nikica.misic 1 Posted July 6, 2016 Pozdrav Ispao mi ključ i pokidalo mi se ovo sto drži limeni ključ, sto ide u bravu... Da li se može samo to promjenit ili naručit? Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted July 6, 2016 (edited) Ako ti je ovaj dio koji je narezan citav odi na otpad i uzmi kljuc i preslozi Edited July 6, 2016 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted July 6, 2016 Imaš servis 'Ključko' u Osijeku ako ti zatreba.Mislim da radi robnoj kući 'Doma' na trgu pa ako ne riješiš ništa sa otpadom ili nekim drugim načinom, kontaktiraj ga jer ima dosta ključeva ili ti da neki prijedlog koji bi ti odgovarao.Ključko OS...http://www.kljucko.com/Tel: 031/506303Mob: 098/1767234 Share this post Link to post Share on other sites
neer 0 Posted July 7, 2016 ebay majka vidio sam da imaju nova kucista za sitnu lovu e sad kvaliteta je upitna ali ipak treba probat Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted July 7, 2016 Kljucko Ima kucista i to sve Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted July 7, 2016 To za sitnu lovu sa ebaya sta sam ja vidio na svoje oci je bolje ne trositi pare jer je uzasna kvaliteta. Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted July 7, 2016 To i ja velim, teški šrot osim ako se nešto skuplje ne uzme. Ne kaže se bezveze, jeftino se dvaput plaća Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted July 7, 2016 Ovi na ebayu su isti ti koje prodaju kljucko, profi i ostali sta prodaju muda pod bubrege... Ja imam sa ebay-a i kada ga je kljucar urezivao je rekao da je bas kvalotetan, da se vidi da su original, a ne kineski samo zato jer sam mu rekao da sam u ovlastenom uzeo... Platio 3$, isti kod njega 200 kn... Tako da slobodno uzmes sa ebay-a... Ovog sam ja uzeo za Polo 9n3 i kao original je: http://www.ebay.com/itm/131420325284?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted July 7, 2016 Ti si sanjine potrefio ja nisam... Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted July 7, 2016 Zato sam stavio tocan link sa kojeg sam narucio Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted July 8, 2016 Imam dva originalna ključa koja sam dobio uz auto i jedan kao nov jer nije korišten a na drugom se vide tragovi korištenja ali ništa strašno. Na ovom, na kojem se vide sitna oštećenja htio sam promijeniti kompletno kućište i narezati skakavca pošto znam lika koji to radi savjetovao mi je da to ne radim jer je razlika između OEM i ovih sa eBaya i ostalih internet servisa sa kojih ih nabavlja osjetna i vidljiva, odnosno radi se o ležištu za elektroniku koja ne sjeda kao kod originalnog, tako da sam samo VW znak promijenio i ostavio sve kako je.Slažem se, da svi koji je bave ključevima vjerojatno kupuju ove iz Kine sa siću i prodaju nam po 150-200 kn a sada da li postoje i dobra kućišta, vjerojatno postoje, samo gdje ih uzeti a Kinezi su inače poznati da svaki proizvod ima druge mjere pa se ne možeš osloniti da ćeš i drugi put dobiti isti takav ako ti je prijašnji bio dobar jer uvijek zeznu neku sitnicu ili više njih. Nisam se raspitao koliko bi koštalo OEM kučište ali sigurno je cijena paprena. Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted July 8, 2016 Osim u ovlaštenom, ja sam gledao u web shopovima, cca 30€ Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted July 8, 2016 Ovo su moji nakon skoro 2 god koristenja, oba po 3$ od razlicitih prodavaca, inace kazu da je bitna oznaka HAA i ova druga na ostrici, elektronika pase u oba bez problema... image hosting without registration free image host free image host Share this post Link to post Share on other sites
Cromeister 0 Posted December 15, 2017 Pozdrav, je li moguće prepakirati ili napraviti ključ od Golfa 6 u novi VW ključ od Golfa 7? Share this post Link to post Share on other sites
