jankec12 0 Posted June 21, 2016 Pozz svima, zanima me dal je netko vec stavljao, kakav je postupak i dal paše na šaraf ili treba svasta nesto busiti i pripasati itd...Znači na svog golfa 5 2005 godina bi stavio branik od jette , svidja mi se taj krom ....cak nemora bit komplet branik, moze bit samo plastika oko znaka i one ventilacijska ispod i za maglenke ak se mogu nabavit kromirane. Hvalaaaa Share this post Link to post Share on other sites
rox 6 Posted June 21, 2016 Evo kolega Marko je imao na svojoj 5-ici, pa ga pitaj ako te nešto zanima. http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/86586-vw-mk5/ Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted June 21, 2016 Ako se dobro sjecam dok sam imao Jettu da je bilo price da branik bas ne pase na saraf, ali da se moze stavit, a centralni dio ti pase ako ces samo njega... Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted June 21, 2016 (edited) Pase,sve se moze napravit nije tesko. Samo uzmi sve oem puno ces lakse sve nego sa zamjenskim ja sam sebi oem polovan uzeo a ima sam priliku stavljat i talijanski. Sve ovisi kolko € si spreman izdvojit pogotovo na masku Imas masu tema o ovom sto je do sad bilo po forumu,golf je izisa 2004g Edited June 21, 2016 by markol5 Share this post Link to post Share on other sites
jankec12 0 Posted June 21, 2016 Pase,sve se moze napravit nije tesko. Samo uzmi sve oem puno ces lakse sve nego sa zamjenskim ja sam sebi oem polovan uzeo a ima sam priliku stavljat i talijanski. Sve ovisi kolko € si spreman izdvojit pogotovo na masku Imas masu tema o ovom sto je do sad bilo po forumu,golf je izisa 2004g Gdje si uzeo polovan ? ako naletis na kojeg slobodno javi na PM....kolko te je izaslo to? Evo kolega Marko je imao na svojoj 5-ici, pa ga pitaj ako te nešto zanima. http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/86586-vw-mk5/ Pitat cu , hvala Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted June 21, 2016 (edited) U prijatelja na otpadu Bolje da ne racunam koliko Maska ja najskuplja a nema ih nigdi skoro polovnih Branik i masku od jette nisam skoro nista platio a ostalo jesam Edited June 21, 2016 by markol5 Share this post Link to post Share on other sites
jankec12 0 Posted June 21, 2016 U prijatelja na otpadu Bolje da ne racunam koliko Maska ja najskuplja a nema ih nigdi skoro polovnih Branik i masku od jette nisam skoro nista platio a ostalo jesam okej raspitat cu se svakako Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 21, 2016 Imam ja branik od jette ali nema nista plastika, znaci gol branik ako nekome treba. Share this post Link to post Share on other sites
jankec12 0 Posted June 21, 2016 Imam ja branik od jette ali nema nista plastika, znaci gol branik ako nekome koliko šuški ? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted June 21, 2016 Ispod maske imas jedan dio koji treba odrezat. To sam mozes napravit, tocno ces vidit sta smeta kad probas stavit na auto. Taj dio izrezes i to je to,a kad dode maska to ti se nevidi Share this post Link to post Share on other sites
jankec12 0 Posted June 22, 2016 Ispod maske imas jedan dio koji treba odrezat. To sam mozes napravit, tocno ces vidit sta smeta kad probas stavit na auto. Taj dio izrezes i to je to,a kad dode maska to ti se nevidi Vidjet cu kad ga nabavim da, imam kolegu za limariju pa cu i snjim vidjet ipak to mora bit 100%, a ja do sad nisam imao iskustva s nikakvim branicima i montiranjem istog Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 22, 2016 koliko uki ? Evo poslao ti u inbox skupa sa slikama Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted July 14, 2016 Evo ja sam ga skoro skompletirao. Kako Marko kaže, bolje da ne računam koliko izađe sve skupa dok pokupuješ Nedostaju mi još poklopci ispod farova i lajsna donje maske. Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted July 14, 2016 Evo ja sam ga skoro skompletirao. Kako Marko kaže, bolje da ne računam koliko izađe sve skupa dok pokupuješ Nedostaju mi još poklopci ispod farova i lajsna donje maske. Pajdo stavi sliku neku Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted July 15, 2016 Pajdo stavi sliku neku Čim bude na autu p.s. onaj jedan daje samo komplet branik a drugi je prodao poklopce Share this post Link to post Share on other sites
jankec12 0 Posted July 15, 2016 stavi slikicu da vidimo, ja ga jos nisam ni kupio...evo kolega mi tu prodaje jedan branik sa foruma no trenutno sam dosta kratak s lovom..doci ce on meni vec al da, kolko sam racunao nije los taj sport hahaha Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted July 15, 2016 imam ti ja branik za 200 kn Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted July 15, 2016 imam ti ja branik za 200 knU kakvom je stanju,koja boja? Jel orginal? Share this post Link to post Share on other sites
bruno_87 1 Posted July 17, 2016 I ja isto uzeo prosli tjedan original u izvrsnom stanju. Maska ko nova . Samo trebat cu ovu plastiku mjenjat za pranje farova jer moj to ima. Ne znam jel netko gledao kolko u zubaku kosta to original Sent from my SM-G935F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted July 17, 2016 I ja isto uzeo prosli tjedan original u izvrsnom stanju. Maska ko nova . Samo trebat cu ovu plastiku mjenjat za pranje farova jer moj to ima. Ne znam jel netko gledao kolko u zubaku kosta to original Sent from my SM-G935F using Tapatalk Cca 300kn orginal za obe strane. Stavi sliku kad ugradis na auto Share this post Link to post Share on other sites
bruno_87 1 Posted July 17, 2016 Cca 300kn orginal za obe strane. Stavi sliku kad ugradis na auto Thx. Stavit cu. Kroz tjedan dva max. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted July 17, 2016 Meni osobno taj branik nikako ne pase na golfa zbog ovih krom lajsni iznad maglenki. Share this post Link to post Share on other sites
bruno_87 1 Posted July 17, 2016 Meni osobno taj branik nikako ne pase na golfa zbog ovih krom lajsni iznad maglenki.Ni meni. Zato cu probat prefarbat u onu r line aluminium . Naravno ak nadem boju Sent from my SM-G935F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted July 17, 2016 Bolje u crno mat. A masku u tu aluminium Share this post Link to post Share on other sites
bruno_87 1 Posted July 17, 2016 Bolje u crno mat. A masku u tu aluminiumDada to sam i mislio Sent from my SM-G935F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites