CreedIV 0 Posted July 1, 2016 Pozdrav, Auto Golf 5 1.9 TDI 77kw PD 2006 godiste. Danas sam bio na servisu mijenjao prednje i zadnje diskove i prednji i zadnji set disk plocica. Nakon sto su zamijenili u kutije su stavili stare diskove i plocice. I tek sad vidim da na kutiji od disk plocica pise Golf 4 i jos drugih auta a ne pise golf 5. Isto tako na kutijama od diskova prednih i zadnjih pise na jednoj Golf 5 2003 godiste a na drugoj Golf 5 2006 godiste. Nekako mi sve to nema smisla da stavljaju plocice od Golfa 4 na Golfa 5. Jel neko drugi imao slicna iskustva? Hvala. Pozz Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted July 1, 2016 pa nema to veze jedne celjusti mogu bit na vise auta Share this post Link to post Share on other sites
CreedIV 0 Posted July 1, 2016 (edited) Pozdrav, Auto Golf 5 1.9 TDI 77kw PD 2006 godiste. Danas sam bio na servisu mijenjao prednje i zadnje diskove i prednji i zadnji set disk plocica. Nakon sto su zamijenili u kutije su stavili stare diskove i plocice. I tek sad vidim da na kutiji od disk plocica pise Golf 4 i jos drugih auta a ne pise golf 5. Isto tako na kutijama od diskova prednih i zadnjih pise na jednoj Golf 5 2003 godiste a na drugoj Golf 5 2006 godiste. Nekako mi sve to nema smisla da stavljaju plocice od Golfa 4 na Golfa 5. Jel neko drugi imao slicna iskustva? Hvala. Pozz Da mogu biti ali treba pisati na kutiji Golf 5 i jos nekih auta a ne golf 4. Evo recimo ovdje ljepo pise na ovoj kutiji golf 5 a ne kao kod mene golf 4: http://www.njuskalo....ka-23037818.jpg pa nema to veze jedne celjusti mogu bit na vise auta Da mogu biti ali treba pisati na kutiji Golf 5 i jos nekih auta a ne golf 4. Evo recimo ovdje ljepo pise na ovoj kutiji golf 5 a ne kao kod mene golf 4: http://www.njuskalo....ka-23037818.jpg Edited July 1, 2016 by CreedIV Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted July 2, 2016 Diskove sig nisu stavljali sa golf 4 na 5 posto rupe ne odgovaraju. Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted July 2, 2016 Plocice su ti iste golf 4 i golf 5 sa 280mm diskovima Share this post Link to post Share on other sites
CreedIV 0 Posted July 2, 2016 Aha ok hvala na odgovorima. Pozz Share this post Link to post Share on other sites