mikadiesel 0 Posted January 28, 2018 Ti si sanjine potrefio ja nisam...Hehe nisam ni ja. Uzeo sa ali Expressa za par dolara i majstori mi vele da ne mogu prebacit stari ključ u to novo kućište Sent from my SM-G955F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted January 28, 2018 Pa jel gledate oznake na kljucu ili bezveze prvi uzmete? Ja sam cak uzeo i jedan sa komplet elektronikom i svime i taj isto radi kao original, iako su kljucari govorili da to nece radt, ali sam riskirao 15$ i pogodio pravi Hehe nisam ni ja. Uzeo sa ali Expressa za par dolara i majstori mi vele da ne mogu prebacit stari ključ u to novo kućišteSent from my SM-G955F using Tapatalk Jel ne ide jezicak ili elektronika? Jer jezicci su neki razliciti od originala, ali elektronika mora pasat... Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted January 29, 2018 Prije bih uzima kompletno kućište sa elektronikom i to baš iz razloga kada sam svog rastavio vidio sam zašto. Kada se pločica izvadi moraju se dvije tiple potrgati koje ju drže a kada se stavlja trebalo bi ih ponovno namjestiti u novom i rastopiti da drže. Vjerojatno to nitko ne radi pa kasnije pločica pleše u kućištu a to mi je lik rekao da će se dogoditi ako ju stavi iz starog u novo. Ja ću si uzeti kompletno kućište koje mi je Sanjin predložio, odnesem ga susjedu da nareže skakavac a kasnije u ovlašteni da ga odobre i vozi Miško.2 Button Remote Key with Blade +ID48 CHIP 1J0 959 753 AG For Skoda VW Seat 434MH_(https://www.ebay.de/itm/2-Button-Remote-Key-with-Blade-ID48-CHIP-1J0-959-753-AG-For-Skoda-VW-Seat-434MH/201460664789?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649) Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted January 29, 2018 Koliko naplaćuju u ovlaštenom? Ja sam naručiva sebi i odma su mi narizali priko slike, pa san ga sam uparija sa tablom i to je to Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted January 29, 2018 Mislim da je jedan Mažuranić, možda nešto preko. Koliko znam nije problem uparit a vidio sam na YT da se to i preko vrata može ali da bih dobio sve funkcije ključa trebalo bi ga odobrit i dodat kao treći ključ što je u mom slučaju a sad koliko sam upoznat sa VCDS-om to ne ide ili se ne dobiju sve funkcije ili? Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted January 29, 2018 (edited) Može sa VCDS-om. Al tribaš znat skc (pin) table, njega ne možeš iščitat sa VCDS-om nego sa VAG-tachom ili nečim sličnim. A vagtacho kabel i cd ti imam ja jedan viška (ebay verzija koja funkcionira sasvim ok sa čitanje skca) pa ako ti zatriba reci A daljinski možeš uparit bez problema Edited January 29, 2018 by luka93 Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted January 29, 2018 (edited) Znači, VAG taho za iščitavanje SKC filea treba a da li se SKC file kopira u VCDS i nakon toga dodaje kao drugi ili treći ključ? Ovaj pin od sata treba upisati prilikom dodavanja ključa preko VCDS-a? How to adapt your remote to your mk4 Volkswagen Edited January 29, 2018 by <TDI> Share this post Link to post Share on other sites
pololove 2 Posted January 29, 2018 Oprostite sto se ovako ubacivam u temu,ali kada ste vec kod kljuceva s ebay-a zanima me je li itko ovaj kit uzimao i hocu li moci svoj originalni kljuc prebaciti u skakavac. https://www.ebay.com/itm/Car-Door-Lock-Keyless-Entry-System-Remote-Central-Locking-Kit-for-VW-LUPO-N1N1/192437825230?hash=item2cce302ece:g:DM8AAOSweLBaaTwn&vxp=mtr Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted January 29, 2018 Tako je, učitaš skc sa vagtachom. I onda u vcdsu kad ideš napravit login upišeš taj skc sa dodanom nulom ispred. I u vcdsu možeš vidit koliki ti je trenutni broj ključeva. I kad ideš uparit još jedan onda tu upišeš ukupni broj ključeva koje ćeš imat Premda se sa vagtachom može i uparit ključ al koliko sam čita to ne preporučuju baš sa ovim ebay verzijama. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted January 29, 2018 Fala Luka, koliko te koštao "VAG-Tacho" i imaš link gdje si ga uzeo? Share this post Link to post Share on other sites