraj motorića za brisače (kad se skine na gepeku plastična oplata)

Nije mi uopće jasno koja je svrha tih dviju rupica jer mi se ne čini da su nastale slučajno kao pukotina.

Uglavnom nabija se veliki pritisak u crijevu zadnje mlaznice a ne bi smio puštati u gepek :(

87f445483340474.jpg

ispusi je na kompresor ako neide ima u tokicu za kupit samo zadnju mlaznicu.... 35kn dodje za mk5

Meni je pukla cijev unutar motorica, spoj s te plastike izvana pa do mlaznice, pa izbjegavam spricanje

Imao isti problem. Kod mene je otišla mlaznica pa sam je zamjenio orginalnom novom za MK4, a kolko se sječam taj komadić plastike me koštao oko 70 kn u ovlaštenom što je sukupo... Govorim samo o plastičnom pipcu kroz koji izlazi tekučina.

Jako je sumnjivo , jer sam ispuhao i sa iglom odštopao tu diznu. Budem probao

Hvala

oJuphe5.jpg istrunula ti je ova cjevcica sto je zaokruzena ,standardna boljka na tim motoricima, nema je za kupit nigdje posebno

oJuphe5.jpg istrunula ti je ova cjevcica sto je zaokruzena ,standardna boljka na tim motoricima, nema je za kupit nigdje posebno

E to je to

Tako je to je to o čemu pričamo

Možda na auto otpadima ima

zatvorio sam jučer zadnju plastičnu oplatu sa gepeka no javio se drugi problem

Ujutro me probudio alarm i kad sam sjeo u auto na vožnju , indikator zadnjih vrata govori da gepek nije zatvoren.

Po bravi curi dosta vode jer sam jučer isprobavao zadnju mlaznicu,iako sam proširio rupu na dizni da što manju curi u gepek, pa je možda smočen, e sad jel znači da je otišao mikroprekidač ili neki pipac kod brave zeza?

Malo prestane javljati ali u vožnji nakon nekog vremena opet pišti gepek otvoren.

Ja sam imao problem sa time nedavno,kontakt sprej malo razradeno i sada radi sve po ps.u :) Skini bravu to ti je najbiolje imas sitni torax kljuc,i vidjet ces prekidac

Imao nedavno sličan problem na a3 8p,pukla cjevčica,voda curila po motoriču,naravno izgorio,morao kupiti novi.curila voda po bravi,nju sam skinuo posuio obrisao i ok je.

Juce mi nestalo tekucine za brisace i naspem 2l zimske i ne prsce mlaznica lijeva a desna radi,cackao sam sa iglom ali bezuspjesno,izlazi malo tekucine iz mlaznice ali to je slabo skroz,sve je radilo ali eto danas nece 😆

Neki savjeti bi dobro dosli

golf 4

Edited by GTI-VR6-R32

1 1