Marin2405 0 Posted May 29, 2016 Gdje je najbolje? Revo? Sedox? Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 29, 2016 (edited) revo nema još mapu za 1.6tdi tako su mi rekli dečki iz Revo HR,dok na službenoj web stranici postoji,pa provjeri Edited May 29, 2016 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 29, 2016 imaju oboje mape frend ima 1.6 tdi na sedoxu i auto ide pristojno i troši otvorene ceste smješno malo Share this post Link to post Share on other sites
rs1975 0 Posted May 30, 2016 citam, da vas puno na golfovima rade chip tuning... imam tourana 1.6, 105KM. zanima me na dugi rok, koliko je to stetno za motor? Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted May 30, 2016 Gdje je najbolje? Revo? Sedox? Neces fulat ni s jednim, to je sigurno. Ja sam s Revom dobio (izmjereno) to sto deklariraju, sto cesto nije slucaj. citam, da vas puno na golfovima rade chip tuning... imam tourana 1.6, 105KM. zanima me na dugi rok, koliko je to stetno za motor? zanemarivo, sve te genericke mape su napravljene tako da su safe. Share this post Link to post Share on other sites
Marin2405 0 Posted May 30, 2016 Znaci razlika je osjetna mislim na trenutnu i poslje cipa Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted May 30, 2016 osjetna razlika,i vrlo pametno uložen novac,jedva čekam da bude koja kuna viška da svog podignem na 175ks Share this post Link to post Share on other sites
rapajic.st 2 Posted May 30, 2016 A jel je riskantno chipat takvom mapom auto koji ima cca 150 tisuca km? Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
alen_gti 0 Posted May 30, 2016 ja imam sedox na petici 1.9 tdi od 105kw sada je na 146 auto preporod bas prodise ima snage ppgotovo uzbrdo moja topla preporuka sedox Poslano sa mog KIW-L21 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted May 30, 2016 Jel tko od vas mjerio te silne konje? Share this post Link to post Share on other sites
Marin2405 0 Posted May 30, 2016 evo slikica auta,kod mene je nekih desetak dana,vec je narucena discoveri pro navigacija uskoro ce i neke felgice Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted May 31, 2016 Jel tko od vas mjerio te silne konje? Hahaha dobro pitanje. Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 31, 2016 Jel tko od vas mjerio te silne konje? ti si mjerio na njihovim valjcima znaci isto ne znas jel stvarno tolko ili je nariktano da bi imalo smisla ,treba mjerit na nezavisnim valjcima prije i poslje iako ni to nije mjerilo Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted May 31, 2016 (edited) Kak to mislis "na njihovim"? Kikijevi valjci sigurno nisu "njihovi" I mjerio sam prije i poslije, inace kak bi znao? Edited May 31, 2016 by Xman Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 31, 2016 mislio sam da si gore mjerio jer jedan nas poznati tjuner je volio bacat cifre nakon cipa naravno na njegovim valjcima ,a u stvarnosti su se razbjezali po polju Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted May 31, 2016 Samo crno na bijelo priznajem ? Al cua sam da stvarno se da izvuc na ovim 1.6 tdi motorima. Navodno da idu i na 170+ al se mora dpf vadit Share this post Link to post Share on other sites
Marin2405 0 Posted May 31, 2016 ja imam sedox na petici 1.9 tdi od 105kw sada je na 146 auto preporod bas prodise ima snage ppgotovo uzbrdo moja topla preporuka sedox Poslano sa mog KIW-L21 koristeći Tapatalk Znaci iz prve ruke preporuka?Mozes li mi reci cijenu ako nije tajna Samo crno na bijelo priznajem Al cua sam da stvarno se da izvuc na ovim 1.6 tdi motorima. Navodno da idu i na 170+ al se mora dpf vadit Ma previse je to,trgas ga.Kupis si gtda pa ga dignes na 220+ Share this post Link to post Share on other sites
alen_gti 0 Posted May 31, 2016 posla san ti u inbox Poslano sa mog KIW-L21 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted June 1, 2016 Samo crno na bijelo priznajem Al cua sam da stvarno se da izvuc na ovim 1.6 tdi motorima. Navodno da idu i na 170+ al se mora dpf vadit Revo mi je reko oko 180+ s custom down pipe(bez dpfa itd..) hibridnom turbinom i nez jel jos sta. Ugl prevelka cifra ispadne, rade dodas 1000€ i imas gtd,a to je ipak nekaj sasvim drugo nasprem obicnog 1.6 tdi Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted June 2, 2016 Ako ide hybrid mislim da bi triba i custom IC. Stage2, dpf off, downpipe ( cca 600) i to je to Cca 170 ks, sve ostalo su prevelika ulaganja a mala razlika. Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted June 2, 2016 Da takve su price bile, al ne isplati se unistavat bzvz mali motor, koji i ovak nije cvrst ko 1.9 npr, bar mi se cini tak,a sve se bojim kak bi i serijska lamela i zamasnjak to podnjeli. Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted June 9, 2016 Da takve su price bile, al ne isplati se unistavat bzvz mali motor, koji i ovak nije cvrst ko 1.9 npr, bar mi se cini tak,a sve se bojim kak bi i serijska lamela i zamasnjak to podnjeli. ipak ti se samo cini Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted June 9, 2016 Jesi ikad usporedio 1.6tdi vs 1.9tdi po performansama? Moj je 1.6tdi mapiran na isto kolko i 1.9tdi od sogija, kod sedoxa oba auta radena, nebo i zemlja kolko bolje povuce njegov 1.9tdi... Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted June 10, 2016 Probaj mjerit nekom aplikacijom, radi se o tome sto petica ima krace brzine i puno je zivcanija tj turbo se pali brze i prije, dok kod sestice postepeno i sporije, imam oba auta doma pa znam sta pricam, uglavnom tu ti se cini velika razlika u startnosti. sve te to moze zavarati lazno. treba izmjeriti pa vidjeti razliku. nasi motori su izvedeni iz 1.9 tdi-a cak i iste klipve imamo, samo je kod nas hod drukciji i glava. Share this post Link to post Share on other sites