1 1
atha

Golf 7 bocni pragovi

Recommended Posts

Pozdrav,

nisam uspio izgoogleati - da li bocni pragovi od Golfa 7 R hatchback odgovaraju i na karavansku verziju?

Medjuosovinski razmaci su malo razliciti, moguc izvor problema, no zanima me ako je netko nacuo/zna/probao itd....? :)

Hvala!

Uzmeš za početak metar i izmjeriš dužinu na jednom i drugom, i odmah ćeš znat ak ne paše ili paše :)

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Hvala. :)

Zadnja opcija mi je bila mjerkati neciji auto na ulici. A i u konacnici mi to nije opet potpuno pouzdana informacija.

Za slucaj da tko ima iskustvo, iz citanja ili vlastitog iskustva, biti ce super...

Ma znam al reko možda imaš koga poznatog da ima takakv auto pa ga pitaš ak ti dopusti itd. Evo ja ne znam to pa sam sam predložio što mi je palo na pamet ;)

Heh, e da je tako, vec bi mjerkao - ovako mi naprosto neugodno. Ne bih niti ja volio da mi netko razvlaci metar po autu. :o:D

Ja volim vidjet da mi neko mjeri auto. Pa pitam jel pase. Kazu najcesce da pase. I onda se odvezem u suton.

Od kojeg trebaš mjere od hečbeka ili avanta?

Ako su isti na gtd-u izmjerim ti ja svoje i posaljem mjere

Pozdrav Marcco / Xman,

trebale bi mi mjere od hatchbacka, imam varianta.

Vjerojatno bi trebale biti iste mjere i na GTDu tako da je i to opcija.

Hvala. :)

Imam ja doma sedmicu r line pa ima pragove. Ako treba nesto izmjeriti javi sta tocno

Bok, ja nemam pragove pa ne znam niti kako izgledaju ni sto treba mjeriti. S obzirom da postoji mala razlika u dimenzijama hatchbaka i avanta, trebala bi mi ustvari mjera praga bez plasticnih pragova (limeni pragovi) od samog pocetka iza prednjeg kotaca do kraja prije straznjeg kotaca, cim preciznije.

Znaci ova dimenzija, na vozilu bez pragova, jer pragovi dodaju jos nesto malo dimenzije preko.

https://s31.postimg.org/pbc782l3v/2013_volkswagen_golf_46_1600x1200.jpg

Sve to izgleda slicno ili identicno, no moguce da postoje razlike izmedju hatchback i variant verzija.

Variant > http://carsrelease2014-2015.com/wp-content/uploads/2013/11/VW-Golf-7-Variant-side-view.png

Btw - kako se pragovi inace pricvrscuju, ako ih je netko naknadno montirao?

Vijci? Ljepljiva traka? Nekako se nadam da nije ovo prvo. :))

Edited by atha

1 1