1 1
Ivan Milisic

crkava osigurac migavaca passat 3bg 2003 god

Recommended Posts

Zna netko dobrog elektricara koji bi se htio zabaviti sa passatom 2003 godiste koji ima problema sa kratkim spojem u instalaciji zmigavaca? Naime nekad svaka 2 mj, nekad 8 puta u danu mi prilikom davanja lijevog zmigavca crkne osigurac zmigavaca . Kad ga promijenim nekada je dobro par dana, nekad crkne odmah na slijedeci pomak rucice prema dolje.
Mijenjali smo relej sva 4 zmigavca, zarulje sa lijeve strane, maknuli sve instalacije za kuku , pregledavali da li ima negdje ogoljena zica ali nismo nasli nista. Voda negdje ulazi lagano u auto pod vozaceve noge iako central comfort modul nije mokar ali zice u pragu lagano jesu. Najcesce se dogadja kada se auto opere i kada pada kisa , dakle negdje je nekakav spoj u k . Silikonirao sam vrata, ocistio kanale ispod aku, silikonirao posudu od filtera peludi, Curi ili na sajbi ili uz rucnu ali dogadja se da crkava i dok je suho ili treci dan nakon kise i sl.
E sad, da ne zapalim auto, trazim nekog tko zna sto radi , Osijek i okolica.

Neznam, ja bih na tvom mjestu najprije riješio taj problem sa vodom.

Jer ako je stalno mokar mogli bi ti se s vremenom pojaviti i drugi problemi. Od struje do hrđe ...

A netko tko zna sa instrumentom ti može u trenutku nakon crkavanja provjeriti najprije prednji pa zadnji strujni krug (na žicama kod žmigavaca) pa bar prepoloviti mogućnost di je K.S.

Edited by cvajcara

ma to cu rijesiti sad u utorak , mislio sam da je rijeseno, no jucer sam saznao da nije . Prije ovog mi je curilo na filteru peludi pa sam to rijesio a sada negdje opet curi ali nije pod mokar kao prvi puta pa nisam skuzio dok nisam isao gledati ccm

1 1