Tole 0 Posted July 5, 2016 Dakle radi se o 1.9 TDI motoru 66 kw i ponekad mi zna izgubit snagu pri malo jačim ubrzavanjima...neki dan sam išao na autoput i kad je došao do 140 kmh jednostavno je izgubio snagu i nije htio dalje,i kad pustim gas i ponovno pritisnem on ide normalno...i onda nakon par kilometara opet...što se događa??ima li tko kakav savjet?? Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted July 5, 2016 Sta veli dijagnostika? Share this post Link to post Share on other sites
Tole 0 Posted July 5, 2016 Našla je jednu grešku na motoru...kao nešto u vezi ubrizgavanja,nešto vezano za remenje...ali majstor kaže da to nije to... Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted July 5, 2016 Mozda MAF senzor malo prljav? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted July 5, 2016 ubrizgavasnja vjerovatno jer nije u potrebnom kutu ubrizgavanja... Klasika kad se mjenja zupčasti a nekontrolira s diagnostikom,,., Share this post Link to post Share on other sites
Tole 0 Posted July 6, 2016 E to mi je i majstor rekao.... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted July 6, 2016 pa to majstor rjesi u sat vremena... (ako ce provjeravat komplet uzupčenost tj sinhonizaciju radilica-bregasta-pumpa.... i tek tad korigirat kut Share this post Link to post Share on other sites
Tole 0 Posted November 6, 2016 Evo bio kod majstora i kaže da je poriktao pumpu, kao da je neka vrijednost bila 80 a treba bit 50, i sad je auto još gori, sad češće ostane bez snage, čak mi se i jednom ugasio u vožnji...rekao mi je da kad se to dogodi da stanem i ugasim auto i ponovno upalim da vidimo što će se dogodit, ja napravim to i jedva upalio auto, jednostavno nije htio upalit, kao da nema goriva...tek nakon 10 - tak pokušaja auto jedva upali i onda dalje ide normalno...jel imao tko takav slučaj da mi ukaže na problem da što prije to riješim jer moram svaki dan s tim autom na posao Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted November 6, 2016 (edited) Mjenjaj relej 109. 50-60 kn ti dode. Kad je on tak na samrti auto ide kak si i opisao i tu i tam se ugasi. Malo je to i opasno kad pretices babu u puntu, a auto nema snage, a jos ti i ceste nestaje. I onda naaapokon preteknes, a on crkne. Pigas odmah na prvi most da se maknes al ti servo ne radi... Eto, to ti je moje iskustvo. Edited November 6, 2016 by Passat Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted November 6, 2016 (edited) Za bosh pumpu. Pretpostavljam da je tvoj motor AHU. Dolje ti je gdje su i osiguraci. Pukne lem na njemu pa onda zeza elektromagnet na pumpi. Kad ti se ugasi njega scimaj i upalit ce. Edited November 6, 2016 by Passat Share this post Link to post Share on other sites
Tole 0 Posted November 27, 2016 Evo samo da javim da sam uspio rijesiti problem pa mozda nekom pomogne...problem je bio u hdk sustavu na bosch pumpi...ako sam dobro razumio majstora to je električni sustav koji regulira kolicinu goriva...cijena repariranog 600 kn i ruke 200 kn...auto puno bolje ide,ja zadovoljan ? Share this post Link to post Share on other sites