mmf 0 Posted June 4, 2016 Pozdrav svima i sorry ako je ovo već bilo diskutirano ali zanima me jedan passat koji bih kupio 2014 godište sa 140 ks. Zanima me koja je razlika ovog motora i onog od 170 ks. Znam da je turbina i software drugačiji ali me zanima ostala konstrukcija motora ima li razlike (tipa glava dizne, pumpa) ili je to isto. Da li netko zna da li je građa motora identična ili ne Hvala unaprijed Ovo sam našao da je razlika ali nisam siguran da li je to sve There is not much difference in hardware between the 140 and 170.According to ETKA, the CR-170 has different part numbers for the following.Turbo2 different intercooler boost pipesFlywheelDPFEGR cooler gasket Share this post Link to post Share on other sites
silanebeska 0 Posted June 6, 2016 (edited) -Turbina druga, i nije isto pozicionirana kao kod 140ks. -Razlika u diznama... -Diskovi (kocnice) su veci! Poz! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited June 6, 2016 by silanebeska Share this post Link to post Share on other sites
mmf 0 Posted June 15, 2016 nisam siguran da si u pravu. znam za turbinu ali ono to me zanima je to ako netko može provjeriti za passat b7 2.0 tdi kataloke brojeve dizni za model od 103 kw i za 125 kw? Da li su iste ili različite? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 15, 2016 140 ima alu usisnu .170 plasticnu dosta ih radi na 170 taj upgrejd od 140 usisne Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 16, 2016 CFFA, CFFB, CFGB, CLLA, CFGC Imaju iste dizne... pa sad vidi koji je koji... Share this post Link to post Share on other sites
mmf 0 Posted June 16, 2016 e to sam trazio. znači na mom passatu 2.0 tdi 103 kw bluemotion su dizne identicne onom passatu od 125 kw. hvala za info o grani, to nisam znao. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 16, 2016 kad smo kod alu i plasticne... kod motora s alu granom ide manje ulja u motor... zasto.. neznam al eto na mk6 pa dalje (to su prve gen cr 2.0) ide manje ulja hmh.. Share this post Link to post Share on other sites
Goranduka 0 Posted December 27, 2016 Zna li itko razliku u dijelovima ili općenito između passata b7 2.0 tdi 136 konja i 140 konja,naime kupio sam taj od 136 konja ali ne znam koja je razlika i koji su eventualno nedostaci slabijeg poto je jako rijedak. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted December 27, 2016 Nisam ni znao da ima b7 od 100kw Share this post Link to post Share on other sites
Goranduka 0 Posted December 27, 2016 Ima, i ba ja vlasnik jednoga. Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted December 28, 2016 136 ks su za Belgisko trzište, mislim da su isti ko ovi od 140 ks.. Share this post Link to post Share on other sites