neer 0 Posted June 9, 2016 pozdrav interesira me koliko je zdrava ova varijanta tuninga nasao sam na njuskalu za sitnu lovu http://www.njuskalo.hr/tuning-snage/tuning-performance-chip-1.9-tdi-90-ili-110ks-oglas-18908573 i koje stvari su jos potrebne uz to da se naprave Share this post Link to post Share on other sites
neer 0 Posted June 9, 2016 I mislio sam nije remap dzabe skuplji za 600% Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted June 9, 2016 Pa i nije bas 600%, imas jos par dana akciju u Revo, cijena je stvarno korektna... Ja sredio Pola kod njih i prezadovoljan sam Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted June 10, 2016 Pa vec za 1200kn mozes napravit remap Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted June 10, 2016 Pozdrav kolega, za tebe imamo stage 1 snaga ide na 145ks/ 310nm i cijena do kraja idućeg tjedna u akciji -.25% je 225 eura ili ti ga 1687 kn Javi se u inbox za detalje Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted June 10, 2016 Kada idemo ha stage 2? Haaha Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted June 10, 2016 Kada idemo ha stage 2? Haaha Haahah Evo pon i uto sam u Ri pa se čujemo Pozdrav kolega, za tebe imamo stage 1 snaga ide na 145ks/ 310nm i cijena do kraja idućeg tjedna u akciji -.25% je 225 eura ili ti ga 1687 kn Javi se u inbox za detalje pozdrav interesira me koliko je zdrava ova varijanta tuninga nasao sam na njuskalu za sitnu lovu http://www.njuskalo.hr/tuning-snage/tuning-performance-chip-1.9-tdi-90-ili-110ks-oglas-18908573 i koje stvari su jos potrebne uz to da se naprave Pozdrav kolega, za tebe imamo stage 1 snaga ide na 145ks/ 310nm i cijena do kraja idućeg tjedna u akciji -.25% je 225 eura ili ti ga 1687 kn Javi se u inbox za detalje Share this post Link to post Share on other sites
neer 0 Posted June 14, 2016 razmisljao sam konopeku odvest auto ....skupio sam neku lovu i razmisljam si ili felge ili remap nekako bi mi vise pasalo da auto bolje ide,Kakva iskustva imate s konopekom iz broda Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 14, 2016 Ja znam par auta iz Vinkovaca koje je on radio i ljudi su prezadovoljni. Vozio sam se u Tiguanu kojeg je on chipo sa 140 na cca 170ks i stvarno se osjeti da auto puno bolje vuce, a vlasnik mi kaze da mu je i potrosnja pala za par deci. I ja sam pricao s Dariom i covjek se cini stvarno ok. Koliko znam kod njega su mape iste kao kod SM-a. Ako grijesim neka me neko ispravi. Share this post Link to post Share on other sites
vamos1 0 Posted June 14, 2016 razmisljao sam konopeku odvest auto ....skupio sam neku lovu i razmisljam si ili felge ili remap nekako bi mi vise pasalo da auto bolje ide,Kakva iskustva imate s konopekom iz brodaTo je isto kao da pitas kakva iskustva imate sa SM-om, radi njihove gotove mape, ako mozes finansijski ispratiti, sve preporuke . Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 14, 2016 razmisljao sam konopeku odvest auto ....skupio sam neku lovu i razmisljam si ili felge ili remap nekako bi mi vise pasalo da auto bolje ide,Kakva iskustva imate s konopekom iz brodaJa sad vec godinu dana imam sm mapu koju je on stavio. 200€ bila cifra. Ide auto ok, ko i svaki drugi 130ks + chip.Jedino meni potrosnja nije pala kak svi pricaju, nego cak malo i porasla. Imam navodno 165ks i nekih 390nm, ali nisam bio na valjcima pa zato kazem navodno. I sad mi vec to postalo slabo pa si nesto razmisljam stage 2 neki dodati... Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted July 16, 2016 https://youtu.be/TRVQ9_eQqrs Share this post Link to post Share on other sites
Graditelj_Bob 0 Posted July 17, 2016 A kakve su boosted mape koje ruscic radi? Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted July 17, 2016 https://youtu.be/TRVQ9_eQqrs hAhhaha kolega do kraja ide kad ćemo stage 2 update Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted July 17, 2016 Sada su 17" na farbanju, prvo one i gume nove, pa kvacilo i distribucija, onda cemo na s2 Share this post Link to post Share on other sites
vxbodul 1 Posted July 17, 2016 Neka neka samo polako Share this post Link to post Share on other sites
marior20 0 Posted July 18, 2016 A kakve su boosted mape koje ruscic radi? ???? Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted July 20, 2016 TH Performanc, na valjcima mapa, nema na sljepo ima ovoliko ili onoliko ks. Share this post Link to post Share on other sites
sasaajdemi 0 Posted August 7, 2016 Ko mi može dati savjet htio bi golfa 7 2,0 TDI 110 KW MAPIRAT gdje napravit koliko mogu snage dobit za koju lovu Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted August 8, 2016 Damir Muha AutoTim 200e mapiranje na valjcima.. Share this post Link to post Share on other sites
ruscic 2 Posted March 3, 2017 Stiga novi updaze za kess. Od nekidan ide i 1.2 tdi tuning, egroff, dpfoff i svakava cuda Sent from my K10000 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites