2 2
bmwh@rtge

Passat cc pomoc

Recommended Posts

Evo ovako radi se o gore navedenom autu tsi ako to sta pomaze. Naime pocele su mi se dokagadati cudne stvari.

1. Kada upalim auto sam potera sat na zimsko ili ljetno racunanje bez da sam ista dirao ne svaki put.

2. Izadem van iz auta auto ugasen kljucevi unutra kada zatvorim vrata sam se zakljuca isto ne stalno.

3. Kada otvorim prtljaznik osvjetljenje radi do pola a nakon toga se gasi i signalizira na board comp da je kao zatvoren.

4. Zavisi kako kada pali se i gasi zuta lampica da mi je zadnja stop lampa pregorila.

Nekako imam osjecaj da je sve to povezano jer mi se sve pocelo desavati u isto vrijeme.

Molim vas pomagajte sta bi mogao pogledati.

Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk

koje greske pokazuje diagnoza (vas ili vcds)?

mislim da ti bcm u pitanju.

Nema nikakvih gresaka na compu. Sve cisto. Bas cudno

pregledaj bcm, ako imas mogucnosti probaj drugi.

Hvala. Znam da sam tudum ali na kojem mjestu se nalazi ispod sajbe one plastike ili?

I da jos sam primjetio jednu stvar koja mi se svaki put dogodi. kada je auto zakljucan i otvorim prtljaznik samo na daljinskom i ponovno ga zatvorim obavezno se upali alarm.

jel cc bio na vozacevoj strani po podu ikada mokar?

bcm je ispod volana lijevo gdje ti je cijela struja/instalacija.

koja je godina? passat cc ili volkswagen cc?

jel cc bio na vozacevoj strani po podu ikada mokar?

bcm je ispod volana lijevo gdje ti je cijela struja/instalacija.

koja je godina? passat cc ili volkswagen cc?

Passat cc, nije nikada nista bilo mokro u ove 3g koliko ga imam. Pogledat cu sutra. To je znaci kod onih osiguraca. Nasao sam sliku kako izgleda.

2008g

Edited by bmwh@rtge

Evo ovako radi se o gore navedenom autu tsi ako to sta pomaze. Naime pocele su mi se dokagadati cudne stvari.

1.

2.

3.

4.

Nekako imam osjecaj da je sve to povezano jer mi se sve pocelo desavati u isto vrijeme.

Jebiga, to ti je vw, standardni simptomi kad krene jebat sa strujom. Kreni od mikroprekidaća na vratima. Svjetla na plafonu znaju riknuti znači trebaš isprobati/nabaviti druga. Najbolje da daš nekom ko se kuži a ti piješ pivo dok ti netko rješava problem :lol:

Edited by Cotovd

Pogledao sam taj bcm i cini mi se sve ok nema nista sumnjivo.

Neko sam primjetio da kad auto radi nemogu otvoriti prtljaznik nego ga moram ugasiti, i prede pola takoder vise nereagira na komade da su cuje ono skljocanje da se otvara.

Citao sam da je moguce da je taj neki microswitch potrgan. E sada je moje pitanje dali da je potrgan nebi uopce radio ili je moguce da do pola radi a od pola gasi se svjetlo i neprima komandu za otkljucavanje bio daljinski ili na znak?

Kako nema greske nijedna brava... gdje si ulazio i trazio greske?

Samozakljucavanje moze se povezat s bravom....

Kad lampica neradi to uredno ostaje u povjesti gresaka...

nisam spajao na vag com nego sam otisao na torque pro preko bloutotha da provjeri dali ima gresaka. sad neznam jel on to nemoze vidjeti?

znam da mi je vidio kad mi je bio senzor klapne usisne grane

Evo sada sam nasao isti ovakav problem

Edited by bmwh@rtge

on gleda samo motornu elektroniku... dakle pravac vag com i vidit ces xy gresaka....

Sto se tice gepeka, prvo vidi greske koje izbacuje, ali po ovome sto si napisao moguce da je brava gepeka.

