0
Guest pokemon

Golf 5 - ugradnja xenona?

Recommended Posts

Guest pokemon

Zanima me jel netko poku??ao ugraditi neki od xenon kitova na peticu? Vidim da se prodaju po grupama za oko 1000kn, ali jo?? nisam vidio kako to izgleda na golfu, kakav je svjetlosni snop i jel ugradnja komplicirana obzirom da je neko spominjao da su potrebni nekakvi adapteri za ??arulje jer ne pa??u u le??i??ta.

sve ti pa??e samo kad se ugradi mora?? otić u servis da ti na kompjutoru ne??to prilagode. razlika je ogromna

neznam dal imaju polo i 5-ica isti problem, a to je taj da kroz onaj mali lim koji se pričvrsti za far nebre ??arulja nego ga treba malo prilagoditi-tak sam ja na polu napravil i sad je okej... :palci

meni je prijatelj stavlja na V-icu i ka??e da mu je sve normalno upalo samo je to mora ić na kompjutor prilagodit jer su mu treptala svitla

Guest pokemon
neznam dal imaju polo i 5-ica isti problem, a to je taj da kroz onaj mali lim koji se pričvrsti za far nebre ??arulja nego ga treba malo prilagoditi-tak sam ja na polu napravil i sad je okej... :palci

Petica ima onaj leptir ulo??ak u koji se umetne ??arulja, vrati ga se nazad u far i zakrene i to je to. Nema onih limića tj. onih zakvački kao na većini auta.

meni je prijatelj stavlja na V-icu i ka??e da mu je sve normalno upalo samo je to mora ić na kompjutor prilagodit jer su mu treptala svitla

A jel to prilagođavanje mo??e napraviti i netko drugi tko ima VAG računalo? Ima ga jedan frend ba?? original doma u svojoj radioni, inače radi u VW servisu. Volio bih vidjeti sliku kako to izgleda na tom golfu od tvog prijatelja, jel to izvedivo?

Mislim da neb trebalo ikakvo čačkanje po elektronici ni ikakvo prilagodjavanje...

Guest pokemon
Mislim da neb trebalo ikakvo čačkanje po elektronici ni ikakvo prilagodjavanje...

A za??to to misli??? Čovjek je rekao da mu je frend imao problema koje je rije??io s tim pode??avanjem? Mislim, meni jo?? bolje, manje tro??kova u svakom slučaju.

Pa da vidimo koje je to konkretno podesavanje? Dali je to problem s opcijom da se svjetla odmah pale na kontakt il nesto drugo? Jer palit-gasit-palit xenon navodno nije pametno...

Guest pokemon

Pa i ja sam za to neka ka??e ??to se tu pode??ava i zbog čega! Zapravo, rekao da su svjetla treptala, mada mi nije jasno za??to.

Nije problem u tome ??ta se pale svitla čim da?? kontakt iako to nije preporučljivo a ko već ima tu opciju bilo bi pametno da prije paljenja namisti svitla da se pale samo pozicije pa tek kad se upali auto onda upalit kratka. Do toga dolazi jer V-ica ima neku za??titu kad mu stavi?? jača svitla i dok se to ne podesi svjetla će treperit. Stvarno je ogromna razlika i ja ću ih sebi stavit al tek kad uzmem ona svitla sa lećom koja dolazi kad se naruče orginal inaće mi nije to to.

2 pokemon: to ti mo??e napravit i tvoj frend. Slike auta ti nemam al ako bude?? u splitu nije problem otić pogledat to.

Guest pokemon

He, ja sam iz Slavonije,nije mi Split preko puta. A gdje misli?? nabavljati originalne projektorske farove? Čitao sam negdje da se to nemo??e samo tako ugraditi na aute kojima to nije ugrađeno tvornički jer navodno da farovi ne svijetle zbog nečega. Valjda isto treba pode??avati ECU i ??tajaznam.

ispričaste vi Markove konake.

Ako je situacija ista kao kod passata, ne treba ni??ta uključivati i ??ta ti ja znam.

Za 1 k kuna ga neće?? nigdi kupiti, a kamoli ugraditi.

Potrebno je jo?? ugraditi dodatni el. sklop (otpor) kako se ne bi javljala gre??ka na comp-u...cca 350 kuna na cijenu xenona.

Edited by Bagi

Guest pokemon

A gdje taj sklop od 350kn ima za nabavit? Kako se to zove točno? Ba?? bi htio vidjeti zapravo kako to svjetlo izgleda na petici ali ljudi nemaju fotke, mo??da će Kreza ne??to napravit po tom pitanju.

ja ću uzet helline farove sa lećom cca 2500-3000 kn i posli ugradit ove xenone i sve za 5. je da će sve to izać cca 4000 kn al gu??ti su gu??ti

A gdje taj sklop od 350kn ima za nabavit? Kako se to zove točno? Ba?? bi htio vidjeti zapravo kako to svjetlo izgleda na petici ali ljudi nemaju fotke, mo??da će Kreza ne??to napravit po tom pitanju.

stavljali smo na frendovog passata 2006. ali nisam slikao.

Vidim da nisam jedini koji se vidja u tom problemu.

Kupija san xenone za g5 i kad sam montirao sve je štimalo dok nisam upalio auto, tada je počeli treptat svijetlo i sve skinuo i vratija origigi 55w h7,

čitao sam tu da postoji mogućnost na komp auta da se ukljući xenon ili obična,

otišao sam u vw servis i dase to ne može,

Pomažu filteri?

Vidim da nisam jedini koji se vidja u tom problemu.

Kupija san xenone za g5 i kad sam montirao sve je štimalo dok nisam upalio auto, tada je počeli treptat svijetlo i sve skinuo i vratija origigi 55w h7,

čitao sam tu da postoji mogućnost na komp auta da se ukljući xenon ili obična,

otišao sam u vw servis i dase to ne može,

Pomažu filteri?

to svima govore! Sa vag comom napravi kodiranje tj prebaci na xenon svjetla i nema problema. A u ponudi imas i neke dodatne adaptere koji kostaju 200 kn al mislim da je nepotrebno. Zamoli nekog ko ima vag co

da ti ucini uslugu a ti mu plati cevape i rjesen problem

Stavio sam na auto orginal bixenon farove sa oem balastima starterima i kina zaruljama. I primijetio sam da dok se vozim i naletim na rupu ili neko drugo sranje na nasim cestama da mi desna zarulja zatreperi. Ne gasi se niti ista jednostavno vidim na snopu svjetla da se promrda. Jel moguce da je do zarulja da ne legnu kako treba ili ih nisam dobro ucvrstio jer na lijevom faru se nista ne dogada,jel ima netko slican problem cita sam po stranim forumima svasta al nista konkretno nisam nasa. Na tom faru mi je pukla jedna kopca i zavario sam je i narucio sam novu za promijenit.

Poslano sa mog SM-A300FU koristeći Tapatalk

0