Sam kazes svjetlo se ugasi od pola, znaci mikroprekidac ili su zice na gepeku nema trece opcije.

po svemu ovome meni vise smrdi na to da su "nazvakane" zice koje izlaze iz karoserije u gepek posto on ima donut light i ima svjetla na gepeku Prema recenim simptomima (greska kocnice, greska prekidaca, svjetlo u gepeku i problemi s otvaranjem.) jedino ovo ljetno zimsko racunanje vremena se ne uklapa u cjelokupnu pricu.

Evo deckovi sastavio sam izgleda da je sa zicama problem kada dirao gubis signal. A ko ce sad to sve rasplengat da se vidi. Neka pametan idea

6bb43e92afc79628e549e0375f83712b.jpg

Cini mi se da je vamo problem jer su pod tprstima zice spljostene kao da fali nesto Edited by bmwh@rtge

Pa autoelektricar, ko drugi?! Ako se tebi neda ili ne znas, onda lijepo platis i vratis se kad bude gotovo.

Ne vjerujem. vozis takvo auto i pitas sta da radis. OK traziti savjet i podrzavam ako covjek zeli nesto sam da uradi radi svog zadovoljstva ili da sacuva novce. Imas problem koji moze prerasti u nesto vece, ipak je to struja, a sa strujom se ne igra. Autoelektricaru je 10 min posla da utvrdi koja je zica u prekidu.

Pozdrav

Pitam sta da radim jel vami ima za kupit cjela instalacija za 60 dollara jer ako budem krpo opet ce biti isto kroz isto vrijeme.

Posto sam jucer pregledo sve domace ducan i nemaju instalacija za kupit odvezao sam ga elek i covjek skrpao e sad cemo jel to dugotrajno.

Eto ako bude neko imao skidam problem zna se sta je

Lock!

Edited by bmwh@rtge

Ja sam nesto slago po autu, al da sad ne objasnjavam kaj sam radio , ali sam isto naletio da je to poznat problem na tom autu da puca ta instalacija,

pa sam iso raskupusat cijeli gepek i meni je taman bilo na tom levelu da ce se precvikat buzir. pa sam odmah sve izoliro i podebljo izolaciju,

Ali da meni to pukne i desava se tak kak se tebi desava, fino otic i kupit zicu i sve ih zamjenit na tom djelu di su pukle,

treba ti max 4 metra zice da zamjenis njih 8 ili kolko ih vec ima u duzini od 20 cm max da odrezes komade. lemilica, lem, termo buzir, izolirka i tkaninska izolirka

i naravno skini klemu sa akumulatora.

te odradi par sati joge , kao pripremu za uc u gepek, ako neces cupat cijelu instalaciju van i onda vani radit. :))))

Ja sam nesto slago po autu, al da sad ne objasnjavam kaj sam radio , ali sam isto naletio da je to poznat problem na tom autu da puca ta instalacija,

pa sam iso raskupusat cijeli gepek i meni je taman bilo na tom levelu da ce se precvikat buzir. pa sam odmah sve izoliro i podebljo izolaciju,

Ali da meni to pukne i desava se tak kak se tebi desava, fino otic i kupit zicu i sve ih zamjenit na tom djelu di su pukle,

treba ti max 4 metra zice da zamjenis njih 8 ili kolko ih vec ima u duzini od 20 cm max da odrezes komade. lemilica, lem, termo buzir, izolirka i tkaninska izolirka

i naravno skini klemu sa akumulatora.

te odradi par sati joge , kao pripremu za uc u gepek, ako neces cupat cijelu instalaciju van i onda vani radit. :))))

Viditi cu koliko ce ovo sada trajati. Ako ne vidim tu instalacija i podnesti cu covjeku da sve izmjeni od pocela do kraja.

Bile su mi pulled 2 zice i neke su krenule na izolaciji. Posto su sve srolane bile su se dodirivale i pravili sranje. Za sada je sve ok.

zica koja je ostecena se zamijeni novom na ostecenom dijelu, ako je potrebno sama instalacija se drukcije slozi da se sprijeci ponovi guzvanje, trganje itd...

btw jel ti pises preko Google translate-a ili ja nekuzim rijeci itd?

Edited by Luka_DSG

2 2